Kedy poslať svadobné oznámenie

Ahojte baby, neviem presne kedy mám poslať oznámenie a pozvanie k stolu. Mesiac pred svadbou, či stačí 3 alebo 2 týždne pred svadbou.prosím poraďte ďakujem =)
Odpovedať
Profilova fotka
2-3 mesiace...aspon ja tak budem posielat
Odpovedať
Profilova fotka
@sonika696 my budeme dávať hosťom 4 mesiace pred svadbou nakoľko sú všetci pozliezaní kade tade aby si to vedeli zariadiť a oznámenia tak týždeň dva pred svadbou...
Odpovedať
Mesiac pred. To maju dost casu vybavit si volno a este by nemali zabudnut. Aj ked ti co chcu prist tak nezabudnu ani pol roka do predu. A tyzden, dva pred by mali potrvdit ucast.
Odpovedať
dakujem za rady,,, ja by som chcela osovne doniest oznamenie a pozvanku tym ktori pojdu na svadbu... myslite ze je to zly napad?
Odpovedať
Nie podľa mna to je pekné :-) my tomu komu môžeme tiež doručíme osobne ale kedže mame rozlezenych kamarátov po svete a budeme to mat v lete, počas dovolenkovej sezóny rozdáme pozvánky už skôr, na jar asi pol roka vopred.
Odpovedať
My ideme tiez uz okolo vianoc vzhladom k tomu, ze treba dostatok casu na letenky a tiez je dovolenkove obdobie I ked vacsia uz vie..no tiez som bola zvedala kedy sa posielaju doma pozvanky..tento vikend si robim vylet do hobbycraft, z amazonu a eBay cosi to objednane a chop chop ide sa robit slovenska verzia pozvanok ;)
Odpovedať
My budeme asi objednávať z kyoprint.sk alebo z pamas
Odpovedať
@sonika696 My budeme may anglicku verziu cez "zazzle" a dufam, ze tie slovenske (uplne iny dizajn) si dokazem spravit sama! A ak sa mi podari a zapaci mozno I tie druhe budu "domace" :)
Odpovedať
Profilova fotka
@evesuk tiez mame ale iba Save a Date zo Zazzle. Chcem to rozposlat pre Anglicanov teraz v novembry bo sa bojim ze keby som to rozposlala okolo vianoc tak to niekam zalozia...
Odpovedať
@veroncicka2103 Joj to je tiez pravda!! Tiez som chcela save the date a az potom invites no od mojho mamina mi povedala, nech si starosti nerobime a dame rovno invites..a ake si davate? A tiez aky casovy rvsp davas? Ja uvazujem do Marca co je skoro no potom budem aspon vediet co ako I ked vieme ze v podstate od mojho rodina a few friends pridu urcite!
Odpovedať
Profilova fotka
@evesuk no a ja som to Mala presne naopak... Ja som chcela len pozvánky poslať v january ale môjho mamina povedala ze musíme aj Save a Date.... Ja som rozmýšľala ze keď potom pozvánky pošlem vo February.... Tak RVSP by som chcela mat asi tak na začiatku mája? Tiež si myslím ze čím skôr dajú vedieť tým lepšie... Aspoň by som vedela ci aj niekoho iného pozvať... A robíte potom aj niečo v Anglicku? Pre tých čo nemôžu abo nepozyvate?
Odpovedať
@veroncicka2103 Tak to je funny! My sme o tom ani neuvazovali pokial Markova mamina nam nedala navrh - ze by rada usporiadala garden party pre zvysok rodiny po navrate a mozme si ku nim pozvat koho chceme no u nas v podstate "prislubili" ucast vsetci blizky kamarati..co sa tyka rvsp - tiez si myslim cim skorsie tym lepsie :) plus riadim sa tym, ze ludia si budu chciet urcite kupit lacne lety..
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?