Miesto bydliska manzelov na oznameni

Profilova fotka
ahojte, prosím o radu, predávame teraz byt a v case svadby budeme este tak vselijako byvat (nevieme ci u rodicov zatial alebo v najme) lebo sa nam stava dom.... musime dat vraj na oznamenie adresu, ked nam niekto bude chciet zaslat blahozelanie. davaju sa aj adresy rodicov, kde sme predtym byvali, len to mame tiez troska komplikovane lebo priatelovi rodicia sa tiez prestahovali atd. myslíte, ze je vhodne dat adresu na dorucenie nejakych blahozelani na obalku? uz ste sa s tym stretli? a ak ano ako to mam nazvat? nejake dobre napady? rozmyslala som len "adresa na doručenie", len neviem ci je to vhodne alebo nejako inak by ste mi vedeli poradit?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som tam proste len napisala jednu adresu, kde vas posta zastihne a hotovo. A nevysvetlovala by som, ci tam byvam alebo som tam byvala, alebo budem byvat
Odpovedať
ja osobne by som na spodok svadobných oznámení dala takú malú obálku a k nej napísala adresu (alebo aj bez nej), nikto nebude riešiť, koho/čo je a na tú adresu vám spoľahlivo všetko doručia :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?