Lepili ste niekto obálky roztopeným voskom?

Skusal niekto posielat svadobne oznamenia/pozvanky zalepene voskom ? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@aandrejjka fuha to by sa ti chcelo s tym babrat?
Odpovedať
@svetlanna5 ano strasne sa mi to paci :-) len sa bojim co by sa s tym stalo pocas dorucovania..
Odpovedať
Profilova fotka
@aandrejjka to ano, to suhlasim s tebou ze je to velmi pekne, len by som nato nervy asi nemala kazdu jednu obalku takto peciatkovat. Myslim ze keby si to dala 1 triedou tak by sa s tym nemalo nic stat, ci?
Odpovedať
@svetlanna5 tak to by bolo 30 obalok to je v pohode :-) neviem bojim sa aby sa to nepolamalo nejako a cez ake stroje to ide a tak..
Odpovedať
Profilova fotka
@aandrejjka aha tak to nie je az taky hrozny pocet, som myslela ze budes viacej oznameni posielat:-) Keby si im pri okienku povedala, tak by mohli davat pozor. Treba sa s postarkami o tom porozpravat
Odpovedať
@svetlanna5 Myslim, ze pri okienku nevybavis nic, kedze to ide potom cez x dalsich ludi, aspon si myslim :-D Ale mozno ze keby sa to dalo do vnutra este jednej obalky (teda obalka v obalke) tak by to mozno mohlo trochu pomoct :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lenka_limeart ale tety postarky by snad mali vediet ako to u nich funguje no nie? Vsak tam pracuju, ked si to vezmem ze by som tam ja robila tak mna by zaujimal postup ako tie baliky idu a tak :-D
Odpovedať
Profilova fotka
skús sa opýtať na pošte lebo oni to dávajú do takého stroja ktorý to ofrankuje tak jedine tam by mohol byt problém, že by sa to mohlo zaseknúť alebo čo :-D ja som tiež dávala takto vosk na obálky ale len na také, ktoré sme rozdali osobne, takže poprípade potom ešte takáto alternatíva :-)
Odpovedať
Pri čítaní príspevkov mi napadla jedna možnosť, ako to zistiť, ak máš ešte dostatok času... Kúp si známku, zober jednu obálku, takto ju zapečať, hoď do schránky a pošli ju sama sebe :-) O nejaké 2 – 3 dni zistíš, či príde v poriadku alebo nie :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@kataruska321 to je dobry napad :D :D
Odpovedať
Profilova fotka
@kataruska321 mna to iste napadlo nech to vyskusa dat este do dalsej obalky a tak sa nemoze stat ze by sa vosk poskodil. Len to uz nebude to prave orechove:-)
Odpovedať
@anastazia1987 hej presne tiez chcem aby to prislo tak uz zabalene ale aj keby som si poslala jednu na skusku mozno zrovna ta pride ok ale ze z 30 dojdu vsetky ok si nemam ako overit :-|
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@aandrejjka to mas pravdu, nic ine ti nezostava iba verit tomu ze pridu aj tie ostatne v poho
Odpovedať
Profilova fotka
@aandrejjka napad super ale realizacia trosku komplikovana a hlavne ta posta :-S
Odpovedať
@bellusa ale za ten efekt by mi to stalo.. kedy to uz nevyskusat ked nie na svadobne pozvanky :-)
Odpovedať
@aandrejjka v tomto ťa úplne chápem, máš jedinečnú príležitosť mať iné pozvánky ako všetci ostatný. Vyskúšaj to na jednej a uvidíš. Myslím že keď sa jednej nič nestane nemalo by sa ani ostatné poškodiť
Odpovedať
@aandrejjka ja to plánujem rovnako ako ty, s tým že budeme chodiť osobne, ale podľa mňa to vydrží.. stroje určite nespučia listy tak, aby niečo zlomili alebo praskli a pod.. veď pošta je zodpovedná za daný balík, list.
Odpovedať
Profilova fotka
@aandrejjka keď bol môj otec na vojne, mal takúto pečať so svojimi iniciálkami a každý list, ktorý mojej mame vtedy poslal, takto pečatil. Máme ich stále doma, sú ich desiatky a na 99 % aj po toľkých rokoch vosk stále pekne drží bez poškodenia. Verím, že vydrží aj dnešnú prepravu, ak zoženiem ozaj kvalitný. Napriek tomu plánujem dávať obálky s oznámeniami ešte do jednej obálky obyčajnej. možno dokonca bublinkovej a tak posielať ľuďom, ktorých nemôžeme pozvať osobne. Nie je ich veľa, takže tých pár eur navyše ma už nezruinuje ;-)
Odpovedať
@aandrejjka My sme mali oznámenia tiež s voskom a pečaťou. Tie, ktoré sme posielali poštou (bolo ich asi 15) som pre istotu ešte dala do jednej obálky a všetky pečate prišli adresátom nepoškodené :-) Dokonca aj do USA :) Takže pošty sa obávať nemusíš. Inak všetci boli z toho paf a riešili ako tu obálku otvoriť aby nemuseli zlomiť pečať :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?