Kde vyrobia svadobnú obrúčku užšiu ako 3 mm?

Ahojte baby, chcem sa opytat ci ma/planuje mat niektora z vas obrucku na prste uzsiu ako 3mm. Vcera na vystave sme nejake skusali, no najuzsiu aku mali cistu bez zdobenia zo zlteho zlata bola 3,5mm a ta sa mi spolu uz so snubnym zdala velmi siroka. Panko nam vravel, ze oni robia najuzsie 3mm. Tak sa teda pytam odkial mate vy svoje uzucke prstene a ci ich mate aj gravirovane? Nebol problem ich dat gravirovat ked su take uzke? Dakujem. Pre ilustraciu ako si to predstavujem nosit (obrucka musi byt jednoznacne uzsia)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
zuzi ja mam 2mm a robila nam ich Sylvia Gutierrez. Mam obyc hladku tiez, gravir nemame takze s tym ti neporadim, ale myslim si, ze by to mohol byt problem :-/
Odpovedať
Profilova fotka
ja mám 3mm obrúčku s 3 diamantmi a gravírovaním (QuickTime)
Odpovedať
tak toto bude aj mna zaujimat, tiez planujem nosit tenucku obrucku spolu so snubakom na jednom prste
Odpovedať
@rmnka sikovna baba 😊 Romi ako je mozne, ze mas vsetko co chcem aj ja? 😆 Nedala by si foto ako vyzera na ruke? @marisha1982 napodobne len by som ju rada realne aj videla taku tenku...
Odpovedať
Profilova fotka
Urcite ide gravirovat aj na uzsiu nez 3mm, ja mam myslim este uzsiu nez 2mm a mam prsten aj gravirovany, treba najst aj niekde na nete kde to robia :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuska_bluzka haha neviem 😀 paci sa
Odpovedať
@rmnka prosim ta mohla by si mi napisat za kolko vas u sylvie vysli obrucky? skrz IP alebo aj tu ak to nie je tajne:) vdaka
Odpovedať
Profilova fotka
@leeshka tusim 350eur? nepamatam si presne ale okolo 350 to bolo. Tak ale my mame male prsty, ja mam 2mm obrucku a velkost 48 a moj muz ma 4mm a velkost 52 :))
Odpovedať
Profilova fotka
kedze mas trochu vacsi zasnubny prsten, podla mna tam ani tak nejde o hrubku obrucky, ale o to, aby "zapasovala" k prstenu. na fb u klimiho som videla takuto realizaciu so zarezom na mieru k zasnubnemu :-) ja to mam s prstenom podobne, ale nakoniec som sa rozhodla, ze si ho prehodim na druhu ruku a budem mat klasicku obrucku.
Odpovedať
@zuska_bluzka Ahoj :) ja mam 3mm, povodne som chcela 2,5 ale tato lepšie zapasovala k snubnému. Robil nám ich PANAKS a nebol problém ani s gravírovaním :)
Odpovedať
@rmnka fiiiha tak to manzel ma fakt malu obrucku:D ja mam 51 :) a buduci manzel 61 :)
Odpovedať
@adellaydy no presne tak si ju predstavujem :-) dávali ste si ich robiť tu na Slovensku? @rmnka ďakujem :-) @martinaplum so zárezom nechcem, resp. videla som párové obrúčky k môjmu prsteňu a nepáčili sa mi, takže radšej tenkú obrúčku :-) @chelsie ďakujem, skúsim aj tam pozrieť :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@zuska_bluzka praveze nie na svk preto ti neviem povedat kde presne to u nas robia, ale urcite robia, treba pohladat a opytat sa aj viacerych :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuska_bluzka ja mám presne 3 mm a nosím ju so snubákom a myslím, že je to akurát, ale ak by som už dala tretí výročný prsteň k tomu, mal by max 1,5 mm a robilo nám ich 3D zlatníctvo BA a máme aj gravírovanie
Odpovedať
@weja146 super, tam mám v pláne zájsť, celkom si ma potešila s tým gravírovaním :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuska_bluzka to ano :-) a myslim, ze aj cenovo je to výhodnejšie, keď som si pozerala, koľko by som inde za svoju/naše zaplatila a koľko u nich :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ak mate vyssi budget, Tiffany & Co robi krasne 2mm obrucky, hladke ci s kamienkami. Aj na ne graviruju. Najblizsi obchod je vo Viedni, su tam velmi mili a ochotni ludia.
Odpovedať
@miskamilka viem, pozerala som už aj to, ale beriem to ako krajnú možnosť, ak by som tu nenašla :-) každopádne ďakujem krásne :-)
Odpovedať
Babule taktiez by som chcela obrucku a aj snubny prsten nosit na jednom prste, velmi sa mi to paci. Lenze moj snubny prsten ma dost velky kamen a preto neviem ci by to islo dokopy. Ale vlastne pre nieco ine sem aj pisem. Chcela by som vas poziadat, ci mi viete poradit nejake dobre zlatnictvo, kde vyrabaju obrucky zo svojho vlastneho zlata, ktore by som im doniesla? Je take nejake?
