Poraďte mi prosím, kde zoženiem cyklaménový papier na pozvánky...

..hľadám, hľadám a nič...kde to žienky kupujete, keď si vyrábate mnohé pozvánky samé?chcela by som cyklaménovým papierom podlepiť bielu pozvánku a použiť ešte vyrezávatko...takéto niečo....
Odpovedať
1
2
nikto mi nevie poradiť? :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@dzuli26 ja som si vyrezavacku kupila stadeto http://www.organizatorka.sk/c/kreativ... , tu maju aj rozne drobnosti, ktorymi sa da dozdobit a cyklamenovy papier b ysa mal dat zohnat v DaVinci predajnach, ale urcite aj niekde na internete, ja som kupovala rozne odtiene v obycajnom papiernictve v Malackach |-| ale teda, nerobila som si oznamenia, budeme to potrebovat na nieco ine
Odpovedať
@diamontko vyrezávačku mám :-) a ten papier si kupovala tenký, či nejaký hrubší ako výkres? Na nete som už kukala a nenašla som zatiaľ nič....a do Malaciek to mám veru ďaleko a idem kuknúť,kde najbližšie mám DaVinci...díky
Odpovedať
Profilova fotka
@dzuli26 tvrdy, ale nie až ako vykres... hm, skusim este porozmyslat.. inac sa cudujem, ze ti nikto nereaguje, lebo vela bab si robia same oznamenia.. mozno su v praci a este sa sem nedostali ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dzuli26 alebo aj v ŠEVT-e by mohli mat, ako vizitkovy papier, hm?
Odpovedať
@diamontko no aj ja sa čudujem...ale dala som to tu už včera cez deň :-|
Odpovedať
@diamontko tiež som tam nenašla cyklaménový :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@dzuli26 a keby si sa dohodla s touto kočkou? http://www.sashe.sk/Jeanice/detail/sv... ona by ti urcite vedela zabezpecit. ked sa budes len pytat, kde ho zozenies, tak ti asi neporadi, proste dojde tym o kseft, ale kedze ich vyraba, tak urcite bude vediet zohnat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dzuli26 a pozri, este aj tu na bazare ponuka jedna kočka http://www.mojasvadba.sk/market/svado...
Odpovedať
@diamontko jééj Ty si zlatá...hľadáš za mňa :-) a sranda, že včera som aj na bazáre kukala a nič mi nevyhodilo...asi neviem tak dobre hľadať ako Ty :-) ..idem hneď napísať...dúfam, že to je ten môj odtieň....ĎAKUJEM :-)
Odpovedať
@dzuli26 ahoj ja som robila "cyklamenove" oznamka kamoske, vecer ti poslem fotku papiera. Kupovala som ho v sevt-e, ale mali ho aj v davinci a v jednom papiernictve tu v BA, ale nieje to original cyklamenova, ten sa mi bohuzial nepodarilo najst a to som hladala asi vsade kde sa dalo
Odpovedať
@mirka1633 no super....v sevte sme našli s tou pani od nich cez tel. kresliaci karton , ale bola tam farba svetloružový a ružový a to nevedela povedať aká je to farba :-| a ja som z Oravy, takže v BA mi to moc nepomôže :-( takže fajne...teším sa na tú fotku :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ja som kupovala asi pred mesiacom vo FaxCopy vizitkový papier cyklámenový. Nie v každom ho ale majú, treba sa opýtať predavača, že v ktorej najbližšej predajni ho majú. Ja som kupovala v BA, ale tiež až v druhej predajni.
Odpovedať
@meadow1 a nevieš, prosím Ťa či tieto predajne sú aj niekde inde ako v BA, lebo tam to mám ďalekoooooo.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
tiez som ho videla v sevte, a ked najdes ochotnu predavacku, tak by nemali mat problem ti ho objendat a zavola ti ked pride.
Odpovedať
Ahojte dievčence. Tiež zháňam cyklamenový papier po Žiline a nikde ho niet :-(. Nenašla som ani v ševte ani vo faxcopy. Som z toho zúfala :-(
Odpovedať
Profilova fotka
dobry vecer. ak by ste mali zaujem vieme vam zohnat takyto cyklamenovy papier. je to tvrdy A4 papier s gramazou 300g/m2. pouzivame ho na vyrobu nasich sv. oznameni. v pripade zaujmu aj ine farby.
Odpovedať
Profilova fotka
@majlosk a aka je jeho cena ?
Odpovedať
Profilova fotka
@redpink napiste mi do IP aspon +- priblizny pocet harkov. podla toho vypocitam cenu.
Odpovedať
ja som tiež taký hladala a ani v SEVTe ani v Davinci som nenašla, vacsinou sú len také staroružové a nie tmavé cyklaménové. ale celkom schopné sú v Centrale v papierku PYREX /tak nejak/,majú rozne gramáže, obálky, kartičky.. tak skús tam. ja mám odtiaľ, oznamka ešte nemam hotove, ale par fotiek najdeš u mna v prispevku.
Odpovedať
no foto bohuzial hrozne pri nasom bytovom svetle, ale tak cca takato farba to je. cena za A2 - 0,90€ - 1,30€ podla obchodu v ktorom som kupovala a podla ponukanej akcie. je to papier 300g/m2, cize dost pevny
Odpovedať
@majlosk prosím vás a aká by bola cena za nejakých 30-35ks?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
@majlosk Prosím Vás, pošlete mi cenu, potrebovala by som cca. 60 ks. ďakujem :-)
Odpovedať
vyrezávačky budú mať teraz v lidli od štvrtku ... asi tam nabehnem
Odpovedať
@monka635 Naozaj? diky az info :-) Nevieš za koľko bude?
Odpovedať
boli tam ale tri sady tuším a necelých sedem eur ...
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry večer.. mali ste tieto oznamenia? :) Kde ste ich kupili resp. objednavali? :d dakujem za odpoved :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Majlosk dobry vecer vedeli by ste mi este dodat cyklamenovy papier ?
Odpovedať
Profilova fotka
@majlosk dobry vecer al.uz den,aka je cena za 50ks ,ale taka fialova farba v A4,dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@erika89 Poslala som vam mail (teda ak ste to vy, co ste mi pisali aj mail), ale vratil sa mi. Pre istotu si prosim skontrolujte, ci vam predsa len nahodou neprisiel. a ak nie, napiste mi spravu. Dakujem.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?