Svadobné obrúčky z paládia, wolfrámu či z titánu?

Ahojte baby :) Pomaly sa blíži aj náš termín a začali sme premýšľať nad obrúčkami, ale neviem sa rozhodnúť pre materiál. Určite nechceme zlato, ale niečo naozaj odolné, stále a čo vydrží aj nemožné. Chceli by sme ich nosiť každý deň (výnimka je sauna či pod.), ale tak nechcem aby bol 2 rokoch vyzeralo opotrebovane a pod. Nechceme žiadne diamanty, iba nejaký jemný vzor, niečo elegantné a decentné. Viete sem pridať nejaké skúsenosti,ktoré z vyššie uvedených materiálov máte a odkiaľ? hlavne nevestičky z východu, ale kľudne prídem aj do BA :-D ak bude treba Vďaka za rady :)))
Odpovedať
Profilova fotka
Prosim vas, poznate niekto zlatnika/sperkara, co vie pracovat s wolframom a vyrobi prsten na zelanie? Ďakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Wolfrám je presne taký kov, ktorý skôr rozbijete akoby sa mal poškriabať. Skvelý obchod, kde také nájdete také prstene je tento https://www.kodino.com/sk/obchod/sper... :)
Odpovedať
Ja mam zlaty prsten ale priatel ma z wolframu a je velmi spokojny. Najprv mal vybrany carbonovy prsten (chcel cierny) ale ked uvidel woframovy tak ho oslovil viacej, kedze je leskly. Ma ho len kratko, 3 mesiace, ale zatial ziadne skrabance. V predajni nas ale upozornili, ze treba davat velky pozor, kedze pri pade by sa rozbil ako keramika. Skuste mozno pozriet aj ten carbon, je sice matny ale ozaj odolny a navyse super lahky. P.S. Obrucky mame z VIP Gold Bratislava
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?