Odpovedať
@bluelovebird vieš, keďže si nepridala fotku tvojho snubného prsteňa tak ti nejako neviem poradiť že či to pôjde dokopy. Dosť bude aj záležať ako hrubú budete mať obrúčku. Keď pôjdeš do zlatníctva tak maj na sebe aj snubný prsteň a si to odskúšaš či to bude fajn vyzerať a podľa toho stanovíte aj hrúbku. Aj keď si myslím že to až také podstatné nie je. Veď môžeš snubný nosiť na jednom a obrúčku na inom prste, z toho sa nestrieľa si myslím. Sú také zlatníctva. Máš kvalitné zlato po starých rodičoch? :-)
Odpovedať
@bluelovebird zalezi ako mas ten kamen zasadeny ak vystupuje hore az hore z tej obrucky/kruzku tak by ti pod to mala vojst druha tenka obrucka vedla kruzka.. ak je zasadeny uz v tom kruzku tak to bude skor problem..
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý den zuska_bluzka, naše nabídka obsahuje prstýnky od 2 mm. Prohlédnout si je můžete v kamenném obchodě v Bratislavě na Michalské. Představu si můžete udělat na našem e-shopu, kde naleznete celou nabídku i s cenovými kalkulacemi s kameny či bez, informacemi o šířce atd. Pokud jsou prsteny v bílém provedení, mohou být samozřejmě i ve žlutém či červeném zlatě. Gravírování do užších prstýnků není problém, na úvodní stránce našeho webu v boxu "rytiny do prsteňov" můžete nalézt aplikaci, ve které si můžete prohlédnout Váš text v různých fontech přímo v prstenech. Hezký večer
Odpovedať
Dobrý deň. Máme v ponuke aj 2mm obrúčky , ploché zaoblené a s vnútorným zaoblením pre vyšší komfort pri nodsení. Gravírovanie laserom do vnútra je samozrejmosť a typ písma si môžete vybrať ľubovolne. Vyrobíme aj podľa vlastnej predstavy.
Odpovedať
@marion_etta to mas pravdu ze sa z toho nestriela a ze to mozem aj tak nosit ale velmi sa mi paci, ked zena ma na jednom prste aj zasnubak a aj obrucku. Ved zasnubny prsten mam stale na sebe, tak ked pojdeme vyberat obrucku tak si to odskusam. Ale sirsiu obrucku ako 3mm nechcem, chcem len taku decentnu. Neviem ci je kvalitne, ale ked je po starych rodicoch tak dufam ze ano. To mi vie niekto zistit? Ako to funguje? @aandrejjka hej kamen je zasadeny tak do hora. Ked som to pozerala tak by sa tam mala zmestit obrucka. No uvidim ked si to budem v nejakom zlatnictve skusat
Odpovedať
@bluelovebird jj vyskusaj aj ja ho mam zasadeny tak dohora cize by pod to tenka obrucka mala vpohode vojst.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam takto a obrucka ma tusim 3mm Snubak je krasne tenucky, cize mne sa to zda ok x-)
Odpovedať
@bluelovebird verím ti lebo aj mne sa to veľmi páči a preto aj ja nosím na jednom prste aj zásnubný prsteň aj obrúčku:-) Čo sa týka tej šírky obrúčky. Tak napríklad nám normálne zmerali šírku prstu aj dĺžku a na základe toho nám povedali aký by sa nám hodil. Lebo je pravda že každý máme iný typ prsta a každému sa iný prsteň hodí. Oni nám vysvetľovali že môže byť zaoblený zvnútra alebo rovný. A potom nám všetky možné dali odskúšať. Pokiaľ natrafíš na dobré zlatníctvo tak ti budú vedieť vo všetkom poradiť a myslím že aj to zlato by mali vedieť pozrieť že aké to je a tak. Oni sa do toho musia vyznať
Odpovedať
ja mám 3mm s datumom svadby a viem že hovorili že graviruju aj na 2mm obručku. Máme z Briliant
Odpovedať
@marion_etta aha, to som nevedela ze v niektorych zlatnictvach este aj zmeraju dlzku a hrubku prstu a podla toho urcuju styl prstena. Zaujimave:-) Ale som rada ze si mi to napisala, aspon budem vediet co mam ocakavat:-) Ved asi to tak spravim. Pojdem pobehat rozne zlatnictva a uvidim co mi povedia. Ozaj vy ste kolko platili za obrucky? Ako sa pohybuju obrucky, lebo nemam vobec prehlad:/
Odpovedať
@bluelovebird cena obrúčok to je dosť diskutabilná vec, lebo tam záleží od toho koľko K zlato chcete, akú hrúbku obrúčky. Lebo čím je hrubšia, tým tam musia použiť viacej zlata, sú ťažšie a tým aj drahšie. Nás naše vyšli 1100€. Ale väčšinou sa obrúčky pohybujú od tých najmenej 600€. Aj čo sme boli pozerať v iných zlatníctvach tak nám tak povedali, cca takú cenu
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?