Obrúčky košice, poprad, spišška nová ves...koho si vybrat?

Profilova fotka
Žienky, máte nejakú dobrú skúsenosť s výberom obrúčok v konkrétnom zlatníctve? primeraná cena/obrúčky podľa predstáv. Neviem, do ktorého zlatníctva mám zájsť, kde začať :)
Odpovedať
Ahoj skus si najst na faceboku KLIMI kosicania su nam robia oni obrucky. Velmi dobre sa s nimi komunikuje maju aj stranku klimi.co My sme im zaslali fotky obrucok ake sa nam pacia, trochu nam aj poradili ake veci nie su prakticke a co je lepsie robit inak dohodli sme sa na cene a uz su vo vyrobeee :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@valerka29 ďakujem za odpoved :) nevieš náhodou aké zlato používajú? či majú ich obrúčky dlhšiu životnosť?
Odpovedať
my budeme mat zlte 14 karatove. robia aj z bieleho alebo z cerveneho ale nam sa pacia zlte. premyslali sme ci si dat urobit z 18tky, je to rydzejsie, kvalitnejsie ale bolo to trochu drahsie. tak co ja viem zlato je uslachtily kov, nekoroduje atd... tam ide skor o to (nam tak vysvetlovali) ze ci ti niekto urobi tenku obrucku aby v nej bolo menej materialu a zarobil, alebo urobi poctivu robotu a v podobnej cene ti urobi hrubsiu, tazsiu a len tak sa ti neohne ani nezlomi :) treba stale sledovat gramaz pri cenach... nie sirky... gramaz je dolezita ked si ceny porovnavas.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?