Naše oznámenie-pomoc

nájde sa tu niekto kto by mi navrhol svadobné oznámenie? mám nejakú predstavu ale neviem si to urobiť sama :( a čas sa nám kráti....
Odpovedať
ahoj, ja som bola tak podobne, na nete sa mi nič nepáčilo, len som vymýšľala, kade tade... Nakoniec sme zvolili úplne jednoduché oznámenie, proste jedna pekná elegantná kartička veľkosti obálky a hotovo. Navyše si prepočítaj koľko ťa vyjdú skladané alebo lepené či viazané oznámenia + menovky, menu lístky, pozvánky, etikety na víno atď. Premysli si to a zváž to. V jednoduchosti je krása..
Odpovedať
@majocka04 majocka uprimne ti radim stranku www.majlo,sk my sme mali tiez od nich a boli sme nadmieru spokojni.uzasna komunikacia a dostali sme aj super darcek
Odpovedať
@xeenia veď práve som aj nad tým premýšľala, mala som vybraté jedno oznámko za 1e ale vždy som odkladala objednávku a nakoniec si myslím, že je už neskoro a ktovie do kedy by prišlo a v najbližšej dobe už chceme rozdávať :) takže nakoniec vidím dve varianty, buď mi niekto pomôže s návrhom, alebo prídem niekde napr do fax copy a vyberiem si jednoduché oznámko :)
Odpovedať
@peonia ja som už popozerala toľko stránok, aj túto čo mi radíš, ale nič mi nepadlo do oka :(
Odpovedať
@majocka04 ja odporúčam https://www.facebook.com/adrianasvarn... ...my máme od ne..tiež som mala predstavu a ona ju splnila do bodky, dokonca aj viac....aj vytlacila a cena podla mna super...vtedy bola na dovolenke, tak to trvalo dlhsie, ale potom uz to slo rychlo, tak sa jej skus ozvat ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@majocka04 Nám oznámenia robil jeden veľmi šikovný chalan z BA, aj ich navrhol a aj vytlačil a sú úžasné a za veľmi príjemnú sumu (do 80e = návrh + tlač 200 oznámení + 30 pozvánok + my sme mali špeciálny papier takže aj ten je v cene)! mám s nim len tie najlepšie skúsenosti, robil mi aj vizitky... môžem ti poslať kontakt do IP ak chceš :)
Odpovedať
skus stranku jaspravim a tam v kategorii svadba mas plno ludi co ti navrhnu...a za prijatelne ceny :) potom si to uz len daj vytlacit
Odpovedať
@majocka04 Oznámenie za 1 Euro (v prepočte za 30 Sk, to by sme voľakedy nedali zato) sa mi zdá dosť. Teda záleží aj koľko chceš rozdať, ale určite by som nedala za oznámenia viac ako 50 euro vrátane ostatných tlačovín. Daj si vytlačiť jednoduché, je to rýchle a lacné, a môžeš dozdobiť doma napr. previazaním šnúrky, alebo prilepením malej dekorácie - kvetinky, srdiečka, gombíka....:) rozmysli si či pôjdeš cez firmu alebo ti bude niekto vyrábať tvoju predstavu, lebo kým ťa pochopí, potom vyrobí, to bude trvať niečo a dokonca to nemusí vyjsť a vytlačiť v kvalite ako si chcela. a problém bude na svete.
Odpovedať
@xeenia je to veľa tiež som si to uvedomila, že ich nepotrebujem 10 ks ale nejakých 80 cca...a do toho dávať veľké peniaze sa neoplatí, každý sa na to raz pozrie a buď to založí alebo vyhodí, takže nakoniec mi spravila návrh kamoška - grafička a ja si to len dám vytlačiť a bude to super a nie veľmi drahé :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?