Ktoré svadobné obrúčky si máme vybrať?

Profilova fotka
Ahojte, zhruba o rok mame svadbu a nevieme sa s nastavajucou rozodnut ake obrucky kupit. Mame uz nieakych favoritov ale sme obaja dost nerozhodny. Pacia sa nam modeli cislo 5. 16. a 23. ktore maju na facebooku https://facebook.com/nepovedznie/phot...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj:-) pozerala som si vsetky tie obrucky medzi ktorymi sa rozhodujete a mne sa najviac paci cislo 16. Su take ine ako ostatne aj ked vsetky co som pozerala su svojim sposobom pekne. Ale pokial by som si mala vyberat znovu a mam sa rozhodnut medzi tymito 3, tak to je cislo 16:-)
Odpovedať
za mňa 23 :-)
Odpovedať
priklanam sa k nazoru zuzliennky, velmi pekne obrucky su tie pod cislom 23 ;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som sa rozhodovala medzi 23 a 16 :)
Odpovedať
Profilova fotka
Prosím vyberte si číslo 16, tie sú božské:-)
Odpovedať
ale vies, ze tie obrucky este nie su na predaj a svojim hlasovanim len rozhodujes, ktore sa do predaja od buduceho roka zaradia ... ? nechcete si ist radsej nejake vyskusat do obchodu ? vidiet ako realne vyzeraju, ako sedi aky tvar obrucky na prste ? mozno by vam prave to pomohlo pri rozhodovani ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý postreh, som si to všimla tiež až potom ako som si prečítala tvoj príspevok že tieto obrúčky budú v predaji až od budúceho roka. Ale sú veľmi pekné všetky, to treba uznať:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Na mňa sú to veľmi prekombinované prstene, ale keď z ocele, tak by som vám radila dať si ich urobiť na zákazku, pričom si ich môžte hocijak skombinovať a vybrať si nejakého šikovného "pána", ktorý vám ich urobí. My sme to riešili rovnako a sme veľmi spokojní. :-) Vyznal sa do toho čo robí a vedel povedať, či sa niečo dá spraviť, príp. čo sa viac oplatí, čo viac vydrží (napr. úprava povrchu).
Odpovedať
odporucam si ist tie obrucky vyskusat realne... obrazok je obrazok a realita realita... moze byt akokolvek pekny, ale ked sa mi nehodi, nekupim to.
Odpovedať
Profilova fotka
za mňa číslo 5
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa paci 17
Odpovedať
Profilova fotka
Za mňa číslo 5 😉
Odpovedať
Článok sa načítava...
presne ako u nas, ja som bola zasadne PROTI obruckam zo zlteho zlata, pretoze som ho nikdy nenosila a jednoducho mi prišli také staromódne. na nete som trávila hodiny, postahovala som si 20 obrázkov z bieleho, kadejake kamene, kombinácie, ok. tak ideme hladat ci take najdeme. prišli sme do prvého zlatníctva, natiahla som si na ruku z bieleho zlata co ma oslovil a hned vo mne taky pocit, ako ked sa zrazia dve auta. ze TOTO NIE! ostala som sokovana, ze JA, co som nikdy neuznavala zlte zlato mam mat z neho obrucky na CELY ZIVOT?! ale dobre, nech, tak ok, skusime to, nadych vydych, hovorim predavacke, skusime si zo zlteho. este len to bola laska! uplne vo mne sa rozlahol pocit blazenosti a spokojnosti. a o tom to je. na nete mozu byt neviemake krasne, ale MUSIS si ich vyskusat a zistit, co sa hodi k tvojej ruke, prstom, ako to vyzera, aka sirka, hrubka je idealna...a nakoniec budete mat aj tak ine, ako ste si vysnivali. bodaj by nie, ale u vacsiny to tak bolo. proces hladania tych pravych obrucok je si myslim nie zalezitost par minut na nete, ale to je iba moj nazor. drzim palce aby ste sa rozhodli spravne a aby partnerka nelutovala, lebo my zeny sme v sperkoch narocnejsie ako muzi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Kazdý má iný vkus,ale mne sa pacia tie 23... ;-)
Odpovedať
Za mna 6..jednoduche a pekne :)
Odpovedať
Ja si tiez myslim ze cislo 5 su pekne:-) paci sa mi taky styl a myslim ze aj vydrzia celkom dlho pekne :-) dufam ze dobre vyberiete :-)
Odpovedať
Rovnako som za cislo 5 :-) paci sa mi taky styl a rozmyslam ze mozno aj my dame take podobne podla toho aka bude dostupnost a cena hlavne. Ale rozmyslali sme ze by sme si do vnutra nedavali nase mena a datum ale nejaky pekny citat
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?