Svadobné obrúčky zo zlatníctva Stacho. Máte skúsenosť?

Profilova fotka
Ahojte, chcela by som sa spytak ake mate skusenosti so zlatnictvom Stacho. Mate niektora od ni obručky?
Odpovedať
1
2
ahoj tu sa nieco spomina http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
v ockove sa urcite oplati kupovat, je to zarucene, ze lacnejsie zlato nikde nedostanes... my tam budeme kupovat tiez. pozri si ich web stranku, maju pekny vyber a je tam aj orientacna cena. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som bola s priatelom v Seredi a aj sme si objednali. Je to fakt dobra cena. Slecna v zlatnictve sa nam velmi milo sprava a bola velmi ochotna pri urcovani velkosti nasich prstikov. Stravili sme tam pol hodinu :-N a To uz bolo po zaverecnej. Zevraj maju velmi vela objednavok, pre vsetky svoje predajne, tak si uz objednajte, nech sa potom nestresujete, ze nebudete mat na cas obrucky.
Odpovedať
Ahojte baby, ja už mám obrúčky od Stacha doma, sa chystajú na deň D. Poviem vám, že cena úplne skvelá, v Trnave by som zaplatila raz toľko. Pani v Očkove bola veľmi ochotná, milá, poradila, ak sme si niečo chceli overiť, či je taká kombinácia možná, tak si to hneď overila u zlatníka. Výber majú asi 80 typov ale bez problémov (samozrejme ak je to možné, čo sa týka výroby), tak vám skombinujú viacero druhov. Aj my máme v podstate nakombinované dva druhy. A teraz sa vyrábajú obrúčky pre moju budúcu švagrinku a švagra a myslím, že tam je tiež veľká spokonosť. Takže ja vrelo odporúčam :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
medovinka • Dnes o 10:38 Babenky, našli sme s drahým včera na nete celkom pekné obrúčky aj v dobrej cene. Nemáte niektorá skúsenosti so zlatníctvom STACHO na nete? Objednávali ste si už obrúčky po internete? Dík za všetky odpovede.
Odpovedať
Ahojte dievčence...my máme tiež obrúčky od Stacha....môžem len vrelo odporúčať...pani v predajni bola veľmi milá a aj dodávka bola rýchla.... anaxamon...nemám žiadne skúsenosti s kupovaním prsteňov cez net, ale asi by som sa bála....vieš, najlepšie je, keď si to tam odskúšaš...
Odpovedať
Ahojte baby, pozerala som zlatnictvo Stacho, aj som si vybrala nejake obrucky, ale je tam cena za gram, ako mam vediet, kolko bude mat gramov? Napiste mi prosim, kolko vas vysli! Ci su naozaj taky lacny... vdaka
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
ahote v tomto zlatnictve naozaj predavaju zlato, ked stoji len cca 31 eur/g to sa mi zda velmi malo...neviem ci je to pravda. Prosim kto uz ma odtial obrcuky,napiste mi. dakujem ja som pozerala v TT zlatnictvach a tam sa pohybuju ceny od 50 eur/g a vyssie
Odpovedať
My mame odtial obrucky a boli sme spokojni, obrucky su krasne. Dokonca sme spajali dva typy dokopy. Cena bola super.
Odpovedať
Aj my mame obrucky od stacha a sme spokojni a cena super. vybrali sme si jeden typ ale mohli sme si ho pozmenit ako sme chceli. aj zasnubny mam odtial.
Odpovedať
a kedy ste tam boli? a kolko vas to stalo?
