Zozeniem obrucky 3 tyzne pred svadobu?

Profilova fotka
Zaujimalo by ma ,ci sa daju kupit obrucky hned v zlatnictve alebo vsade to treba objednat a cakat na ne? Som v zahranici a rozmyslam ,ci tri tyzdne pred svadbou je dost casu na zhananie obrucok. Alebo ci si ich mame objednat uz predom.?Ake mate skusenosti ? vdaka za kazdu odpoved :)
Odpovedať
ahoj, myslím že v pohode ti urobia obručky za 3 tyzdne, platíš, tak budu len radi, že majú ďalšiu zákazku. No radšej im napis predom mail či to stihnu v takom kratkom case vyrobiť...keď už budeš na SVK.
Odpovedať
nam v jednom zlatnictve povedali, ze v pripade nudze uz robili jednemu paru dodanie na druhy den. kolko si za to ale nechali zaplatit sme sa nepytali
Odpovedať
@merunka132 obrucky sa napr tu v KE daju kupit na pockanie cize do 10min, vygravirovat si ich mozete dat aj dodatocne ak by islo len o to. len ze sa to da... neviem odkial ste http://www.rubin.sk/index.php?id=12&s... a citam ze aj gravirovanie v KE na pockanie, takze ide to naozaj do par hodin
Odpovedať
Profilova fotka
@eeffka Vdaka ,my sme z Michaloviec ,takze do Ke je to kusok :)
Odpovedať
@merunka132 tak to mas potom po probleme, ak teda nechces obrucky na zakazku ale stacia aj seriove.
Odpovedať
ja by som to radsej riesila viac dopredu, niektore vyrabaju aj 6 tyzdnov, radsej mat istotu, ze ich mate, ako potom lutovat a vyberat len z par kuskov, lebo uz musite.ved sa daju objednat aj cez net.
Odpovedať
@merunka132 sikovny zlatnik ti ich urobi :) nam urobil za cca3-4 dni
Odpovedať
@merunka132 kamoška kupovali v pondelok pred svadbou
Odpovedať
@merunka132 v kosiciach v zlatnictve rubin nam ponukli obrucky uz podla velkosti, nebol to obrovsky vyber, ale boli pekne, hned sme och mohli mat, takze urcite sa da.
Odpovedať
my sme kupovali obrucky v Kosiciach v zlatnictve rubin a mali sme ich hned v ten den a na gravirovanie sme cakali asi 20min.
Odpovedať
Profilova fotka
urcite my sme kupili hned v rubine v presove :) mali tam aj na objednavku drahsie kde trebalo cakat ale nam sa tie tak zapacili a cena bola super ze sme si ich hned kupili :) gravirovanie mame v cene este aj dva tyzdne po svadbe ale my si ich dame gravirovat tyzden pred svadbou :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?