Obrúčky od pána Machovčáka. Ste spokojné?

Uvažujem o kúpe obrúčiek cez internet od p. Machovčáka - bola by som rada keby ste sa podelili so svojími skúsenosťami.
Odpovedať
Profilova fotka
No, ma ich moja buduca svagrina a je velmi spokojna s vyhotovenim, komunikaciou aj s cenou. My sme si dali u neho tiez urobit, o mesiac budu hotove :)
Odpovedať
Profilova fotka
my mame obrucky od p. machovcaka (mam foto aj v albume), cestovali sme za nim ale osobne. obrucky zatial nenosime, ale su krasne, je to rucna vyroba za rozumnu cenu+dozivotny servis v cene obrucok. p. machovcak je velmi seriozny, ponukne, poradi, ukaze,nezenie ta za kazdu cenu do najdrahsieho. co sa tyka nas, zatial sme s jeho sluzbami spokojni, uvidime, ako budeme spokojni obruckami pri kazdodennom noseni :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my mame tiez od neho obrucky, aj foto mam v albume :-). Neviem co by som tomu cloveku mohla vytknut, je to profesional a este velmi mily a privetivy clovek, ktory vychadza vo vsetkom v ustreti :-). Ja ho mozem iba odporucit, kedze sme z ineho regionu, tak sme k nemu prisli, ked mal svoj obchodik zatvoreny a bol ochotny prist o siedmej vecer kvoli nam a venoval sa nam celu hodinu. Obrucky su nadherne, sme velmi spokojni :-). Inak je tu o nom aj tema, skus dat do vyhladavaca Machovcak a isto Ti ju najde :-)
Odpovedať
Ahoj :-) My budeme mat tiez od pana Machovcaka. Zatial mozem hodnotit iba jeho pristup k zakaznikovi, a dovolim si povedat, ze je vynikajuci. Je mily a ustretovy. :-) Myslim, ze takych predavajucich by mohlo byt na tomto svete viac. :-)
Odpovedať
ahoj aj my máme obrúčky od tohto pána, čo sa týka cena vie urobiť klasické (s tým že na ženskej je zirkón za nejakých 300€ presne na mieru), my sme si dali biele zlato, priateľ hrubšiu, ja diamant, takže nám sa cena zvýšila :)
Odpovedať
Profilova fotka
pred par dnami sme si vyzdvihli obrucky od p. Machovcaka, krasne , presne take ako sme si predstavovali .....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
baby ktore mate od pana machovcaka a posielal ich na dobierku??
Odpovedať
spokojnost x-) , mega mokmue gane, za mega cenu 8-) originalne. pripajam sa k spokojnym zakaznikom a tlieskam. profik. sme mu niesmerne zaviazani. prisli dokonca skor ako mali. x-)
Odpovedať
Profilova fotka
som maximálne spokojná, prstene sú nádherné a cena bola skvelá.odporúčam každému!!!
Odpovedať
kde najdem kontakt na tohto pana?
Odpovedať
Profilova fotka
Mame od neho viac veci, obrucky robil nam, a aj dalsim 2 clenom nasej sirsej rodiny a rozhodne NAJLEPSI servis, komunikacia, cena. Absolutne spokojnost!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?