Zlatníctvo Smgold Trenčianska Turná

Ahojte, má niektorá z Vás skúsenosti so zlatníctvom SMGold v Trenčianskej Turnej? Lebo sa mi akosi nepozdávajú tie ceny, čo majú uvedené na stránke, pričom mi garantujú, že tie ceny sú naozaj také. Ďakujem
Odpovedať
ahoj, my mame od nich svadobne obrucky : -) Dokopy nas vysli 300,- Kupovali sme ich v septembri, zatial "držia" ;-) Pristup a vybavenie objednavky bol rychly, len na jednej obrucke boli malinke kazy, Podobnu skusenost mala este jedna nevesticka co som tu nasla na fore. Nastastie velmi rychlo nam vybavili reklamaciu a obratom poslali naspat. nebolo to sice "opravene" k 100% spokojnosti, ale uz sme nechceli dramatizovat na poslednu chvilku : -) Ja ich urcite odporucam ak chces standardnu kvalitu za velmi dobru cenu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
My sme si ich objednali na svadobnom veľtrhu v Tren. Tepliciach, tiež nám vypočítal cenu okolo 300 euro. Bola som prekvapená, pretože boli o polovicu lacnejší ako ostatní. Tak uvidíme, do mesiaca by mali byť hotové a pojdeme si ich osobne prevziať, ako čítam vyššie. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@omelinka17 potom nezabudni napísať info, ako si spokojná :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ok :)
Odpovedať
Profilova fotka
Takže s obrúčkami som veľmi spokojná, sú nádherné. Žiaden kaz ani nič podobné. Každé dva roky mame čistenie(pre leštenie) v cene obrúčok. A zaplatili sme za obe 295 euro. Takže sa mi to oplatilo a s cestou tam :) Ale v kľude by som si ich dala poslať poštou. Takže vrelo odporúčam.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?