Luxusne svadobne oznamenie

Prosim poradte svadobne oznamenie, ktore bude pôsobiť luxusne. kvalitny papier pekne prevedenie dakujeeem.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj my máme tieto :) a som nadmieru spokojná..teda spracovanie...kvalita papiera.. :-) https://www.sashe.sk/gabbika/detail/s...
Odpovedať
ahoj mne príde hrozne zbytočne dávať nehorázne peniaze za oznámenia.. a ked som ešte videla ako s nimi niekto zaobchádzal.. odporučam ti jednu kočku na FB je svadobné oznamenia Wed Invite.. my máme odtial a sme spokojný aj s upravou aj kvalitou papiera tiež z cenou.. skus tam má veľa návrhov a aj recenzií, fotiek
Odpovedať
my sme si dali robiť na fb: Three point - sú vyrezávané laserom. Hľadali sme kvalitu, objednávali aj z čiech, ale skončili sme tu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
My sme mali z https://www.pozvankovo.sk/svadobne-oz.... Urcite kukni my sme si od nich objednali a sme nadmieru spokojni!
Odpovedať
Profilova fotka
ahooj, pozri si u mna vo fotoblogu, ja som mala od Kanovits a boli luxusne, krasne a kvalitne, nakolko to boli tiez moje poziadavky :)
Odpovedať
Profilova fotka
ak ešte nemáte vybrané, krásne a originálne oznámenia robia v tlačiarni v Zohore Kníhtlač Gerthofer https://www.facebook.com/originalne.s... (tu majú všetky kontaktné údaje)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?