Veľkosť svadobnej obrúčky

Mile nevesticky, chcela by som sa s Vami podelit o moje skusenosti pri nakupe svadobnych obrucok. Ja som vsetky tieto informacie dostala az po nakupe a potom som musela obrucku zvacsovat a veru nebolo to vobec jednoduche. Mozno to niekomu z Vas pomoze aby ste sa vyhli komplikaciam. Pred kupou svadobnej obrucky je potrebne si vyskusat velkost priamo v zlatnictve kde chcete obrucku kupovat (velkost obrucky v roznych zlatnictvach sa moze malinko lisit) ak je sirka vybranej obrucky ovela vacsia ako skusobna zlatnicka obrucka je potrebne si objednat velkost Vasej obrucky o jedno cislo vacsiu (niekedy aj o dve) pozor zenam v lete opuchaju prsty, ak je to aj Vas pripad urcite si objednajte obrucku o cislo vasciu rovnako v tehotenstve a v neskorsom veku prsty troska zhrubnu (treba brat na to ohlad) je velmi dolezite ako bude Vasa finalna obrucka vyzerat ak sa informujete na zvacsenie obrucky vacsinou Vam odpovedia ze to nie je problem ale: ak bude mat obrucka kamienky, bude zlozena napr.bieleho a zlteho zlata a bude mat este aj gravirovanie zvacsenie obrucky je dost zlozite , mne sa to nakoniec podarilo o jedno cislo ale podla nazorov viacerych zlatnikov som velmi riskovala ( obrucka mohla praskunut a mohli sa poskodit aj kamienky) ak su napriklad kamienky dookola obrucky zvacsenie nie je mozne vobec. Cena za prerobenie obrucky je dost vysoka cca polovicu dalsej obrucky . Verim, ze Vam tieto informacie pomozu a nepokazia Vam jeden z Vasich najkrajsich dni v zivote:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@valerius môžem potvrdiť aj keď nerozumiem ako je možné,že v jednom zlatníctve som mala veľkosť obrúčky 55 a tá istá obrúčka v inom zlatníctve mala veľkosť 58..teraz mám obavy keby som chcela niečo kúpiť cez internet.
Odpovedať
Profilova fotka
Obrucku mi zvacsili napriek tomu ze mam po celom obvode swarovskeho krystalya zvnutra gravirovanu a vobec to nie je vidiet...a zaplatila som iba 20€. Ale samozrejme aj ja odporucam vyskusat obrucku v zlatnictve v ktorom ich kupujete.Presne to sa stalo mne lebo som skusala obrucku inde a musela som ju zvacsovat kedze ako tu uz bolo povedane v roznych zlatnictvach sa to moze lisit.
Odpovedať
Profilova fotka
Kedze sme si objednavali obrucky cez net, vosli sme do prvej predajne, ktora nam prisla do cesty, vyskusali si obrucky na zistenie velkosti a podla toho objednavali...A to mame velmi hrube obrucky, takze take v zlatnictve ani nemali (mame 10 mm) a vobec sme nepotrebovali o cislo vacsiu velkost. Je pravda, ze som do poslednej chvile trpla, ci budu dobre - ale sadli nam obom ako uliate. Takze nie som si ista, ci je to ozaj tak, ako pises. Asi zalezi od zlatnictva.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja prave hladam obrucky a mam trochu obavu ich kupovat cez net....pretoze sa bojim tej "zlej" velkosti a taktiez toho ci sa budu dat dodatocne upravit...mam z toho nervy :-(
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?