Ježkove oči oni sa berú !

Profilova fotka
Ahojte Chcela by som sa vás opýtať či by sme mi nevedeli poradiť kde by som vedela zohnať svadobné oznámenie v tomto motíve . Bola by som vám veľmi vďačná :)
Odpovedať
Profilova fotka
Presne tento druh oznámenia som nenašla, ale niečo podobné áno. Neviem či si to tiež takto hľadala alebo nie. Videla som, že sa to dá objednať cez nejakú stránku, krásna správa, alebo niečo také. Avšak je to trošku niečo iné ako si ty pôvodne hľadala, neviem či aj toto sa ti páči, či nie :-)
Odpovedať
Myslim si, ze ak by si si vytlacila, to co si chcela, mozno by ti to vedel nejaky sikovny grafik vediet spravit. Alebo vsak skoro v kazdom meste su miesta, kde prefocuju a robia graficke navrhy. Podla mny by si si ich mohla skusit obehnut a podla mna by si nasla niekoho, kto by ti s tym vedel pomoct.
Odpovedať
Profilova fotka
@didi20 ja som našla takéto
Odpovedať
:D dobré oznamenie :D
Odpovedať
Profilova fotka
@renna34 riešiť grafika mi príde zbytočné a náročné aj na čas aj na peniaze. Takto si niečo pohľadať, nájsť kde to majú je podľa mňa jednoduchšie a aspoň máš predstavu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Práve preto som sa obrátila na Vás , lebo ho na nete nikde neviem nájsť , že by ho niekto ponukal , ale už sme našli niečo podobné ako pridávala @dzanulla vyššie len su tam dvaj Ježkovia .. hoci nie je moc také ako som si predstavovala ale bude to rýchlejšie a hlavne nebudu zbytočnéí starosti naviac :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
https://www.fler.cz/zbozi/svatebni-oz...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?