Majlo.sk máte niekto skúsenosti so svadobnymi oznameniami od nich?

Profilova fotka
Kto si dal u nich robiť oznámenia? Dakujem :-)
Odpovedať
My sme si dali robiť oznámenia a môžem naozaj odporučiť. Objednali sme si jednoduché, také retro s pivonkami a sú super. Hľadali sme niečo cenovo dostupné, nechcela som do oznamiek veľa investovať a na robenie vlastných som bola lenivá:) Dievčina je veľmi ochotná, promptne reaguje, pošle náhľad a cenu v krátkom čase. Komunikovali sme hlavne cez facebook, lebo tá stránka je trošku zvláštna, ťažšie sa tam orientuje, takže odporúčam kontaktovať cez FB. Oznamka rovnako prišli veľmi rýchlo, dokonca, keď sme potrebovali na poslednú chvíľu dorobiť nejaké pozvánky naviac, nebol problém. Bola som príjemne prekvapená, že po dlhom čase, konečne nejaké seriózne jednanie so zákazníkom.
Odpovedať
Profilova fotka
@abella takže aj tlačia svadobné oznámenia? pretože podľa stránky posielajú len elektronickou poštou..
Odpovedať
@katarina680 áno tlačia. Prišlo nám to poštou ako doporučená zásielka. Úprimne som si to na tej stránke ani nevšimla, že by to posielali iba elektronicky. Snáď to nie je nejaká novinka. Prípadne skús cez FB napísať tej slečne/pani či to pošle aj poštou. Ale u nás problém nebol, dokonca ako som aj písala, keď sme behom pár dní potrebovali ešte nejaké dotlačiť nebol problém a na čas to prišlo.
Odpovedať
My mame od nich etikety na víno a pálenè naozaj výborný prístup,rýchli,ústretovosť a ochota vyhovieť zákazníkovi. Etikety prišli a sú velmi peknè..takže spokojnosť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem za odpovede :-) ste zlaté..
Odpovedať
nie je za čo..:)
Odpovedať
Profilova fotka
aj my mame od nich oznamka, su kraaaasne, kazdy sa pyta, ci su rucne vyrabane a ze take krasne este nevideli. :-) odporucam.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
No ja žiaľ nemám také dobré skúsenosti :( na stránke garantovali dodanie do 2 týždňov - my máme oznámenia objednaná už vyše mesiaca a stále nemáme nič... A to už majú vypísanú druhú dovolenku. Raz na nás dokonca zabudli - nevšimli si potvrdzujúci mail a už nás kus začína tlačiť čas a keďže majú dovolenku nekomunikujú ani na FB ani cez mail a dokonca aj stránku majú v údržbe, tak sa ani k žiadnemu telefónnemu číslu neviem dopracovať. A to nám pani napísala, že do minulého piatku to už budeme mať :( Za mňa veľké sklamanie...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?