Obrúčka z netypického striebra?

Ahojte baby :-) Vyberáme obrúčky na svadbu a keďže mám silnú alergiu na zlato, musím si vybrať iný kov. Dnes som bola s kamoškou a ona má obrúčku zo striebra, ale je asi o 2 odtiene tmavšia ako môj strieborný náramok. Máte niekto obrúčku zo striebra a ak áno, aké máte skúsenosti? Okrem toho by ma zaujímalo či ste sa už stretli s tmavým striebrom, príp. či to nemôže byť nejaká zmes, ale zase čoho?
Odpovedať
@petka_p Ahoj, nemohol to byť skôr wolfrám? Keď píšeš, že tmavšia farba.
Odpovedať
Profilova fotka
alebo nebol rodiovany... moj snubak tiez nie je (biele zlato) a tiez ma inu farbu , ako typicke biele zlato :) skus pozriet na platinu :)
Odpovedať
Netuším, ona vravela, že je to striebro. Mne sa zdali až moc do siva a navyše netypicky pekný vzor na strieborné obrúčky. Platinové sme zatiaľ na našom okolí nenašli, ale skúsim pozrieť na nete.
Odpovedať
Najlepšie by Ti na Tvoju otázku vedel odpovedať odborník a zároveň by Ti vedel poradiť z akého kovu by boli vhodné si dať spraviť obrúčky ak zlato nemôžeš. Platina, ale aj paládium je podľa mňa veľmi pekná a aj trvácna, takže určite by som tiež uvažovala nad takýmto variantom. Inak, moja sesternica má tiež strieborné obrúčky a sú tiež o hodne tmavšie ako bežné strieborné šperky, ale oni ich kupovali v zahraničí. Myslím, že aj striebro má viac odtieňov ako aj zlato.
Odpovedať
Profilova fotka
Striebro cierna ja mam zasnubny zo striebra a pri mojom povolani furt macanim vo vode cerna a musim ho davat do lestidla na striebro
Odpovedať
Profilova fotka
Strieborne si nedavajte 😒 Po rokoch nosenia budu hnustne sive. Chirurgicka ocel wolfram platina a este urcite je viac alternativ.
Odpovedať
Profilova fotka
@petka_p my mame obrucky z kobaltu. su krasne ako biele zlato, na rozdiel od paladia, wolframu a pod., ktore su take tmavo sede.takisto kobalt je vysoko odolny voci poskriabaniu. platina je krasna, ale ovela drahsia, nas tie nase kobaltove vysli na 100£ obidva dokopy.
Odpovedať
Profilova fotka
@petka_p my sme teraz boli v Ba a objednali sme si z chirurgickej ocele :-) na zivo vyzerali este krajsie ako na obrazku:-) a aj cena je perfektna :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?