Kde ste si objednávali obrúčky?

Profilova fotka
Uvažujem o kúpe obrúčiek cez internet. Máte nejaké overené www stránky? Aká je kvalita? Boli ste spokojní?
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
my sme kupovali na www.amazon.co.uk.lacno a su pekne..:)
Odpovedať
zlaatnik z cadce NESKUTOCNA!!!praca,cena,kvalita a pristup...viac si vyhladajte vo fore je o nom aj tema:))
Odpovedať
Profilova fotka
Pripajam sa k @lenlub1 Janko z Cadce, neskutocne!! x-)
Odpovedať
zlatnictvo KAMEA v TN, uzasny pristup, este lepsi, krajsi vyber. Odporucam :)
Odpovedať
KAMEA má dosť vysoké ceny. Sikovný zlatník nemá problém vyrobiť akúkolvek obrúčku. Dávali sme si robit podla vzoru z kameii a vysli o dobru polovicku lacnejsie
Odpovedať
Profilova fotka
Ja odporúčam pána Machovčáka z Čadce... Buď k nemu zájsť osobne alebo mu poslať mailom typ obrúčok a veľkosť obrúčok a on napíše cenu koľko budú stáť. Všetko ručná práca, veľmi dobrý odborník a veľmi dobré ceny... :-)
Odpovedať
JA odporucam zlatnictvo KAMEA v Trencine.Veeelmi zlaty pristup ak sa objednate a venuju sa len Vam kazdemu odporucam
Odpovedať
zlatníctvo Stacho v Seredi - su nadherne :) mrknite - mam v albume..boli hotove za 10 dni a aj lacne boli :)))
Odpovedať
Profilova fotka
laura gold!!! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
pan Machovcak Cadca :-), ak sa budem nahodou druhy krat vydavat, tak zasa pojdem k nemu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mat obrucky zo "zlatnictvo Stacho" ale z Ockova, ocakavali sme nizsie ceny,...ale inak su krasne
Odpovedať
Článok sa načítava...
vedeli by ste mi dať kontakt na toho pána z Čadce??
Odpovedať
veľmi šikovný zlatník je p.Krátky z Trenčína, odporúčam z vlastnej skúsenosti
Odpovedať
@caitlin1 aj my mame obrucky z netu a sme maximalne spokojni.. je pravda vsak, ze my sme dlhodoby zakaznici ;-) kupili sme tam aj snubny prsten a ja som si tam predtym kupila jedny nausnice :-) ok-sperky.cz Odporucam!
Odpovedať
Profilova fotka
ja tiež odporúčam stacho .... nekutočne krásne obrúčky, dobrá cena a dobrý prístup :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Dobrý deň Výber obrúčok by ste nemali nechávať na rady cez internet. :-) Treba prísť do zlatníctva , napríklad K.I.M. GOLD , Už 21 rokov vyrábame pre Vás svadobné obrúčky. Máme na predajni viac ako 400 vzorov obrúčok, ktoré sa dajú ľubovoľne meniť a upravovať . V cenách od 350€ za pár obrúčok. Doporučujeme vyskúšať si jednotlivé profily obrúčok , ako Vám sedia na prste.Len tak zistíte , ktorá obrúčka bude pre Vás najlepšia..... Nájdete nás aj na SVADOBNÝCH VEĽTRHOCH .
Odpovedať
izlato.sk
Odpovedať
@july0001 nech sa ti páči:-) http://www.mojasvadba.sk/catalog/vend...
Odpovedať
Profilova fotka
my sme objednali z Awoz , obručky nás vyšli o 300 eur lacnejšie než v kamennej predajni , boli urobené za 10 dní :-D majú obrovský výber.a mozes kombinovat ak sa ti paci na jednej nieco a na druhej zas nieco tak oni ti urobia tvoj originál . Je to priamo výrobca šperkov. Ivanka pri Dunaji.
Odpovedať
My sme tiez objednavali z Awoz, mam odtial aj zasnubny a sme viac ako spokojni.
Odpovedať
My sme objednali vo vipgold.sk tam nakupovala aj moja sestra a bola spokojna.. Dokonca mozem vyuzit jej vernostnu zlavu ktoru obdrzala.. http://www.mojasvadba.sk/catalog/vend...
Odpovedať
Profilova fotka
my sme si objednali zo SMgold a su nádherné za skvelú cenu :) naozaj len odporúčam, seriózne jednanie, rýchle vybavenie :)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme objednali cez internet z čiech z altaru obrúčky z chirurgickej ocele, obe nás vyšli na 99 eur aj spostou, sú krásne vyzerajú ako zlaté takže maxi spokojnosť... Zbytočne vyhadzovať peniaze za zlaté, radšej ísť na úžasnú dovolenku.
Odpovedať
Profilova fotka
Odporúčam ísť na veľtrh alebo aspoň do showroomu poobzerať model, čo si si už predtým vyhliadla na webe. To je ako so šatami. Treba to vidieť naživo, poťažkať si v rukách, skúsiť, "zaľúbiť sa". Cez internet to nie je ono...
Odpovedať
my mame tiez od janka machovcaka z cadca, sice sme z druheho konca SR, oplatilo sa nam ist k nemu. super pristup, cena, spokojnost nadovsetko. mozem len odporucit.
Odpovedať
my sme tiez hladali obrucky na nete a nasla som aj kopec co nam pacili, ked som ich potom ale videla na zivo tak uz take pekne neboli. Tak sme si povedali, ze isto nebudeme nic z netu kupovat a radsej si obehame, poskusame a az tak kupime. Najprv sme uvazovali o Laura Gold ale ked oni maju vsade vsetko vacsinou len v katalogoch, vedia ti sice kombinovat v podstate vsetko zo vsetkym ale kym to clovek nevidi a neoskusa nie je to ono. Nakoniec sme si dali robit obrucky v Polsku. V zlatnictve nam vybrali asi 20 plakiet kde bolo asi 500 vzorov obruciek od vymyslu sveta. Skusali sme asi hodinu :-) A navyse su uplne super a na SK som take nikde nevidela :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme objednavali tiez cez awoz, vyuzili sme aj zlavu v inchebe na veltrhu a vysli nas na 500 €, v kamennej predajni by vysli okolo 850-900.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme objednavali od LAURA GOLD a obidve obrucky nas vislo do 500eur mam ich aj odfotene v albume
Odpovedať
Profilova fotka
my sme si nechali spravit obrucky v 3D zlatnictve v BA.Vedela som,ze sme na pravom mieste uz ked som videla vystavene ich prace
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?