Reklamacia obrucok u Laura Gold

Profilova fotka
Dobry den prajem, reklamovali ste niekto svoje obrucky u Laura Gold? Ak ano, aky bol problem/dovod reklamacie a ako ste u vyrobcu dopadli? Na mojej obrucke z bieleho zlata som mala 3 dni po svadbe hlbsie ryhy. Take som nevidela ani na maminej 20-rocnej, ani na inej.. Vyjadrenie Laura Gold: "Reklamacia neopodstatnena, ide o mechanicke poskodenie". Dakujem za Vase reakcie a skusenosti.
Odpovedať
Ahoj no daj foto.. .
Odpovedať
Profilova fotka
my sme dostali taku istu odpoved na reklamaciu v inom zlatnictve
Odpovedať
Profilova fotka
Prsten je este u nich na reklamacii. Ale i tak, ked som sa to snazila odfotit, nebolo to na foto vidietelne, kedze na lesklom povrchu sa odrazalo vsetko, co bolo oproti..
Odpovedať
Ale baby,čo tu riešite. Každá jedna obrúčka sa poškriabe. Záleží čo s ňou robíte. Ono aj po dni môžete mať ryhy na obrúčke....keď ich tam nechcete, tak si nechajte obrúčky v krabičke. To máte to isté ako s autom...odídete z obchodu z garáže a môžete ho poškriabať . Je to uplne normálne, je to zlato
Odpovedať
Zlato je makky kov, niektore zlatnictva vo svojich doporuceniach dokonca uvadzaju, aby sa prsten dal dole aj s kontaktom s vodou a uz vobec nie ich nosit pri praci alebo pouzivani chemickych prostriedkov. Ked budes mat obrucku 24/7 na sebe mozes ju poskriabat ani nevies kedy a ako. Zlatnictvo ti to maximalne prelesti aby to nebolo tak vidno ale novu obrucku ci bezplatnu opravu asi nedostanes. Ak ti ryhy vadia treba zvolit iny material napriklad titan.
Odpovedať
Poškriabanie neuzná ani jedno zlatníctvo ako opodstatnenú reklamáciu, nás nato aj upozornili.
Odpovedať
Profilova fotka
Absolutne neseriozna firma! 15.10. som im poslala svoj prsten na reklamaciu, 21.10. mi doslo vyjadrenie, ze reklamacia je nepodstatnena, ktoru sme neakceptovali. Do dnes sme nedostali ziadne vyjadrenie, ze co dalej, ake su moznosti a pod. Najprv, ze poslu kontakt na majitela, potom ze majitel uz ma kontakt na nas, ze zavola. Potom volame, ze este nam pan majitel nevolal, pripomenieme mu, zavolajte zajtra atd atd.. dnes mame 4.11. Som 2 mesiace vydate, z toho 21 dni nemam obrucku.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?