Výroba obrúčok z vlastného zlata v Bratislave

Ahoj, dávali ste si niektorá vyrobiť obrúčky z vlastného zlata? Kde ste si dávali? Boli ste spokojné? Ako to cenovo vychádzalo?
Odpovedať
Profilova fotka
@tinka_vesa ahoj, ja si davam z 3D zlatnictva, budem mat vlastne zlato, a budem davat do bieleho zlata. Cenovo este neviem, ale nikde inde v BA nerobia z vlastneho zlata, teda ja som oslovila asi 7 firiem a iba 3D zlatnictvo mi odsúhlasilo z vlastneho zlata. A cenovo sa chceme zmestiť 400€/pár 😊
Odpovedať
@tinka_vesa ahoj, my sme si dali robiť v ivanke při Dunaji, maš to na skok kde si z ba a mate autičko :) vola sa awoz, prijemny pristup, kde mate vlastne zlato tak fajn cena :)
Odpovedať
Profilova fotka
@martinsilvia pozeram, ze ste si dali vyrobit obrucky v tom istom zlatnictve ako my pred dvoma rokmi ;-) :-) Taktiez sme mali vlastne zlato a toto bolo uz vtedy jedine zlatnictvo, ktore toto ponukalo. My sme boli radi, ze sme natrafili na nich lebo aj ich ochota a trpezlivost bola na jednotku. Kedze so mnou je to dost tazko :D :D Ake ste si obrucky vybrali?
Odpovedať
@zuzlikkk rozhodla som sa ťa osloviť, pretože premýšľame, že si u nich dáme vyrobiť aj my obrúčky. Len by som chcela zistiť ešte nejaké informácie..... Či Vám dobre vyrobili obrúčky, či ste s nimi nemali nejaké problémy a podobné veci. Môžeš mi napísať prosím, tieto infošky? Vďaka
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzlikkk ešte sme tam neboli, ale koncom marca máme termín
Odpovedať
@tinka_vesa ahoj my sme si dávali robiť v slovenskom grobe.cena podľa hmotnosti,kamienky a tak... mám vlastne zlato žlté.obrúčky budú z bieleho.cena okolo 400-500.
Odpovedať
V Petržalke je zlatníctvo, kde robia z vlastného zlata... bývalé zlatníctvo Kozo, teraz sa premenovali na Golden Dream a robia krásne obrúčky, aj my budeme mať od nich podľa predlohy z internetu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@andulka89 kludne, nemam s tym problem. Co sa tyka nasich obrucok, tak fajn nam ich vyrobili a uz ich nosime nieco cez rok a to kazdy den a ani sa nam neposkodili nijako, neposkriabali ani nic. Je nieco na tom pravdy, ze vyrabaju z kvalitneho materialu, kedze stale vyzeraju ako nove:-) Co by ta este zaujimalo? Neviem, co ti napisat. Pytaj sa a budem ti odpovedat:-) @martinsilvia aha, som to teda zle pochopila. Som myslela ze ste tam uz boli:-)
Odpovedať
co som hladala, tak vsade brali vlastne zlato ako "protihodnotu", cize v obruckach nebolo to zlato, ktore ste doniesli. Obrucky sa robia zo specialnych prutov, ktore sa potom spracuju na obrucky, cize by to bolo komplikovane dat vlastne zlato do obrucok+treba tam aj zarucit istu tvrdost a pod. vlastnosti...
Odpovedať
Profilova fotka
@hyperzuzik ináč toto som sa ho aj ja pýtala toho zlatníka, že akú mám záruku, že moje donesené zlato bude v tých obrúčkach zapracované?? Chcela som symbolicky niečo nosiť po otcovi, ako spomienku..... Takže napokon nebude, ok dobre vedieť. Ale aj tak si dáme u nich urobiť obrúčky :-)
Odpovedať
@martinsilvia u nas to bolo podobne, ale ked sme sa pytali, tak nam to prislo, akoby sme dali zlato do zalozne.... takze nakoniec sme si dali klasicky spravit obrucky od Rydla. Oni sa mi zdali byt taky najserioznejsi... u ostatnych boli casto zle skusenosti....
Odpovedať
@tinka_vesa my sme si dali urobiť obrúčky z prineseného zlata v zlatníctve DAGOLD na Obchodnej ul. v Bratislave. Máme od nich aj snubný prsteň, retiazku a náramok podľa vlastnej predlohy a sme maximálne spokojní, aj s cenou, aj s prístupom. Môžem len odporučiť :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@zuzlikkk ešte by ma zaujímalo, koľko dní im trvá výroba obrúčok, koľko ste platili a je tam nutná návšteva priamo v ich predajni? Alebo sa to dá riešiť aj cez internet? Ako to majú nastavené? Lebo ich stránku som si už celú pozerala a aj dosť krát, len toto neviem, nevidela som to tam napísané
Odpovedať
Ahoj, my sme to tiež tak riešili, že sme doniesli svoje zlato a obrúčky nám robil pán Machovčák. Je z Čadce, ale teraz nedávno otváral pobočku aj v Bratislave. Nájdeš ho aj tu na mojasvadba v profesionáloch. Veľmi dobrá komunikácia s nim bola, môžem len odporučiť.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@andulka89 pokial to maju stale rovnako tak im trva vyroba 21 pracovnych dni. Aspon my sme ich mali za takyto cas vyrobene. No toto je to, ze oni s kazdym zakaznikom chcu komunikovat osobne. Je potrebne, aby si isla priamo do ich predajne, lebo ved oni sa ta chcu popytat na tvoje poziadavky a vsetko dokladne pomerat. Radsej by som neriskovala takuto investiciu len cez internet
Odpovedať
Profilova fotka
Babulky sice sme svadbu uz mali pred rokom a pol ale myslim, ze to bude stale aktualne ked vam napisem, ze my sme si davali vyrabat taktiez obrucky z vlastneho zlata a to v 3D zlatnictve v Bratislave. Boli sme radi, ze sme si vybrali prave ich, lebo sa nam dokladne venovali ked zistovali nase poziadavky o vysnivanych obruckach a aj celkovy system, ktory maju sa nam pozdaval. Este nam tam dokonca nejake zlato ostalo, z ktoreho som si potom neskor este dala vyrobit jeden prsten..
Odpovedať
aj pán Machovčák z Čadce teraz otváral v BA pobočku. Robí krásne prstene, ušije Vám model ich priamo na mieru a za bezkonkurenčnú cenu... ;-)
Odpovedať
@zuzlikkk ďakujem ti za odpovede. Majú to stále tak, volala som im tam a priamo som sa s nimi už aj dohodla na termíne kedy máme prísť. Už po telefóne vyzerali byť milý a príjemný. Normálne sa tam teším, neviem sa už dočkať, kedy si vyberieme naše obrúčky:-) Aj ty si to tak mala? Sa cítim ako malé dieťa :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@andulka89 a na kedy ste sa dohodli? Kedy tam idete? Hej, hej mala som to aj ja tak. Ved toto su pekne chvile, ked si mozes vyberat obrucky a vsetky ostatne veci na svadbu. To su take pekne chvilky. Tak som zvedava, ake vyberiete, potom pridaj aj nejaku fotku ked vyberiete :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@kajinkaa15 prosim ta kolko gramov maju dve obrucky take klasicke 4-5mm? dakujem :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ahojte viete o zlatníctve ktora robi obrúčky na mieru ale nie z vlastného zlata a ale vlastných drahokamov? Islo by o diamanty a rubín ..diky
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@matkakes mohla by si mi prosim napisat tu cenu obrucok z Ivanky pri Dunaji? Tiez mame vlastne zlato...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?