Poraďte eshop na pekné svadobné oznámenia

Ahojte, viete mi poradiť stránku, kde by som našla pekné svadobné oznámenia a máte dobré skúsenosti alebo referencie ? Ideálne by bolo nejaký e-shop, alebo ak viete poradiť kde v okolí ZA. Ďakujem :)
Odpovedať
@julka88 podla toho ake chces ... vela peknych sa da najst na sashe.sk skus pozriet tam , mozno sa ti nieco zapaci :) celkovo mam s touto strankou dobre skusenosti aj oznamenia budeme mat od jedneho z predajcov ... :)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj na našej stránke máme pár ručne vyrobených svadobných oznámení exlusive - ponúkame k tomu aj sady, alebo celé sady tlačených oznámení a k nim aj veľmi žiadaný darček pre hostí - svadobné magnetky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mi si ideme asi objednávať s tadiaľto ... http://www.svadobne-oznamenia.eu/svad... páči sa nám že posielajú dve vzorky úplne zadarmo ...a tak sme si vybrali dve -- jedno čo sme chceli a druhé do zálohy - a dopadlo to presne naopak :-D :-D to čo sme chceli pôvodne bolo onicom .. taký tenký papier ... a to čo sme mali ako zálohu jednoznačne vyhralo ... naživo je veľmi pekné .. precízne ..a aj tie materiály vypadaju kvalitnejšie ako na foto ... keď sme si chceli s iného eshopu objednať iba jedno oznámenie ... tak by sme museli zaplatit poplatok väčša za 10 e .... a ináák .. tie vzorky prišli do 3 dní ... a dali sme si ich na dobierku ... aani poštovné sme neplatili .. proste nič ;-) a vďaka tomu vieme .. že sme si vybrali správne
Odpovedať
skuste si preklikat na se weby a uvidite... za vzorky nic neplatite platba az po odsuhlaseni graf. spracovania...
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.svadba-oznamenia.sk/ ak nechcete do toho investovat vela penazi, da sa vybrat. boli sme s nimi velmi spokojni. urobia aj menovky, na flase. urobia aj kombinaciu z dvoch alebo viacerych oznameni. spokojnost s nimi
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?