Zľava na obrúčky od Profesionálov z mojasvadba.sk

Profilova fotka
niekde na mojejsvadbe som čitala v diskusii že ak si objednávate niečo od profesionálov ktorý sú registrovaný na mojasvadba.sk tak môžete využiť zľavu 5 - 10%. Neviete niektora o tom niečo? ako to funguje?
Odpovedať
@katarinka92 Ahoj :-) Nic som o tom nepocula. Myslim si, ze to bude nejaky hoax (poplasna sprava). Ale neviem si to celkom predstavit. Kto by mal dat zlavu, profesional, alebo mojasvadba.sk? To mi troska nejde do hlavy.
Odpovedať
Profilova fotka
@katarinka92 Nie je to zlý nápad. Dáme Vám 10% zˇľavu na obrúčky :). Stačí spomenúť že ste z mojasvadba.sk ;-) ...Laura Gold.....
Odpovedať
Vsetkym nevestam? ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@lauragg aj my si ideme od Vás brať obrúčky...len sme si ešte nedohodli stretko x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dedeline Áno pre všetky nevesty a nedá sa už kombinovať s inými zľavami (nech je v tom poriadok) :)
Odpovedať
Profilova fotka
@naty081 tak vidíte a vďaka @katarinka92 a ak si u nás vyberiete ich budete mať aj so zľavou :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lauragg ešte sme len začali pozerať na obručky tak nejaky mesiac to potrva kym si vyberieme :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@katarinka92 v pohode máte čas ale môžete sa prísť pozrieť aj nezáväzne aspoň sa inšpirovať, budeme radi ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@katarinka92 určite odporúčam sa do LG ísť pozrieť....podľa nás tam mali naj. výber a dokonca sme sa s drahým aj zhodli!!! čo sa nám inde nestalo :(
Odpovedať
Profilova fotka
Príjemný deň, jedinečný dizajn a kvalita priamo od slovenského výrobcu. Svadobné obrúčky Vám vyrobíme na mieru, podľa požiadavky aj presne podľa Vašich predstáv. Na našej webovej stránke nájdete aj Galériu svadobných obrúčok od našich spokojných zákazníkov. Garantujeme Vám 6 ročnú záruku a doživotný bezplatný servis. Poskytneme Vám zľavu na svadobné obrúčky - 10%. Neváhajte nás v prípade otázok kontaktovať. Pekný deň
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Nech sa páči využite 5% zľavu na svadobné obrúčky.Na svadobné obrúčky poskytujeme doživotný bezplatný servis 1- krát za 2 roky: -dôkladné vyčistenie obrúčiek -kontrola osadených kameňov -obnova povrchovej úpravy (rhodiovanie) V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať.
Odpovedať
Pre všetky nevesty, ktoré pri objednávke online na našej stránke alebo pri osobnej návšteve v našom showroome v Bratislave uvedú kód ,,mojasvadba -10%´´ POSKYTNEME 10% zľavu na všetky zlaté svadobné obrúčky. K zlatým svadobným obrúčkam je zo strany výrobcu poskytovaný ešte aj DOŽIVOTNÝ BEZPLATNÝ SERVIS! Čo znamená, že každé dva roky si môžete nárokovať napr. nasledujúce úkony: *dôkladné vyčistenie svadobných obrúčok, *vyleštenie svadobných obrúčok, *obnovenie povrchu obrúčok (matovanie, opieskovanie a iné..), *rhódiovanie bielych obrúčok atď K tomu ešte od nás získate: +GRÁTIS! Gravírovanie do svadobných obrúčok. +GRÁTIS! Doručenie svadobných obrúčok na Vašu adresu(Slovenskou poštou v rámci celej SR). +Získate aj vernostné body, ktoré môžete využiť pri ďalších nákupoch šperkov, doplnkov atď na našej stránke Zároveň pre všetky nevesty, ktoré uvedú pri objednávke online na našom webe alebo pri osobnej návšteve v našom showroome kód ,,mojasvadba -5%´´ POSKYTNEME 5% zľavu na všetky titánové a oceľové obrúčky. +GRÁTIS! Doručenie svadobných obrúčok na Vašu adresu(Slovenskou poštou v rámci celej SR). +Získate aj vernostné body, ktoré môžete využiť pri ďalších nákupoch šperkov, doplnkov atď na našej stránke Akcia platí do odvolania! ;)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@lauragg plati to aj pre vase obrucky cez predajne Klenoty Aurum? Lebo my sme si vybrali vase obrucky v takejto predajni, a teda 10% dole by velmi potesilo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mimca77 Klenoty Aurum majú vlastný vernostný program a o výške zliav nemáme informácie, informuje sa priamo v predajniach Klenoty Aurum o tejto možnosti. Nami uvedená zľava platí iba v našom showroom.
Odpovedať
Profilova fotka
@lauragg Skoda :-(
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@kobza A prosím Vás, dokedy platí tá 10% zľava?
Odpovedať
Profilova fotka
Prijemny den, zlava zatial nie je casovo ohranicena. Ak sa nam pripomeniete pri objednavke, velmi radi Vam ju uplatnime. Pekny den
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@kobza Dobrý deň! Existuje ešte táto akcia u Vás? Obrúčky by sme chceli od Vás brať. Už aj máme u Vás termín objednaný:-)
Odpovedať
Zľavy -12% na všetky zlaté obrúčky pokračujú ! Zľava platí na všetky zlaté obrúčky z našej ponuky. Preto neváhajte navštívte náš Showroom na Bosákovej 7 v Bratislave. V showroome sa nachádzajú aj nové vzory ktoré nie sú ani na internete ;)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?