Laura Gold - bol už niekto v ich predajni?

Počula som že tam majú veľký výber , má niekto skúsenosť?
Odpovedať
Profilova fotka
my sme obrúčky vyberali práve od nich a v ich showroome pri Trenčíne. Výber mega! hlava sa nám točila ked sme tam došli :-D a v podstate ani to nie je definitívne čo vedia ponúknuť lebo si môžeš nakombinovať to čo sa ti páči z viacerých druhov :) napríklad moju obrúčku vo finál podobe ani nemajú v ponuke :-D navyše keď objednáte priamo tam od nich tak ušetríte aj 200€ nakoľko nám sám pán povedal, že predajcovia ku ktorým distribuujú si prihadzujú bežne maržu dve stovky na páre...plus sme dostali zľavu tuším 10% alebo ako - skrátka akoby sme obrúčky vybrali na výstave :) LauraGold jednoznačne odporúčam :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Potvrdzujem, co hovori @Lillyanna. My sme tiez vyberali v ich showroome a uz su aj doma :) spokojnost s vyberom aj pristupom.
Odpovedať
Ahoj, my sme boli v showroom pri TN. Je to tam super. Musis sa sice dopredu objednat, pretoze ten pan pendluje medzi vyrobnou a showroom, takze tam nie je stale. Mas tam na vyber obrovske mnozstvo obrucok - v porovnani s klasickymi zlatnictvami. My sme tam najprv vobec neplanovali kupit, sli sme sa tam len tak pozriet, ked som po tyzdni chodenia obzerania obrucok zacala byt zufala. Vybrala som si ich niekolko a do jednej som sa uplne zamilovala. V najblizsej dobe by mali dorazit, tak som zvedava :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujeme za pozitívne hodnotenia. Samozrejme náš showroom je pre Vás k dispozícii 7 dní v týždni a v čase, ktorý Vám vyhovuje. Náš pracovník sa Vám časovo prispôsobí, len sa treba vopred dohodnúť
Odpovedať
Profilova fotka
aHOJ ..MY SME OD NICH OBJEDNAVALI CEZ ZLATNICTVO nATALIA V GALANTE.. OBRUCKY ZATIAL CAKAME :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?