Obrúčky zo zlatníctva v Žiline. Kde zohnať pekný pár?

ahojte plánovačky dajte tip ,kde zohnať pekné a cenovo dostupné obrúčky. ďakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
lienka8: skus jednu zlatnicku v trnovom. je sikovna a platit u nej mozes aj zlatom, ktore mas doma navyse a nevyuzivas ho. My sme tak vyplatili celu ich hodnotu... ;-)
Odpovedať
bejka dik, kukala som na nete na nu,lebo pocuvam same chvaly no nasla som v registri,ze ukoncila cinnost,ale aj tak sa tam pojdeme asi kuknut,ved to je blizko.dik ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
za malo... ;-)
Odpovedať
inak kukla som tvoj albumik,mate pekne tie obrucky,aj ja chcem biele zlato ;-) ak sa smiem opytat,kolko vás vyšli?
Odpovedať
Profilova fotka
mas IP ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja som počula, že táto babenka je veľmi šikovná, nemáte na ňu niekto kontakt, prosím :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, aj my mame od tej pani obrucky a sme velmi spokojni, kazdy nam ich obdivuje, dali sme si ich robit podla obrazka z internetu, ale vravela nam, ze uz ich raz robila, janka 7744 hodim ti cislo do IP.
Odpovedať
ahojte, my sme si dávali robiť obrúčky u zlatníčky : zlatníctvo zlatka na rosinkach sme veľmi spokojní, doniesli sme jej obrázok ake chceme zlomkové zlato a za 10 dní sme mali obrúčky doma presne podla našich predstáv a čo je najlepšie stáli nás dokopy 50 eur
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte kočky,ako vidím tak ta pani v trnovom či kde je asi dobrá.ja som už tiež o nej počula,ale nemám skusenosť s ňou.a rob obručky aj z kombinovaneho zlata?žlte a biele?ak mate daktorá na ňu kontakt prosím pošlite my,pôjdem tam aj kuknuť.dakujem :-)
Odpovedať
ahoj katika, robí obrúčky ake len chceš stači jej doniesť obrázok bohužial kontakt na nu som mala v telefóne, ktorý mam práve v servise :-| , ale ked ho dostanem a bude tam určite pošlem, inak my sme na nu tiež nemali kontakt, len sme vedeli že ma zlatnictvo na rosinkách tak sme išli pozrieť a našli sme to za chvílu a ked sa aj spýtaš niekoho na rosinkách tak ti budú vedieť povedat ale myslím že má otvorene len v stredu ine dni len na objednávku po telefonickom dohovore inak je velmi príjemná a samy sme boli prekvapení ako rýchlo a velmi lacno to spravila
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj vejkasmejka.aha,tak super,dakujem veľmi pekne za info.s tym čislom si nerob starosti.hadam to najdeme,ked tak sa popítame. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj katika232 , čílo sm ti poslala do IP :o) pa ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahojte dievčatá, nemohli by ste aj mne poslat kontakt na tu pani z Trnoveho? Išla by som aj za nou. Dakujem :-)
Odpovedať
zuzka poslala som ti v ip
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
mozem aj ja poprosit o kontakt do IP velmi pekne dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Vidim, ze sa to tu dlhsie nepohlo, ale aj tak skusim: mozte prosim aj mne poslat kontakt na tu pani a kolko vas stali obrucky? Dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
aj mne ak mozte...
Odpovedať
Profilova fotka
a nejake ine tipy kde zohnat v ziline obrucky v dobrej cene? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
niik a vikkinka, poslala som vám kontakt do IP :-)
Odpovedať
Tiez by sompoprosila kontakt. Na tuto pani sa odvolava kazdy koho sa spytam. Dakujem
Odpovedať
Ahojte, prosim posle niekto aj mne kontakt na tu pani z Trnoveho? Dakujem krasne.
Odpovedať
Ahojte, takisto hladam sikovneho zlatnika na nase obrucky. Chcem sa spytat ta pani z Trnoveho - su aj kvalitne tie obrucky. Radi by sme ju kontaktovali. Mate niekto kontakt. Dakujem
Odpovedať
Ahojte dievcata, rovnako aj my premyslame kde v ziline zohnat kvalitne obrucky podla nasich predstav. :-) Ak mate dobre skusenosti alebo kontakty, budem rada... :D Dakujem
Odpovedať
baby to cislo na tu pani v trnovom by som chcela aj ja please....do posty:)
Odpovedať
Na stvorcovom namesti je take male zlatnictvo, nebudem uvadzat nazov. Akykolvek prsten si stiahnes z netu, cokolvek sa ti paci, prides tam s tym obrazkom a oni ti ho urobia :-).
Odpovedať
Ahojte, Napiste prosim aj mne do IP kontakt na pani z Trnoveho, prip. ine dobre kontakty :) A odkial ste brali inspiraciu ake chcete obrucky? z internetu? alebo ma aj ona nejaky katalog? Robi aj matne obrucky? Je to kvalitne? Ja som citala, ze velmi zalezi na metode matovania... ze vacsina sa rychlo zosucha alebo doskriabe... tak poradte prosim nieco dobre v Ziline :) Dakujem!
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte kočky, ja mám presne tú istú požiadavku ako kristinav (kontakt, inšpirácie a katalóg) a tiež by ma zaujímalo, od koľkej do koľkej má táto pani z Trnového (Rosiniek) v stredu otvorené a ako dlho trvá výroba obrúčok. Ďakujem za odpovede do IP.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahojte,môžem vás poprosíť tiež my poslať kontakt na tú p. z Trnového príp. kde presne by som ju našla, Ďakujem
Odpovedať
Ahojte, aj ja by som vas poprosila o kontakt na tu pani z Trnového,diky :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?