Laura gold vs. VIP gold

Dobrý deň, chcem sa spýtať, že čo sú to dve rôzne spoločnosti alebo jedna, kedže majú také isté prstene chceme si objednať obrúčky z laura gold ale našla som druhú stránku, ktorá prezentuje rovnaké obrúčky v rovnakje cene. Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Nie nie sú to dve rovnakéspoločnosti . Laura gold je z Trenčianskej Turnej a VIP gold z Bratislavy ..
Odpovedať
Ktoré z týchto zlatnictiev je lepšie, myslím kvalitnejšie?
Odpovedať
Profilova fotka
@jankabrano tak to Vam neviem povedat :)) Laura gold je od nás z trenčín a recenzie majú dobré o tom vip som este nepocula :))
Odpovedať
Profilova fotka
@jankabrano VIP gold možno sprostredkovane predáva aj obrúčky od laura gold, my máme od laury obrúčky a sme maximálne spokojní. a tým, že sme ich kupovali priamo od výrobcu tak sme mali dokonca aj zľavu ako keby sme ich zajednali na výstave
Odpovedať
Laura gold ma len dobre referencie.
Odpovedať
Profilova fotka
@jankabrano Aj my máme obrúčky priamo z Laura Golg a sme s nimi max. spokojní. My sme si k nimi urobili výlet z Ba, lebo v zlatníctve v BA stály o 250€. Oplatí sa k nim zájsť, lebo majú pekný shoowroom a obrovksý výber. :-)
Odpovedať
Ďakujem pomohli ste mi prozhodnúť sa :-) vybrali sme si laura gold :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
my máme obrúčky z Laura Gold. Vrelo odporúčam! Skvelý prístup, krásne prstene, výborná cena!!
Odpovedať
Profilova fotka
Mam uplne cerstvu skusenost, kedze dnes sme boli finalne vybrat a objednat obrucky a za mna bod pre Laura gold. Aj my sme z BA a predsa sme sa vybrali na vylet do spominanej hornej-dolnej, teda Trenciaskej Turnej. Objednani sme boli na konkretny cas, pan prisiel kvoli nam, venoval sa nam kolko bolo treba a ich praca sa nam naozaj paci. Nemozem vsak nic povedat proti inym zlatnictvam, kedze obrucky snad kupujem len raz :) a spominany vernostny program? pre niekoho motivacia, my sme ten faktor neriesili. u nas vyhral asi pocit a pekna praca. tesim sa, ked nam pridu a hlavne, ked ich budeme nosit ;-) nech si vyberiete kohokolvek, nech je ich praca to co hladate a ste spokojne!
Odpovedať
halooo vy asi nechapete ze vo VIPgold su obrucky z Lauragoldu. Ci ze kupujete znacku Lauragold ale s vernostnimi benefitmi VIPgoldu. Ci ze predajca ponuka podmienky lepsie ako samotny vyrobca. Preto stale dokola opakujeme ze ide o isti tovar a je blbost trepat sa mimo Ba ked to iste je v BA. Uz sa chapeme?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ano @maruska747 ma pravdu. VIPgold predava produkt Lauragold. Lauragold ich ma uvedenych vramci predajnej siete ako mnoho inych klenotnictiev. K cenam sa nevyjadrujem. Vacsina predajni si na obrucky nahadzuje nemalu "marzu", ako robi VIPgold opak je na ich biznismodely. Kazdy kto robi v nejakom biznise vie ako to s cenami chodi...vahy musia byt vyrovnane. A ak sa niekto rozhodne trepat sa mimo BA, asi ma na to svoj dovod :) aj my sme tak urobili. Je to kazdeho volba.
Odpovedať
Samozrejme je to v podstate jedno. Kto chce ist na poznavaci vylet po Slovensku je to samozrejme jeho volba. Iba komentujem vyroky vyssie kde sa zbytocne vedie debata kto ma lepsiu kvalitu obrucok ked ide v podstate o tie iste obrucky.. Snazim sa tiez iba vysvetlit a pomoct tym ktori to nevedia ze rovnaka ponuka obrucok je dostupna aj v Bratislave Ceny vo VIPgolde su tiez do centa rovnake ako v Laure. Akurat ze vo VIPgolde sa navyse da riesit vyber obrucok priamo v Ba, osobny odber v Ba, pripadne reklamacie tiez v Ba a dozivotny bezplatny servis tiez v Ba k tomu mas cistiaci set zadara a vernostnu zlavu na vsetky dalsie nakupy naviac.. Vypada ze z vlastnej marze refunduju zakaznikom peniaze naspat v podobe vernostnych zliav a darcekov, pravdepodobne preto aby boli pre zakaznika zaujimavsi ako samotny vyrobca. Pri tom by to podla mna robit ani nemuseli nakolko velka vzdialenost vyrobcu ktory je mimo BA a naopak umiestnenie pobocky VIPgoldu je pre mna dostatocny argument. Ked vezmeme do ohladu nasledne naklady ktore opisala Zuzana vyssie usetrim tym ze to neskor nemusim zasielat vyrobcovi hore dolu ale vsetko riesim v Ba. Vsimla som si tiez ze okrem toho ze maju ponuku Lauragoldovych obrucok maju aj vlastnu kolekciu obrucok ktora naopak nie je z Lauragoldu. Pravdepodobne maju iba velmi malilinku marzu ked ze maju ceny rovnake ako vyrobca ktory ma pri tom velmi dobre ceny vzhladom na spickovu kvalitu, to im vsak pravdepodobne staci nakolko su zameraní na obrat a mesacne riesia niekolko desiatok objednavok. Za ten full servis ktory VIPgold poskytuje im prajem kazdy jeden cent, lebo venovat sa niekomu individualne 2-3hodiny aj po pracovnej dobe ako to bolo v nasom pripade-klobuk dolu. Nestihali sme to totiz v ich pracovnej dobe do 17h ale ochotne nas pockali a venovali sa nam aj po praci az skoro do 19:30h. Na kazdu otazku sme dostali okamzitu profesionalnu odpoved. Tato diskusia je o skusenostiach a ked ta moja niekomu pomoze budem iba rada.. :-) Prajem pekny den ;)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?