Ako vyrobiť?

Ahojte nevestičky, prosím vás neviete mi poradiť ako by som mohla vyrobiť takúto obálku? A ak viete aj ten kvet tak by ste mi mohli dať návod aj na ten :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@sweetie15 obálku ti neviem poradiť, ale taký kvietok podobný som robila z papiera. Najprv som skúšala taký ako je na obrázku, ale nejak sa mi nepodaril, tak som trochu inak lupene urobila. Môžem ti ukázať fotku ak chceš, to som si robila na knihu hostí. Večer tu dám foto, teraz sa mi nedá. Ale tu je link na taký kvietok http://www.kreativita.info/tutorial-n... akurát, že tento čo máš na obrázku, tak sa zvrchu strihá do takej vlnky. Neviem či píšem zrozumiteľne :-) ak bude treba, môžem ti doma nafotiť ako to myslím :-)
Odpovedať
Profilova fotka
obalku asi len pristrojom na embosovanie
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.gastanko.sk/scrapbooking/s...
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.jukanshop.com/katalog/tova...
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.nomiland.sk/podlozka-na-pr... http://www.nomiland.sk/pomocka-na-pre... potom nieco take ale efekt zdaleka nedosiahnete
Odpovedať
Ďakujem vám všetkým, myslela som však skôr ako zložiť obálku do takého tvaru lebo ten nieje tradičný.
Odpovedať
@svetkamisko Kvietky nie su až také úžasné ako tie na fotke ale sú pekné. Ak máš fotku tých svojich budem rada keď mi ich pošleš.
Odpovedať
@svetkamisko Prišla som na to že je to presne tá istá metóda len nestriháš rovno ale pekne do tvaru lupienkov https://www.pinterest.com/pin/4894850...
Odpovedať
Profilova fotka
@sweetie15 dnes mi nevysli poslat foto,lebo mobilom mi to nejde tak musim zajtra z pc :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sweetie15 ja som si robila takéto na knihu hostí :-) v skutočnosti vyzerajú trochu lepšie, predsa aj ten celkový dizajn knihy je lepší :-)
Odpovedať
@svetkamisko veľmi pekné
Odpovedať
Profilova fotka
@sweetie15 ďakujem, nie sú úplne dokonalé, ale urobila som ich behom 10min a v časovom strese :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
@svetkamisko Ja by som chcela mať veľkú časť výzdoby ručne robenú nakoľko mám ručné veci rada a 2 mesiace pred nami ide mať svadbu moja budúca švagriná tak sa chcem aspoň týmto odlíšiť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sweetie15 jasné, je to predsa len iné :-) ja som si tiež chcela urobiť komplet výzdobu sama, aj mám narobené nejaké drobnosti, ktoré som tam chcela mať, ale žiaľ, časovo som nestíhala, aj prácu, aj dieťa, aj všetko okolo, tak som to nechala nakoniec na svadobke :-) ale fandím ti :-)
Odpovedať
@svetkamisko Ďakujem :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?