Prosím inšpiráciu na hand made svadobné oznámenia

Ahojte nevestičky! =) Chystám sa písať článok na tému hand made oznámenia a potrebujem inšpiráciu od vás. ;) Fotky vaších ručne vyrábaných oznámení, postup práce, čo všetko ste na výrobu potrebovali a koľko vás približne stáli. =) Rada by som práve touto témou inšpirovala ďalšie nevesty, ktoré majú menší rozpočet alebo sú len skrátka kreatívne. Vopred vám posielam veľké ďakujem za spoluprácu, dámy! ;)
Odpovedať
Dobry den, aj mna by to zaujimalo aj nejake tipy na stranky a podobne..dakujem a tesim na tipy :}
Odpovedať
Profilova fotka
Moj muž ich robil vo Word sú jednoduché ale pre nás najkrajšie..nepáčili sa nám klasické....vytlačili sme ich za 20 eur na kvalitný papier bolo ich cca pre 80ludi...
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, aj my sme si robili oznámenia a aj všetky tlačoviny sami, ale nie kvôli rozpočtu, ale preto, že sme si nevedeli predstaviť, že by ich robil niekto iný :-) polovička je grafik, ja som oznámenia nakreslila rukou, premyslela som si rozmer a vlastne všetko do detailu a on to potom prerobil graficky. Takže oznámenia nás nestáli ani cent, len veľa veľa času. Samozrejme treba prirátať náklady na vyrezávačku, spinky, jutový špagátik, pečiatku a podobne. Obálky som tiež vyrobila sama :-) musím povedať, že zatiaľ všetci čo naše oznámenie dostali boli unesení a zhodli sa, že takýto nápad ešte nevideli. V celom oznámení sa nesie motív nášho príbehu, od zoznámenia, randenia až po svadbu :-)
Odpovedať
@herodias Vauuu, môžeš prosím, pridať aj fotky? =)
Odpovedať
@darcheckinka Ďakujem, no hľadám niečo, čo vyzerá viac hand made. =) Vieš, niečo, čo tak na prvý pohľad vyzerá. =)
Odpovedať
Profilova fotka
Ešte nie :-) v priebehu týždňa doplním, ale teraz máme ešte pár ľudí, ktorí oznámenie nedostali, tak aby mali prekvapenie, potom pridám :-)
Odpovedať
@herodias Super, budem sa tešiť! ;)
Odpovedať
@lama24 Potom pošlem link na článok, možno ťa inšpiruje. ;)
Odpovedať
@jackiedanielsova dakujem :} tesim
Odpovedať
@jackiedanielsova ahoj tiež som si robila oznámenia sama od komplet návrhu robeného vo worde až po dolepovanie stužky a brošne.. vyrobila som 60ks a vyšlo ma to presne 66€ :-)
Odpovedať
Jéééj, je nádhernééé! :) Škoda, že si nenapísala skôr, lebo už som medzičasom našla nevestu a akurát dnes sa chystám to spracovať. :) Ale ak by bol záujem o ďalšie nápady zo strany čitateliek, veľmi rada spracujem aj tvoj kreatívny nápad. :)
Odpovedať
@lama24 Nedá sa mi tu dať odkaz na článok, ale už je u mňa v profile. ;) Dávam vedieť, ako som sľúbila. ;)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@nikca101 fakt 66€? Tak to si riadne usetrila tym ze si taka sikovna a ze si mala nato trpezlivost si ich vyrabat sama:-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?