Nechcem klasickú obrúčku

Ahojte, nikdy sa mi nepáčili klasické svadobné obrúčky proste pre ženu aj muža rovnaké a na ženinom je len kamienok...mne takýto typ ani na ruku nepasuje...mne sa páčia a hodia iba také typy prsteňov ako sú snubné s vyvýšeným kamienkom....bolo by to blbé keby som si ja vybrala hocijaký iný prsteň a priateľ tiež podľa seba ale teda samozrejme by ladili farebne (zlaté)...bolo by to blbé??
Odpovedať
@bonnie29 ak sa vam to paci, tak si urobte podla seba.. vy ich budete nosit, nie my :-D
Odpovedať
Profilova fotka
a nieco taketo sa ti nepaci? da sa to kupit aj ako set, neviem teda, ci uz mas zasnubak alebo nie, ale dala by sa snad dokupit taka vykamienkovana "obrucka" by ti ladila s nim a mohla si to mat na jednom prste... myslim, ze na tom nie je nic divne, videla som vela parov, co mali obrucky kazdy inu, a aj take neobruckovske... :-)
Odpovedať
@jasminet práveže sa to páči iba mne :-D priateľ chce klasické nudné obrúčky, že čo vymýšľam blbosti :-|
Odpovedať
@lucuska11 také niečo by sa mi skôr páčilo...ja osobne som to teda ešte u nikoho nevidela ale aspoň by sme mali niečo trocha špeciálne a nie takú klasiku :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ten moj tiez frflal, ze chce rovnake, ale urobila som taky kompromis, ze sa paci nam obom :-D Resp. nejak som ho stale otravovala s vyberanim, ze ho to prestalo bavit a povedal, nech si vyberem ake chcem...treba vediet co na tvojho chlapa zaberie a mas vybrane :-)
Odpovedať
@bonnie29 my mame taketo a vobec mi nudne nepridu http://www.mojasvadba.sk/blog/jasmine... :-D naopak, este som ich u nikoho nevidela... ale povodne sme tiez chceli kazdy inu, aj farbu, aj dizajn. nakoniec sme s zhodli na tychto a nelutujeme ani jeden.... inak chlapik od ktoreho ich mame ma take "ine" veci....
Odpovedať
Profilova fotka
My sme si dali svoje vyrobit u zlatnice podla vlastneho navrhu (mozno uz niekto take ma ale nikde som ich nenasla). Ale zatial na ne stale cakame, som zvedava ake nakoniec budu...
Odpovedať
Profilova fotka
@bonnie29 podobne ako písala a dala obr. @lucuska11 nám ponúkali v Kamea v TN.. Boli to klasické rovnaké obrúčky, ale pre nevestu mala taký výrez v tvare oblúka a presne do neho mal zapadnúť snubný s kameňom.. My sme si napokon ale vybrali obrúčky, ktoré s mojím snubným k sebe nešli a tak snubný poputoval na pravú ruku :-) Skús http://www.svadobneobrucky.com/sk/twi... nevidím tam to o čom som hovorila, mali to možno iba v kamennej predajni.. a možno to vedia urobiť na akúkoľvek obrúčku ktorá sa na to hodí.
Odpovedať
bonnie29 máme podobné predstavy :-)
Odpovedať
Profilova fotka
bonnie29 ja si myslim, ze je to uplne v poriadku :) ved dnes uz vyrobcovia vyrobia cokolvek, ak na to maju technologiu. My budeme mat tiez trosku nekonvencne, budu uplne matne, az surovo posobiace, zvnutra bude biele zlato a zhora cervene, chcem aby na nich bolo vidiet, ako by cez ne presla kefa, davame si ich spravit v Awoz, Ivanka pri Dunaji a nebol problem :) Dokonca vedia zabezpecit farebne brilianty, co je uplne supish :)
Odpovedať
My si davame robit z damaskovej ocele. Bola to laska na prvy pohlad pre oboch. Bude v nich diamant aby mali nejaku hodnotu. o a teraz cakame na finalny vyrobok.
Odpovedať
@bonnie29 dnes je na vyber tolko obrucok ze netreba vymyslat rozne prstene take urcite mas ale obrucka je jedinecna
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
nase niesu rovnake :)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj my máme každý iný :)
Odpovedať
Toto je moja zasnubny prsten je kraaasny z bueleho a ruzoveho zlata s diamantmy poradte nejaku obruckz ktora mi bude kt omu pasovat nechcem ale s kamienkami poradte nieco smrncovne kxi dakujem nevesticky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@natalkaaaa Zober prsteň a snúbenca a šup do zlatníctiev ;-) Sám osebe je zaujímavý, takže treba fakt iba dopasovať naživo.
Odpovedať
Aj som pozerala v obchod.ale vsetko s kamientkami fnuk
Odpovedať
@natalkaaaa ak to chces nosit na jednom prste, tak ja by som ozaj iba tenucky pruzok k tomu dala... ak na inom, tak by som v pohode dala urobit taky isty ako mas ten prsten, ale bez kamena... alebo len cistu hladku jednoduchu obrucku
Odpovedať
Profilova fotka
my chceme rustikálne obrúčky som zvedavá ako to vypáli :-D každopádne urobte si podľa seba, nikdy to neoľutujete! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
KLudne majte ake sa vam pacia :) Matrike je to uplne jedno, urcite aj fararovi ked sa s nimi dohodnete podla toho kde bude svadba. Aj keby ste si omotali okolo prstu spagatik vase manzelstvo bude pravoplatne :) Tak smelo do toho. Nazory ostatných nie su podstatne, vy to budete nosit, nie oni.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?