Odpovedať
my sme boli vo februari a za necely mesiac sme ich mali hotove, vtedy mali vela zakaziek, inak by boli skôr. nas vysli myslim do 300€ a dali sme si o 1milimeter(teraz 6 milimetrov) sirsie a zkombinovali biele a zlte zlato. potom som potrebovala obrucku roztiahnut, uz po svadbe v lete, lebo ked je teplo vzdy mam nejake sirsie prsty a bola mi tesna, tato sluzba bola zadarmo a ani sme nemuseli ukazovat blocek ze to je od nich. urcite sa oplati ist pozriet, ked sme porovnavali napr. v Hlohovci, taky typ obrucok len uzsie by nas vysli vyse 400€.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ja ich tiez odporucam,i ked nam objednavku trosku poplietli,a museli nam obrucky vyrobit znovu..ale tak zas mali sme netradicnu poziadavku,kt.nerobia bezne :-) inac odporucam,a urcite maju najlepsie ceny :-)
Odpovedať
jasne my sme boli v trnave od 400 a vyssie..lacjeksie nie suu... a oni cenu pocitaju od gramu alebo vzoru, je jedno ci je bile alebo zlte?? my chceme len biele zlato...a nejaky vzor nic extra a ani kamienok nechcem. v TT su okolo 50 eur za gram co je moc.. len obycajne obrucky bez vozoru zlte zlato stoji cca 250 eur
Odpovedať
mauka : ale je to urcite zlato,ked je take lacne? a gravirovanie datumu,mena je v cene?
Odpovedať
ano ceny su od gramu, myslim ze biele zlato je lacnejsie ale neviem zarucene. samozrejme mozes si doniest nejake zlato ktore uz nie je pre teba aktualne a cena sa ti upravi. ani ja nemam kamienok, len kombinovane zlato. ked sme tam boli tetusa hovorila ze tam chodia aj ludia z vychodu lebo maju najnizsie ceny a najvacsi vyber co sa tyka obruciek, tak ale to uz si robila reklamu. ale poznam vela ludi ktori chodia len tam.
Odpovedať
dobre dakujem urcite sa tam pojdem pozriet. ;-)
Odpovedať
dracica: my sme si vybrali u stacha obrucky ktore stali v bratislave 800 eur, nechali sme si ich o pol milimetra rozsirit, dala som si tam o dva kamienky viac, mame vygravirovany datum a platili sme 350 eur...podla mna vyborne...a sme fakt spokojni!!!
Odpovedať
balli to som rada dakujem vsetkym za odpovede...tak sa tam asi oplati ist.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
dracica..ja si myslim,ze urcite je to zlato..my sme si to sice nedavali nejak preverovat,ale myslim,ze si to nemozu len tak dovolit klamat..maju viacero pobociek,vela zakaznikov...aj gravirovanie bolo v cene..ja mam aj zirkony v mojom,a platili sme tusim do 400Eur..
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, ja mám skúsenosť so zlatníctvom Stacho........čakali sme síce dlho na obrúčky ale cenovo sa to oplatilo. Kombinácia žlté-biele zlato, 5mm, gravírovanie mien+dátum svadby=214e. Pozerali sme ozaj všade, no ceny boli o dosť vyššie. Určite sa oplatí ísť pozrieť. Osobne by som si asi cez net neobjednávala, aj ked je to dnes bežné.
Odpovedať
Profilova fotka
baby, kde je to zlatnictvo STACHO? vyzera to na fakt lacne zlatnictvo, maju predajne po celom Slovensku?
Odpovedať
v Seredi a v Ockove co ja viem...
Odpovedať
Profilova fotka
v Sturove, Komarne, Seredi, Skalici a v Ockove
Odpovedať
Profilova fotka
AHojte, chcem sa opytat, ze ako dlha tvra vyroba obruciek v Zlatnictve stacho? Dakujem
Odpovedať
@martinkaa no podla toho ako rychlo ich chces ale tak do 2 tyzdnov ich uz mozes mat doma...asi tak nejako....nam ich robia mesiac lebo sme povedali ze sa neponahlame ze mame cas....
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 lenze ja som z presova, tak talo by sa to tak urobit, ze pojdeme ich objednat osobne a oni nam ich potom poslu?
Odpovedať
@martinkaa hm no toto netusim ale na ich stranke je napisane cislo tak skus tam zavolat
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 oki, dakujem :-)
Odpovedať
@martinkaa nemaz za co ale neviem ako je to cenovo drahe ak by si isla 2x z Presova ale tak naozaj ich tam maju lacne...ja tiez mam odtial...
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?