Poraďte kvalitné zlatníctvo na obrúčky v Bratislave

Vie mi niekto poradiť kvalitné zlatníctvo v Bratislave? Na Obchodnej ulici je ich zo 2-3, sú ok? Máte niekto odtiaľ obrúčky a ste spokojné? Ďakujem
Odpovedať
1
2
Ahoj, na obchodnej je dobre zlatnictvo Antonio gold. Majú veľký výber a predáva aj značku Rýdl.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte prosím poradte mi. Zháňame obrúčky ale akosi sa nám ziadne nepacia v nasom okoli sme uz obehli vsetky zlatnictva a ked ze ideme na vikend do blavy tak by sme chceli pozriet tam, do ktorých zlatnictiev by ste odporucili zájst?
Odpovedať
Odporúčam vám VIP Gold, mám odtiaľ snubný, plánujeme aj obrúčky, majú dobré ceny, super prístup, doživotná záruka a servis, veď pozrite stránku ;)
Odpovedať
Profilova fotka
awoz / Ivanka pri dunaji. spravia co si vymyslite
Odpovedať
Profilova fotka
@katka070 tak ked sa ti ziadne nepacia äani mne sa nepacili :) ) tak jedine vymysliet nieco a dat si spravit na mieru a podla seba :)
Odpovedať
@katka070 katka my sme sli nakoniec do BA do 3D zlatnictva maju tam program cez ktorý si vytvoris ci snubny ci obrucky podla vlastnej fantazie :) maju tam speci program a uvidis vysledok v 3D podobe :) je to super aspon za pozretie sa tam oplati ist :)
Odpovedať
Profilova fotka
@naty31 a to naozaj mi spravia obrucky podla mojho zelania? a z akých materialov vyrabaju obrucky?
Odpovedať
@katka070 naozaj. Je tu o tom zvlášť diskusia. Vyrobia zo zlata a platiny, plus rôzne kamene, ale možno majú aj iné kovy, to už treba komunikovať s nimi. Ukážeš im, čo chceš, prípadne opíšeš, oni urobia návrh, potom taký odliatok, všetko si to pozrieš, prípadne poupravuješ ešte detaily a oni to potom vyrobia presne na mieru. Pozri si ich stránku, určite sa dozvieš viac.
Odpovedať
@katka070 ano, mas na vyber vela materialov, http://www.3dzlatnictvo.sk/ najdes tam uz vyrobene sperky a aj popis ake materialy pouzivaju
Odpovedať
Profilova fotka
@malaopicka tak to je super to som vobec nevedela ze nieco take u nas existuje idem si to pozriet a ako sa tam pohybuju ceny? @naty31 dakujem idem si to pozriet som nadsena z toho ze nieco take u nas existuje vsade kde sme boli nam ponukli len nejake vzory z ktorých sme si mohli vybrat ale nikde taký čo si mozme sami vymyslieť :)
Odpovedať
@katka070 podľa toho aký materiál zvolíš a aké kamene, náročnosť atď. Ak chceš, môžeš mi napísať do IP, poviem ti zhruba, čo mi povedali.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@malaopicka boli sme tam osobne sa na to opytat a samozrejme sa mi ho hned zapacilo, tak sme to s mojim chlapom prebrali doma a chystame sa teraz niekedy tam behnut a vybrat si, nech uz mame obrucky v suchu:)))
Odpovedať
Profilova fotka
My sme planovali mat obrucky zo Slovšperku. Sidlia na obchodnej, ale vchod maju z toho City pointu. Oni boli pre nas overenou a kvalitnou volbou, ale nakoniec sme vybrali Kameu, zapacili sa nam tam jedny obrucky. Ale svokrovci odtial maju a obrucky su stale krasne, ziadny problem
Odpovedať
@katka070 myslím si, že nebudete ľutovať. Cenu si v podstate môžete určiť, takže spokojní budete aj po tejto stránke :) držím palce!
Odpovedať
Profilova fotka
@malaopicka uz teraz nelutujem a som s nasim vyberom spokojna :-) a na moje prekvapenie sa aj manzelovi pacia a slubil ze ju bude nosit :D
Odpovedať
@katka070 tak to som rada! Nech sa vám dobre nosia :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@marianna_ Gold-Antonio na Obchodnej predáva feiky. Objednal som u neho prstene z dielne Lukáša Rýdla a boli to iba napodobeniny (výrobca sám potvrdil, že moja objednávka u neho vyrábaná nebola a predajca nevedel k obrúčkam doložiť ani certifikáty). Keď prstene od Rýdla, tak na Michalskej 2 má oficiálnu predajňu.
Odpovedať
@milaanko my mame prstene priamo od rydla z brna... predajnu v ba otvorili totizto nedavno... to ci pan antonio predava ;-) napodobeniny to naozaj neviem... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príjemný deň, jedinečný dizajn a kvalita priamo od slovenského výrobcu. Svadobné obrúčky Vám vyrobíme na mieru, podľa požiadavky aj presne podľa Vašich predstáv. Na našej webovej stránke nájdete aj Galériu svadobných obrúčok od našich spokojných zákazníkov. Garantujeme Vám 6 ročnú záruku a doživotný bezplatný servis. Neváhajte nás v prípade otázok kontaktovať. Pekný deň
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
@milaanko Ako si to doriesil? Aj my sme tam objednali Rydlové obrúčky.
