Kde dať v BA tlačiť oznamka, keď máme vlastný návrh

Kde, resp v akej firme dať tlačiť oznamka, keď máme vlastný návrh, len to treba dať odborne dokopy a vytlačiť na ozdobnejší papier. Máme oznamko z fotkou a keď sme to skúšali doma, dopadlo to katastrofou.
Odpovedať
Profilova fotka
copex odporúčam, prípadne bittner, i keď neviem či oni nerobia iba fakt veľké zákazky, informuj sa obe firmy tlačia kvalitne a majú na výber z viacerých papierov :-)
Odpovedať
@maruska24 my sme tlacili cez exprestlac v petrzalke, vsetko sme vybavili cez net a telefon, grafik je v cene a oznamkaboli hodinu po odsuhlaseni hotove.
Odpovedať
Fax Copy, ochota, rychlost, dobra cena :-) skvely pristup a mali sme to hotove do 2och hodin cca. Az sme boli prekvapeni
Odpovedať
Profilova fotka
Ak máte záujem môžete mi poslať návrh oznámenia na email uvedený je v profile a vytlačíme Vám ho. Prípadne si oznámenia môžete vytvoriť aj sami na našom webe. Stačí v menu vybrať oznámenia/ vytvoriť vlastný návrh a vložiť údaje a foto. Na Výber máme k dispozícíi viacero druhov papiera. Do 3 pracovných dní sa oznámenia odošlú na Vašu adresu takže nemusíte nikde chodiť ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?