Kupovali ste svadobné oznámenia z Aliexpressu?

Profilova fotka
Ahojte kočky, chcela by som sa opýtať, či ste to už niektoá riskli a objednali si oznámenia z aliexpresu. Je pravda že ponúkajú nádherné oznámenia za polovičnú cenu ked to porovnám so Slovenskom. Už snim iaj komunikujem poslali mi už 3 designy no som dosť výberava a zatiaľ sa mi žiaden nepáčil a tak mi umožnili poslať im moj vlastný design ktorý neviem ako spravím a vraj napodobnia písmo aj všetko dookola toho. No skôr ma zaujíma či kvalita tlače je v poriadku. vo fotkách ktoré im pridali do recenzíí vypadá všetko v poriadku úplnom no radšej sa opýtam aj na vaše osobné skúsenosti :) Ďakujem krásne za každú radu, či názor. :*
Odpovedať
Profilova fotka
Jeden kamarat si objednal oznamka z Aliexpresu a vyzerali pekne, vlastne on si dotlacil len text na zvlast papier a ten sa vkladal do takej obalky /to objednal z Aliexpresu/, pohladam obrazok mala by som ho mat aj odfotene a poslem do spravy :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som velmi chcela toto len sa bojim prave toho ako to bude vytlacene 😮
Odpovedať
Profilova fotka
Nechce mi pripojit obrazok 😞 Skusim vecer
Odpovedať
Profilova fotka
@daisy284 prosím aj mne pošli dakujem
Odpovedať
aj mne pošlite prosím. dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
aj mne pošlite baby, som strašne zvedavá nato
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@ponita my občas vypisujeme atramentom oznámenia z ali, ci z ebay, keďže takého oznámenia sa už obvykle nedajú lacno potlačiť (a nechcú tam vkladať ďalšie papieriky). Nevesty si objednajú tie pekné vyrezávané oznámka a text im tam následne píšeme - atramentom, tušom a pod. - podľa ich prianí (font, farba a pod) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lenka_limeart uz som to objednala aj s tlacou tak uvidime ake to bude 😊 Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Cautee tak uz prisli ....osobne som nadsenaa 😊 Cakala som ze tam budu chyby no nenasla som ziadnu 😍😍😍😍
Odpovedať
Profilova fotka
@ponita ako si to objednala a text si mu nadiktovala? ako dlho si čakala? pošleš link ? dakujem :D
Odpovedať
@ponita kraasne kolko vysiel 1 ks prosim? :-o
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@18lenussa predtym ako som ich objednala som asi 2 tyzdne pisala s Kate....pomohla mi so vsetkym ...najkor mi robili design oni no mne sa nepacil tak ja som si ten svoj jednoducho navrhla vo worde.....poslala a oni mi len poslali ako to preniesli na ten format .... ja som ich navigovala ci mensie vacsie atd.... ked som konecne usudila ze je to ok tak im to trvalo asi 2 tyzdne aj s dopravou!!! doniesla mi to DHL sluzba priamo do ruk takze perfektny servis.... link je http://www.aliexpress.com/store/produ...
Odpovedať
Profilova fotka
@aikyna 1,18e za kus s tym ze mas k tomu aj obalku aj nalepku a dopravu zdarma ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
ahoj, chcem sa spytat ci zo zadnej strany bolo aj napisane kto to robil, alebo bola strana prazdna. nerada by som tam totiz mala vytlacene ze je to z ciny :)
Odpovedať
Profilova fotka
Nie nie ciste to je 😊 Napis im kludne a oni ti poslu real fotky
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som kupovala na Ali, ale s tým, že text na ten krémový papier vo vnútri som si napísala a dala vytlačiť sama, na Slovensku. Asi by som to neriskovala, ale videla som tu baby, ktorým to pekne napísali a aj správne :-D. Inak ma vyšlo 30 ks oznámení aj s natlačením textu cca 40€. Nie je to veľa, ale až taký rozdiel tam v cene nie je. No a bolo s tým dosť roboty....treba to zvážiť :)
Odpovedať
@baska17 tak tieto sú nááááádherné! :-o mohla by som poprosiť link? :-. Súúúú úúúúplne nááádherné, ja som také pekné nenašla ;-( Ja som tiež objednávala oznámenia z ali a napísali mi to dobre, tiež som rozmýšľala nad tým objednať obrúčky z ali ale nakoniec sme si povedali, že to nie je dobrý nápad tak sme ich kúpili od Rýdla :-D Aaaa odpovedám na diskusiu, mne prišli v pohode takže tlač je super, ak kupuješ od overeného predajcu nebudeš s tým mať žiaden problém. :-p A ak niečo bude zle veľa predajcov nemá problém s tým, ti peniažky vrátiť. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@petronelapeta Skúsim pohľadať link, ale kupovala som ich ešte v júli, tak neviem, či to bude aktuálne :)
Odpovedať
Profilova fotka
@petronelapeta https://www.aliexpress.com/item/10set...
Odpovedať
Profilova fotka
@petronelapeta Tu som ich našla aj v čisto bielej :) https://www.aliexpress.com/item/Weddi...
Odpovedať
Ja osobne by som si z aliexpressu nedavala. Vytvorila by som si ich podla seba, ci obal ci obsah oznamenia. Predsa bola by to moja svatba a je to raz za zivot :-) .Je to na kazdom, sto ludi sto chuti. Ale aj cakat ci to pride do toho urciteho dna na isto to by som neriskovala. Takto si ich vytvorim sama a dam si ich v blizkosti bydliska vytlacit na pockanie a viem ze mam ich a nemusim, sa bat toho ci m stihnu prist alebo nie a nemusim ani postovne platit. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?