Obrúčka mi je veľká - môžem ju nosiť na prostredníku?

Pekný večer želám. Potrebovala by som poradiť. Viem, že je to taká vec, že si môže kazdy urobiť podľa seba, ale predsa len. Pred dvomi mesiacmi sme si zadavali obrúčky na výrobu, vybrala som si veľkosť, ktorá v pohode sedela. Obrúčky uz máme doma, ale zistila som, že mi je veľká :-( . Svadobné fotenie, aj obrad by som mohla zvládnuť s obruckou na prsteniku, ale inak ju asi budem musieť nosiť na prostredniku. Nechcem si ju dávať zmensovat, predsa len je nova, teraz len vyrobená a nechcem do nej zasahovať. Potom zas príde tehotenstvo, možno sa niečo zmení :-) . Nosievate baby obrúčky na prostredniku? Dakujem za prečítanie a za rady. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzu818 ale to by vobec nemalo vidiet keby si si ju dala zmensit, to nevadi ze je nova ale zasah do nej by nemalo vobec vidiet. Ja by som ju dala radsej zmensit ako by som ju mala nosit na prostredniku
Odpovedať
@zuzu818 mne sa nepaci ked niekto obrucku nosi na prostredniku. To ze sa nosi na prsteniku ma svoje opodstatnenie :-) svoju historiu :-)
Odpovedať
Ja viem baby... :-) Reálne uvažujem nad zmenšením, len mi to je ľúto, keď je nová, ale čo už. Dúfam, že to stíham ešte do svadby a, že v budúcnosti nebudem potrebovať zväčšiť :-D.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzu818 kludne ju mozes nosit aj na prostredniku, nic na tom nie je a nikto ta zato hresit nebude:-)
Odpovedať
@vieroslavkaxx Veď to áno, len ma štve, že som si to pekne pomerala a sedelo mi to. Jasné, že ju chcem mať na prsteníku, preto mám tak dilemu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzu818 to ti verim to vie nahnevat, ale ty urcite nejako vyriesis svoju dilemu :D
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzu818 kamoška nosí obrúčku na prostredníku, takže si myslím, že je to v pohode :-)
Odpovedať
Tak nakoniec som si ju dala zmenšiť a už je aj hotová :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?