Svadobné obrúčky rovné, alebo vypuklé? Poraďte

Profilova fotka
Prosim poradte, so snubencom sa nevieme rozhodnut, ake "zakryvenie" obrucok si mame vybrat. Kamarati nam radia, aby sme mali zvnutra take vypukle, ze sa to lepsie nosi aj netlaci. Ale v zlatnictve, kde si chceme dat, take nerobia, navyse su v tych dalsich o dost drahsie (kedze su tazsie). Tie co mate zvnutra rovne, su ok ci si mame priplatit?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam rovny zasnubny a vypuklu obrucku a je citit rozdiel - obrucka je ovela pohodlnejsia...
Odpovedať
podľa mňa určite vypuklé.. sú pohodlné, netlačia.. teda aspoň mne tie rovné dosť vadili na prste.. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
Urcite vypukle. je to pohodlnejsie na prste. Ja mam aj zasnubny vypukly a aj obrucky mame take. je to rozdiel oproti rovnym prstenom. Rovne vadia na prste. Vypukle citim ovela menej, su prijemnejsie
Odpovedať
Profilova fotka
no tak ja mam vypuklu a koli tomu ju nenosim lebo sa mi pod nou robia take ciarky ked si umyvam ruky a tak od vody.. ako ked sa dlho kupes.. potom ma to svrbi a tak dalej.. a to niesom alergik nemam ziadne problemy s kovmi na inych castiach tela... takze moja nova volba by bola rovna obrucka :)
Odpovedať
o vypuklych som v zivote nepocula ;-) my mame rovne, ja ju ani nevnimam, MM by nenosil ani vypuklu :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Obrucky ktore su z vnutornej strany vypukle(profilované) su pohodlnejsie na nosenie. Rovny profil sa vyrabal v davnejsej minulosti ked este technologie neumoznovali vyrobu komfortnejsich obrucok. Kazdy vyznamnejsi vyrobca v dnesnej dobe uz ponuka iba profilovane obrucky. Plocha ktorou profilovane obrucky(z vnutornej strany) naliehaju na prst je ovela mensia, ako pri povodnych rovnych obruckach a tym je aj pripadna iritacia prsta mensia alebo ziadna.
Odpovedať
Profilova fotka
Aj my mame vypukle a sme velmi spokojni. SU naozaj pohodlne. Len nechapem preco by mali byt o dost drahsie... u nas bola cena rovnaka aj aj... mohli sme si vybrat.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň Výber obrúčok by ste nemali nechávať na rady cez internet. :-) Treba prísť do zlatníctva , napríklad K.I.M. GOLD , máme na predajni viac ako 400 vzorov obrúčok, ktoré sa dajú ľubovoľne meniť a upravovať a sú v cenách od 350€ za pár. a vyskúšať si jednotlivé profily obrúčok , ako Vám sedia na prste. Len tak zistíte , ktorá obrúčka bude pre Vás najlepšia. Nájdete nás aj na SVADOBNÝCH VEĽTRHOCH .
Odpovedať
Profilova fotka
ono to zalezi aj od tvaru vasich prstov,ktore budu pre vas pohodlnejsie.Treba odskussat a na zaklade pocitu vybrat
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?