POMOC kam vhodne dat doplnok k oznameniu

Profilova fotka
Baby chcem svadobcanom napisat basnicku...v zmysle ze viac potesia peniaze ako vecne dary...ale neviem ci sa to oznamuje len svadobcanom ktori idu priamo na hostinu alebo vsetkym a zase nechcem davat dve karticky aj s basnickou aj pozvanie ku stolu. Budem rada za kazdu radu. :-)
Odpovedať
Ja by som to jednoznačne dala len tým hosťom, ktorí sú pozvaní na hostinu a na kartičku s pozvaním k stolu, najlepšie na jej druhú stranu.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, samostatne pozvanky k stolu sa vacsinou davaju iba pozvanym k stolu, tak si ju dajte pripravit obojstrannu na jednej strane pozvanie k stolu + miesto hostiny a na druhu stranu basen o daroch. Ak mate pozvanie k stolu sucastou oznamenia, na cast dajte aj basen a pre nepozvanych basen uvadzat nebudete. Pekny den.
Odpovedať
@jajusqa ja by som to, ak je to možné, riešila osobne, aspoň teda s čo možno najväčšou časťou hostí.. nás sa už pýtala moja budúca svokra, či chceme niečo konkrétne alebo peniaze... myslím, že dnes už to nie je nič neslušné, vypýtať si rovno peniaze a navyše väčšina hostí to aj sama urobí, ako si lámať hlavu s darmi.. sami majú určite dosť skúseností (ako moja mamina) že dostala 10 sád pohárov a nikdy to nepoužila - tak to teraz určite nebudú opakovať na vlastných deťoch, keď je aj iná doba a veľa ľudí už aj pred svadbou spolu býva alebo aspoň zariaďuje.. a my to budeme dávať asi vo forme básničky na oznámenie, alebo aspoň z druhej strany oznámenia.. neviem, či máte svadbu v kostole alebo na úrade, ak je to v kostole, veľa darov sa odovzdá už tam vonku po obrade, takže napríklad my to budeme dávať vedieť všetkým :-) (ale počítaj s tým, že sa vždy nájde niekto, kto vám donesie dar)
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem moja verzia bola tiez to davat k pozvaniam ku stolu. A u nas to nie je pravidlo mna uz starka stihla vytocit tym ze kupila drahu kuchtu a ahrnce uplne zbytocne aj ked som jej vravela ze nic nechceme vecne. Takze aj takto je mozne ze to vsetci nepochopia :-| dakujem za rady
Odpovedať
@jajusqa a nemozes sa podelit s tou basnickou? :) hodila by sa mi a ja nemam basnicke crevo :D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?