Zháňam obrúčky v Košiciach, biele zlato, do 300€

Profilova fotka
viete poradit stranku, resp. shop v KE? nasla som smgold, nemate skusenost?
Odpovedať
do takej ceny som biele zlato nevidela nikde :/ a to som toho popozerala dosť
Odpovedať
Ja som videla najlacnejsie okolo 400, ale neodporucam take, kedze biele zlato je v skutocnosti zlte zlato pokryte vrsvou rhodia. Taketo najlacnejsie maju vacsinou velmi tenku vrstvu, ktora sa hned osucha. Radsej by som si kupila zo zlteho zlata alebo z chirurgickej ocele/striebra. Popravde aj tak nikto nebude vediet, z coho mate obrucky.
Odpovedať
Za taku cenu jedine velmi jednoduche, uzke a male prstienky, ale aj tie boli okolo 400 eur. Skus mozno zlatnictvo Panaks, na ich webe je aj kalkulacia cien, mozno nieco najdes. My sme sa chceli pohybovat okolo 450 eur, ale sirka 4mm vyzerala na snubencovi smiesne vzhladom na jeho hrube prsty, tak si dal az 6mm. A to potom aj cena slusne nadskoci. Ja mam 4,5 mm vratane zirkonoveho pasiku po celom obvode a vysli nas cca 600 eur a to ja mam extremne tenke prsty... To za tych 300 eur potom asi skor kupis ovela krajsie z ineho materialu. Ja aj priatel nosime klasicke prstene z chirurgickej ocele uz pomaly desat rokov a stale su pekne, dokonca si niektori myslia, ze su to obrucky :D
Odpovedať
Profilova fotka
SMgold, tiež budeme mať zrejme od nich, kombinované zlato :) v nedeľu budú na výstave v hoteli centrum
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň svadobné obrúčky z bieleho zlata sú vyrobené z bieleho a nie zo žltého a nemusíte sa báť že sa zoderie. Nech sa páči, navštívte náš eshop alebo predajňu,výstavu v hoteli Centrum kde nájdete široký výber svadobných obrúčok za bezkonkurenčné ceny. Samozrejmosťou je doživotná záruka a každé 2 roky obnova povrchu.Vymyslite si svadobné obrúčky a my Vám ich vyhotovíme za bezkonkurenčnú cenu. Jedine ručná výroba za pomoci najkvalitnejších strojov a zariadení zaručí ten správny šperk na celý život. Tím špičkových zlatníkov je naša záruka.
Odpovedať
Dobrý deň, VIPgold.sk má tiež celkom zaujímavú ponuku. Určite by stálo za zváženie prelistovať si náš e-shop. Máme k dispozícií i svadobné obrúčky od 290€. Aj napriek tomu, že sú užšie, vždy vieme garantovať kvalitu. Navyše u nás máte doživotný bezplatný servis a tak isto gravírovanie zadarmo. :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ak si z kosic urcite sa chod pozriet do zlatnictva rubin a urxite tam obrucky najdes...ja som tam bola dnes a bola som maximalne spokojna...ochotna pani predavacka a 50€ za gram zlata...takze uz je len na tebe ake hrube chces...my sme tam nasli aj pekne a gravirovane....odporuucam
Odpovedať
Skus sa ist pozriet do zlatníctva rubin, su tam prijemne predavačky a majú celkom dobre ceny
Odpovedať
Suhlasim s nika2727, urcite zlatnitvo rubin na Hlavnej, my mame zlte zlato, jednoduche bez caciek a mame za 280 eur, plus zadarmo gravirovanie... nekupili sme hned, sli sme este pozriet do nedalekeho zlatnictva na Hlavnej a teta nas zabila sumou 600 eur za take iste obrucky.. urcite Rubin, celkom pekny vyber, velmi mila a ochotna slecna a bezkonkurencne ceny.
Odpovedať
Profilova fotka
Ked mozem prispiet k teme tak z menovanehi zlatnictva by som urcite obrucky nekupovala.Kwd sme my boli,teraz uz manzelom pozerat obrucky prisli sme tam a slecna vybrala obrucky z neakeho vedierka,ze hned sj mozme kupit.No neviem,ktore zlatnictvo ma dopredu takto nachystane obrucky a za smiesnu cwnu a takto ulozene.Ved musia byt odrete.Radsej kupit iny material alebo priplatit si.Slusne sme podakovali a odisli..Ale mali aj na objednavku ale cena sa mi zdala dost vysoka.500 euro.Skuste Klenoty Aurum.Maju aj biele zlato a myskim ze v dobrej cene.My mame odtial,ale zlte zlato. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Skuste kontaktovat Klimi. :) ma profil aj tu na MS :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?