Poraďte pekné a nie drahé svadobné oznámenia

:-)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Co je nie drahe? skus napisat cenu za jedno...nasla som velmi pekne okolo 1€, pod euro uz iba take kartickove...
Odpovedať
skús pozrieť na Sashe, sú tam oznámenia aj za 30 centov a celkom pekné, napríklad predajca Papradienka alebo Lagoo robia aj také lacnejšie.
Odpovedať
na sashe.sk som nic nenasla:(
Odpovedať
@laura1804 do 1 euro by bolo najlepsie.
Odpovedať
Profilova fotka
@dodka11 My planujeme nieco take...mame vybrate asi 4 a rozhodujeme sa, v cene medzi 0,80 - 1,22€ a podla mna su nadherne. http://www.svadobne-oznamenia.eu/svad...
Odpovedať
dakujem popozeram:)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme si objednavali zo stranky svadobne-oznamenia :)
Odpovedať
Profilova fotka
Akurat to riesime v inej diskusii - vyrob vlastny navrh a daj si vytlacit :-)
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.tlac-sevt.sk/pozvanky-ozna... Toto vyzera dobre - mozes si online spravit navrh a oni ti to vytlacia. Pri 100 ks cena priblizne 25c/kus :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, nase svadobne oznamenia su na cenovo dostupnej urovni a navyse su velmi rozmanite, skuste sa pozriet na nasu stranku, mozno sa vam nejake zapaci :) Cena je len 35 centov kus. Navyse mame teraz januarovu akciu Oznamenia+Pozvanky+Etikety vsetko v jednom style so zlavou 10%
Odpovedať
my máme tieto... dali sme si aj poslať vzorku zadarmo... naživo sú ešte krajšie... pomer cena - kvalita je veľmi prijateľná podľa mňa... a to sme nemuseli nikde chodiť...všetko cez net... do týždňa sme mali vzorky doma...aby sme mohli lepšie rozhodnúť... http://www.svadobne-oznamenia.eu/svad...
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja budem mať tiež zo sashe - nasla som tam x takych,co sa mi pacia,cize nebude problem vybrat a vsetky su do 1,30 eur :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Skuste si pozriet nase portfolio v mojom profile, mame tam viac ako 100 navrhov, pribudli aj nove vo farbe roka a cena za kus je velmi zaujimava
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Ahojte, este mam sice trosku viacej casu ale tento rok budem mat svadbu a vobec neviem ake svadobne oznamenie vybrat, ake ste mali vy? mate nejake napady? dakujem za vsetky rady :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bellusa my sme mali napr. take svadobne oznamenie ze sme boli na nom my dvaja odfoteni a bola tam napisana basnicka a informacie kde a kedy bude svadba. Vies, je velmi vela druhov oznameni, mozes si dat hocijake teraz si davaju vyrabat oznamenia od vymyslu sveta, je to len na tebe ake sa ti paci ;-)
Odpovedať
My zase rozmyslame ze si svadobne oznamenia vyrobime rucne, ale neviem ci to stihneme lebo ich treba vela.. Tiez to akurat riesim so snubencom, ale ten mi nato nic normalne nepovedal, iba ze si mam spravit ako ja chcem, typicky chlapi :D
Odpovedať
mne robi momentalne pani Katarina lipnicka solivajsova -najdeš na fb :)
Odpovedať
Profilova fotka
@1fifinka1 A to si trufas sama vyrobit?? Ja by som si netrufala tak vela oznameni vyrobit a este by sa mi urcite vsetky nevydarili..Nerozmyslala si skor si objednat nejake rucne vyrobene oznamenia??
Odpovedať
Profilova fotka
ja som rozmýslala že si budem sama robiť takéto
Odpovedať
@marika194 No vsak to ze si moc netrufam a chcem aby boli pekne a myslim si ze keby som si ich robila sama tak by bolo kazde ine. Zacala som nad tym rozmyslat len neviem z akej stranky objednat, vies mi poradit kde maju nejake pekne a hlavne aby boli trosku zaujimave?
Odpovedať
My sme mali tieto http://diywedding.sk/?product=svadobn..., nazivo este krajsie :)
Odpovedať
kukni na pamase :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@1fifinka1 Fu oznamenia kde maju na akej stranke to ti moc neviem poradit. Skus pozriet stranku Mawile ale tam vobec netusim ci su aj nejake svadobne oznamenia. Mozno keby si im tam napisala tak by ti vedeli nejake vyrobit ale niesom si vobec ista.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Pozor na firmu Pamas.Su drahy a pritom nespolahlivy.Úplná nespokojnosť,vzhľadom na to že naša svadba je za dverami, dali sme si vytlačiť svadobné oznámenia, ktoré nám vytlačili s hrubicami ako svet,ok kontrovali sme si naše mená,dátum a miesto, ani vo sne by ma nenapadlo že by mohli vynechať písmená alebo vokan.Ale to nie je všetko, tretinu oznámení nám odovzdali bez vnútornej tlače,úplne prázdne!!!Keďže žijeme v zahraničí a dali sme si oznámenia vyzdvihnut,skomplikovalo to odovzdanie oznámení našim hosťom, zase sme si museli zvyšok oznámení vyzdvihnut a na vlastné náklady dolepit vnútornu časť tretiny oznámení!!!Kompenzácia žiadna,a tak na svadobné menu sme oslovili firmu Leoprint,ktorá nám za naozaj prijateľnú cenu s dravosťou leva vyšla vo všetkom v ústrety.Firmu Pamas neodporúčam!
Odpovedať
@dodka11 a máš predstavu o oznámení? pri tvorení graf.návrhu ti viem pomôcť :) len by si si to dala potom vytlačiť
Odpovedať
vyskúšaj www.jamaps.sk , možem len odporúčať, boli sme veľmi spokojní :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte kočky, ja som dávala robiť tak narýchlo lebo som dlho hľadala a hľadala a nevedela sa rozhodnúť až som sa nahnevala a povedala som si že vyberiem najlacnejšiu variantu (dobre dobre, určo sú aj lacnejšie :) a najrýchlejšiu a našla som toto! : http://www.exprestlac.sk/order/svadob... poviem Vám, prišli mi za dva dni a sú veľmi krásne, vybrala som typ papiera krémové plátno, mám k tomu aj etikety na vínko aj pozvánky ku stolu.. Som sama prekvapená s akými pozitívnymi ohlasmi sme sa stretli :) pridávam aj pár fotiek - nieje na nich vidno aký je ten papier - je hrubší, trocha vzorovaný - krásny!
Odpovedať
Profilova fotka
ešteže som pridala tie fotky :D pekný deň ! :))
Odpovedať
Profilova fotka
Mňa napadlo sa odfotiť, samozrejme aj so všetkými dôležitými informáciami, poprípade to tam dopísať. A nájsť nejakú zľavu na vyvolanie foto (na zľavových portáloch je toho veľa). Bez tak tie oznámenia vyhodia a toto si môžu založiť do albumu.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?