Kde ste si dávali robiť svadobné obrúčky?

Ahojte, prosím, kde ste si dávali robiť svadobné obrúčky? Ďakujem :-) Bratislava a okolie
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj my sme si davali robit tu:http://www.vipgold.sk/ pobocku maju v Petrzalke.
Odpovedať
@adrianna88 Ahoj :-) pozerala som stránku a veľmi pekné majú. Boli sme zataľ v AWOZ v Ivanke ale až tak ma nič nezaujalo.. Ďakujem veľmi pekne za tip :-)
Odpovedať
Profilova fotka
nie je za co :) maju tam naozaj velky vyber a vies si aj cokolvek nakombinovat podla predstav :) ak Vam to neponahla odporucam si ich ist poziret na svadobny veltrh co byva v Inchebe tusim vo februari - daju Vam tam letacik a potom ak sa zastavite u nich v showroome dostanete zlavu bolo to tusim niekde okolo 15% :)
Odpovedať
@adrianna88 Pôjdeme kuknúť na predajňu. Tá Incheba môže byť super len v tom čase už musia byť hotové :D Mne sa veľmi páči jednoduchá buď z bieleho alebo žltého zlata, žiadne výstrelky ale nesmrteľná klasika :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý den @thiminka1, pokud byste chtěla navštívit svatební veletrh v Bratislavě, jeden se bude konat 26.11. v hotelu Radison Blue Carlton. :) Navštívit tam můžete i náš stánek. Vidět celou kolekci a stejně tak uplatnit veletržní slevu 10 % můžete však i celý následující týden 27.11.-2.12. u nás v obchodě v Bratislavě na Michalské. Pro představu klidně mrkněte na náš web. Přejeme úspěšný výběr. :) Tým Rýdl
Odpovedať
Tiez odporucam vipgold v petrzalke. Predavajuci nam povedal, ze na stranke maju iba nieco z ich tvorby, lebo chcu byt jedinecny a konkurencia po nich opakuje :-D odporucam si dohodnut osobne stretnutie. Za nas spokojnost :-)
Odpovedať
@obrucky_rydl Dobrý deň, ďakujem :-)
Odpovedať
@zuzicka353 Super, Ďakujem ,-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?