Páči sa vám toto svadobné oznámenie?

Profilova fotka
Baby, čo hovoríte na toto oznámenie, viem že sa ešte musím vyhrať s písmom, ale myslím že môže byť, či? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@daniela0308 ak sa este vyhras s pismom tak navrh je fajn ale jednoznacne by som zvolila nejake ine a krajsie pismo :-)
Odpovedať
@daniela0308 také jednoduché sa mi zdá ale hovorí sa že v jednoduchosti je krása, takže kľudne, pokiaľ sa tebe páči tak si dajte takéto vyrobiť:-)
Odpovedať
Profilova fotka
ďakujem dievčatá :)
Odpovedať
Pekné, len na mňa osobne pôsobia trochu rušivo tie pásiky. Buď by som ich zosvetlila, alebo zúžila, prípadne zväčšila. Ale možno sa to úpravou písma zmení, veď potom uvidíš :)
Odpovedať
@daniela0308 ved potom ked zmenis pismo tak pridaj fotku a ohodnotime:-)
Odpovedať
@daniela0308 ahoj, ja si myslím, že by to mohlo byť, len skús tie písmená dať do tých riadkov a pohraj sa aj s farbou písmen. inak si myslím, že je to pekné ;-)
Odpovedať
@daniela0308 možno budem prvá ale mne osobne ta moc toto oznámenie nepáči. Radšej by som zvolila nejaké iné. Toto mi príde také obyčajné
Odpovedať
mne sa páči velmi :) len dať trošku iný typ písma,ale inač super podľa mňa :)
Odpovedať
ani mne sa extra moc nepáči, ale to možno kvôli tým pásikom; tiež pôsobia na mňa skôr rušivo... buď by som ich zosvetlila, alebo nedala vôbec, a radšej to vytlačila na nejaký štrukturovaný papier
Odpovedať
Profilova fotka
@daniela0308 Je to moderny styl oznamenia, ked to dotiahnes, bude to ok. Neviem vsak odkial mas tie podklady (pozadie)... daj si pozor, aby malo dostatocne parametre na tlac, lebo uz pri tomto nahlade to vyzera byt akesi neostre a vo finalnom produkte to moze vyzerat lacno co by bola skoda. Mozno vase mena by nemuseli byt na kremovom obdlzniku, ale stacilo by ak by si rozsirila jeden biely pruh a vlozila to do neho (ale to je tvoja volba ako to chces mat). Tiez co sa tyka tlace pozor na format, v akom to tvoris - je lepsie pouzivat standardne formaty ako napr. A5 (lahsie najdes aj vhodne obalky). K obsahu - casove udaje sa pisu 15.00 h (cize nie hod s bodkou) a rimskokatolicky sa pise spolu a nie so spojovnikom - ten sa pouziva vylucne bez medzier. Za telom textu ti chyba bodka.
Odpovedať
Profilova fotka
ďakujem za dobré rady :)
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa páči, je to nezvyčajný typ oznámenia :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@daniela0308 ked to dotiahned tak to bude pekne oznamenie:-)
Odpovedať
@daniela0308 asi by som tam dala iny typ pisma a zvacsila ho. Aj mena by som krajsie napisala, vyznie mi to tak nezrozumitelne a do pozadia skus dat nieco krajsie :-) ako je to na tebe, to je len moj nazor na oznamenie :-) Napriklad ja by som si dala nad tym zalezat, predsa je to raz za zivot a chcela by som aby bolo vsetko tip top :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?