Máme žlté zlato, ale chceme biele obrúčky. Dá sa to?

Ahojte :) Dostali sme do daru vela zlomkoveho zlteho zlata ( neparove nausnice a pod.) a chceli by sme ho pouzit na vyrobu obrucok, ale mame zaujem mat ich biele. Da sa to porhodiovanim? Mate skusenost? Dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Jasnacka... My sme tiez davali zlte zlato a obrucky mame biele... Nie je problem :)
Odpovedať
@pitonisa super, odlahlo mi :) usetri to peniaze...dakujem za odpoved
Odpovedať
Profilova fotka
jj.. nas takto vysli obrucky vseho vsudy 120€ :)
Odpovedať
@pitonisa Je to asi individualne, lebo ako som tu citala, niekto si pyta za pracu viac niekto menej, niekto to stahuje z ceny ylata, niekto len pouyije material a pracu chce cash, tak uvidime....kazdopadne mame toho vela, takze sa budeme snazit najst takeho, ktory si z toho stiahne aj za pracu, lebo k comu je po jednej ausnici, zlomeny naramaok a pod. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@stnka2311 keby si bola blizsie k Cadci odporucila by som ti p. Machovcaka, my sme mali zlte zlato , obrucky mame biele a zvysne zlato co sa nepouzilo nam odratal z prace..... ale uz neviem kolko nam dal za gr.
Odpovedať
@lauraa Si mila, dakujem,ale sme veru daleko :) A inak ste spokojni? Nesucha sa to rhodium dole? Stale su biele? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@stnka2311 nase nie, ale pokial ja viem mne zlatnik vysvetloval ze zlato sa cisti od primesi a tym meni farbu....
Odpovedať
@lauraa ano? Lebo ja som prave citala, ze aj biele je zlte, len je na nom rodium...podstatne je,aby zlatnik vedel, co ma robit hihi :)
Odpovedať
Profilova fotka
@stnka2311 my sme tiez davali zlte zlato a mame zleto biele obrucky..... da sa to. V zlatnictve sme platili len za prcu asi okolo 100 €. Presne si to uz nepamatam :-)
Odpovedať
@stnka2311 ja idem skusit do awoz v Ivanke, ked vidim ze si z BA. kludne si tam aj zavolaj a popytaj sa. vyrabaju aj podla obrazku co si das. a baby tu pisali super skusenosti s nimi.
Odpovedať
@janka_k dakujem, skusim :)
Odpovedať
Profilova fotka
@stnka2311 Samozrejme, dá sa to. Ak si prinesiete svoje zlato, je možné z neho vyrobiť obrúčky biele, prípadne kombinované...aké len chcete:)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 10 rokoch
Profilova fotka
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať či nemáte kontakt a odporúčanie na zlatnika, ktorý by nám vyrobil obrúčky v okolí Trnavy
Odpovedať
vsetko sa da, ked sa chce, len to proste zalezi zakazdym od toho daneho zlatnika, ci ma zaujem sa s takou vecou "obtazovat". u nas to bolo tak, ze sme natrafili aj na neochotneho, ale nakoniec sme nasli cloveka, ktory nam to vyrobil podla nasich predstav.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?