Obrúčky - biele alebo žlté zlato?

Nevestičky aký je váš názor? Dať si obrúčky z bieleho alebo žltého zlata? Ďakujeem
Odpovedať
Jednoznacne biele;) dovod - zlte sa mi nepaci..zalezi na Tebe vsak co uprednostnujes ;) vyskusat si obe a uvidis ;)
Odpovedať
Profilova fotka
zlte klasicke a jednoduche :)
Odpovedať
žlté jednoznačne. My sme si dávali kombinované a z bieleho zlata mám alergiu, pretože do ňho pridávajú NIKEL :-(
Odpovedať
Ja som za žlté, je to klasika. Páči sa mi, že zo zlatej žltej klasickej obrúčky je hneď jasné, že je to obrúčka. Obrúčka má symbolizovať, že mám manžela a môj muž manželku a ja som hrdá na to, že mám svojho manžela, tak nech je to vidieť, že je to obrúčka a nie hocijaký prsteň. Môj manžel má klasickú hladkú zo žltého zlata a ja mám na nej jemný gravír po celom obvode. Aj žlté môžu byť zaujímavé, ale pritom tradičné. A nestane sa, že by napr.zmenili farbu ako sa to stáva pri bielom zlate, keď ho poródiujú, alebo tie alergie na kovy, s ktorými človek ani neráta. A vôbec to nevyzerá zle, ak nosím strieborné šperky a obrúčka je žltá, čoho som sa trochu obávala. Vyzerá to veľmi pekne.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
My sme si dali základ žlté zlato aj naša zlatnicka nám to potiahne a bude to vyzerať ako biele zlato, raz za rok to da me vyčistiť aby to vyzeralo pekne a keď nás omrzí biele budeme mať žlté.
Odpovedať
My mame kombináciu lebo sme sa nevedeli rozhodnúť a sme veľmi spokojní :-)
Odpovedať
My sme to urobili tak, že sme prišli do zlatníctva, vyskúšali všetky farby a ich kombinácie a vybrali odľa toho, čo sa nám hodilo k farbe pokožky atď. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa páčia kombinované žlté s bielym....čisto biele zlato mi príde ako strieborný prsteň, tak nech tam je aj to žlté...a zase čisto žlté by s ami nehodilo k snubnému prsteňu z bieleho zlata :D
Odpovedať
mi sme vyberali v zlatníctve kde pracuje známa, že poradí čo je lepšie - krásu sme neriešili lebo mne sa páči biele a polovičke žlté... došli sme k záveru, že žlté - odôvodnenie: biele zlato nevydrží dlho biele, treba ho často dávať čistiť - rodiovať - predraží sa prsteň, vyzerá ako bežný prsteň, je menej kvalitnééé... takže aj obrúčku aj snubný mám zo žltého zlata... a v tomto ma podporili aj kamošky a rodina, ktorý do 5 rokov (ked to spriemerujem) oľutovali biele zlato... ale je to na každom čo sa komu páči :)
Odpovedať
Profilova fotka
My mame zlte...a v strede biely gravir :)
Odpovedať
My máme biele, kedže aj zásnubný mam z bieleho zlata...a neviem ako vám ale mne to žlté pripadá také gýčové, až take ciganske...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
My mame kombinaciu okraje su biele a v strede zlte
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?