Máte skúsenosti so zlatníkom pánom Beňom z Nitry?

Ahojte, máte niekto skúsenosti so zlatníkom Vladimírom Beňom z Nitry? Dnes sme na neho náhodou natrafili a vystupoval veľmi príjemne a skvelú cenu na obrúčky nám spravil. Za akýkoľvek postreh ďakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
máme od neho obrúčky aj snubny, odporúčam! len ma spomeňte- Hólyová
Odpovedať
@zahrica ak sa môžem opýtať, sú obrúčky aj po 2 rokoch rovnako pekné?
Odpovedať
Profilova fotka
ja ju mam na prste stale,manzel ju mal na obrade, moja je obsuchana, vidno ze ju mam na prste stale, neskladam si ju ani ked upratuje takze to samozrejme vidno, s p. Beňom som dohoduta že v prípade potreby mi ju zrenovuje :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
My sme si u neho dali robiť tiež obrúčky,po tom,čo nás presvedčil svojim profesionálnym prístupom a samozrejme aj cenami. Ešte ich nemáme hotové ale ak sa neviete rozhodnúť alebo chcete obrúčky za lepšiu cenu ako z klenotníctva tak určite sa u neho zastavte aspoň na pokec a informácie.
Odpovedať
samozrejme, priebeh celej výroby a naše dojmy sem pridám :-) momentálne má našu predstavu a čakáme na skúšku
Odpovedať
ahojte, v albume svadobnom nazrite ako krásne nám obrúčky zlatník vypracoval. skúšky sme nakoniec mali dve, prvá bola o tom aby sa zistilo, či nám vyhovuje tvar obrúčky, jej veľkosť, šírka, hrúbka, a druhá skúška bola predtým, ako obrúčky boli dané na puncový úrad kvôli orazeniu. samozrejme, gravír a leštenie sme mali zdarma, dokonca nám dal ešte aj zľavu z pôvodnej predpokladanej sumy a ako bonus mi vyleštil môj zásnubný prsteň, aby som ho mala na svadobné fotenie tip-top. veľmi trpezlivý a ukecaný milý človek, ktorý sa snaží aj poradiť a vyjde v ústrety. vrelo odporúčame ! ps: celý proces výroby trval cca mesiac, ale my sme mali dosť času a nevadilo nám, že sme na prvú skúšku prišli až po 2-3 týždňoch.
Odpovedať
ak by náhodou fotky v albume nešli, rada pošlem fotky na váš mail. aj vzorové podľa ktorých nám ich robil čo som stiahla z netu, aj tie hotové naše.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ak sa mozem spytat, je u p. Bena dozivotny bezplatny servis obrucok?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ahojte, tiez som rozmyslala nad obruckami od pana Bena, uz presiel nejaky cas, odporucate ho stale ? dakujem za odpovede
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?