Odpovedať
@snake18 Ako základ je dobré sa informovať napr. e-mailom u L.Rýdla, či vie potvrdiť, že taký a taký model (prípadne č. objednávky) si dala u nich dotyčná predajňa vyrobiť. Oni tam majú prehľad a vlastne to bol prvý dôkaz o tom, že moja objednávka bude fejk. V ďalšom kroku (keď už je objednávka k odberu), si treba všímať pár dôležitých znakov: záručný list k prsteňu s hlavičkou firmy Rýdl (obsahuje popis prsteňa). Pokiaľ je prsteň aj s diamantom, k diamantu musí byť vystavený samostatný záručák o pravosti diamantu. Ďalší znak sú maličké iniciály LR vygravírované z vnútornej strany každého originál prsteňa (treba si zobrať, alebo požičať lupu, sú veľmi malé). A ako posledný znak pravosti je krabička - tá od Rýdla vyzerá luxusne a je na nej logo Rýdl (žiadna krabička s nápisom Only for you a podobne...). Pokiaľ nemá objednávka VŠETKY tieto prvky, tak nebrať!!! A ako som to riešil, pošlem v súkromnej správe, aby to tam potom neriešili všetci ako cez kopirák :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý den, v případě zakoupení prstýnků u našich obchodních zástupců si můžete zkontrolovat jejich pravost na základě výrobní značky uvnitř prstenu, tzn. v našem případě písmena " L R " (mezi nimi svislá pomlčka) a zároveň puncovní značku materiálu a ryzosti, které jsou použity. Přehled puncovních značek různých materiálů a ryzostí naleznete na: http://www.puncovyurad.sk/?IDe=204523... . Tyto značky rozpoznáte pravděpodobně pouze s použitím lupy. V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat. Od listopadu 2016 nás již můžete nalézt i v naší kamenné prodejně v Bratislavě na Michalské, kde můžete prstýnky vidět na vlastní oči a stejně tak objednat. Hezký den. Tím RÝDL
Odpovedať
Najvacsiu ponuku svadobnych obrucok v Bratislave najdete na nasej pobocke na Bosakovej 7, pripadne na nasej stranke. Na stranke je vsak iba cca 40% nasich vzorov, viacej toho uvidite ked pridete osobne.. Ku svadobnym obruckam zo zlata obdrzite dozivotny bezplatny servis a gravirovanie. Zaroven mozete vyuzit nase aktualne vyhodne zlavy..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Odporucam VIP Gold, obrucky mame uz doma, su krasne :) Velky vyber za priajatelne ceny, paradna komunikacia a zodpovednost. Slubena doba dodania, velka spokojnost ! :)
Odpovedať
Mám zlu skúsenosť so zlatnictvom gold Antonio na Obchodnej ulici !!! Pri predaji prsteňa mrte ochotný obchodník.(samozrejme aby predal).No Bohuzial musel som riešiť reklamácie (boli 3 !!!) !!! A pri každej robil problémy , zavadzal , osočoval ! Na záver malá rada : ak sa Vám nedajbože stane že musíte prstienky reklamovať odložte si reklamačné potvrdenky až do ukončenia záruky.Pre prípad že by Vám robili problémy pri vrátení peňazí !
Odpovedať
No ja viem o tok, že v BA je rydl a vraj má pekne obrúčky. Osobne som tam ešte nebol ale v blízkej budúcnosti sa tam chystám. Takze zlatníctvu gold Antonio sa mame vyhnúť?neviem som ho ešte nevidel ale keďže si tu take celkom zle recenzie na nebo tak asi sa to neoplatí tam kupovať. A na Rydla máte nejaké recenzie? V pohode aj s reklamáciou pripadne aká komunikácia predávajúceho je? Dobre sa nosia obrúčky a nepoškodila sa používaním častým? Vôbec v tomto nemám prehľad aké sú dobre obrúčky, aké vydržia dlho alebo ktoré sa oplatia. Či kamienok snúbenici nevypadne...
Odpovedať
Ahoj! No ono je to celkom ťažké v dnešnej dobe kúpiť nejaké dobre obrúčky, ktoré sú aj kvalitne a aj cenovo dostupné. Minule som akurát pozerala nejaké online stránky s obruckami a ako niektoré sú dávajú take závratne ceny ako keby tak je neviem aké zlato sveta haha. Mne sa celkovo pozdáva cenovo Rydl a aj kvalitou.. vraj majú kvalitne výrobky a časom sa nejako neolupnu neodpadne z nich nič a budú aj po rokoch ako nové. No aspoň takto mi to opísala kamarátka, ktorá si s manželom obrúčky od Rydla v BA kúpila. Vraj vydržia veľmi dlho a videla som ich suuuu naaaaadherne. Hrozné sa mi páči to tenké prevedenie a vsadený kamienok tam. No určite ti držím palce aby si niečo našla :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@naty31 je to zlatníctvo v Ružinove??
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?