Aká forma svadobného oznámenia - lesklé či matné?

Mám dilemu či si dať matné či lesklé oznámenia. Moc v tom nebehám takže netuším čo by bolo lepšie...
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, ja som to riešila pred asi pol rokom a rozhodla som sa pre matné. Pre mňa to vyzerá tak decentnejšie, jemnejšie. Lesklé mi prídu, že sa aj rýchlo ucapkajú. Samozrejme je to asi vec každého vkusu a koľko ľudí, toľko chutí. No a rozdiel je aj v cene, pri 150ks oznámení nám to už spravilo celkom slušní rozdiel (matné sme mali lacnejšie). ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ono to dosť závisí aj od grafiky aká je použitá - nám sa viac hodila matná, takže dnes si idem zobrať vytlačených 150 ks pekných matných oznámení... cena až tak nezávisí od povrchu, ale skôr od gramáže papiera, od toho, či je perleťový, či má nejakú zložitú štruktúru a tak - nemyslím, že lesk/mat by to až tak ovplyvnil... ide skôr o každý konkrétny typ papiera zvlášť... ja myslím, že ak tomu grafik rozumie, tak určite bude vedieť poradiť, aké oznámenie na čom vyzerá a ukáže lepšie :)
Odpovedať
Stale zalezi od typu grafiky. Na niektore sa fakt nehodí lesklé, inde zase vyznie oznámenie práve pre lesk. Čo sa táka toho "ucapkania" lesklých oznámení, ktoré spomína @wiwi28 tak to sa dá riešiť napríklad perleťovým papierom - to sa pekne trbliece, ale zároveň nemá lesklú štruktúru, tak na ňom nevidno napríklad odtlačky prstov :-)
Odpovedať
Profilova fotka
je to tazke takto povedat ked nevieme ake budes mat svadobne oznamenie. Ak tam budete mat fotku tak asi skor leskly papier by som zvolila
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?