Svadobné oznámenia do 50centov. Poraďte kde zoženiem

Profilova fotka
Ahojte, neviete mi poradit svadobne oznamenia do 15,- Sk? Dakujem
Odpovedať
1
2
6
Profilova fotka
Najlepsie oslov firmy Pamas (viď zalozka Firmy/Svadobne oznamenia na tejto stranke) a Ave press , ti maju velky vyber svadobnych oznameni.
Odpovedať
Profilova fotka
Majka, dakujem. Su tam pekne oznamenia ale v Pamase sa mi zdaju drahe a Ave pres nemaju ani ceny, potrebujem lacnejsie oznamenia. Napriklad sestra mala za 11,-Tie iste na internte ponukaju za 19,- neviem aky je v tom rozdiel. Vyraba si tu oznamenia aj niekto sam? Takze ak mate nejake napady sem s nimi. Dakujem a prajem vam pekny den. :-)
Odpovedať
Neviem, ci vam poradim, ale na promocie som si vyrabal oznamka sam. Spravil som to tak, ze navrhol som si to sam a vytlacil. Potom som predlohu prefotil na kopirke na taky papier, co sa pouziva na zadnu stranu pri hrebenovej vazbe (hrubsi papier - tvrdy a z jednej strany je reliefovany). Takze tak
Odpovedať
my si budeme robit oznamenia tiez sami, pretoze sme nenaslinic so by nas oslovilo.Navrhneme si ho sami a sami aj vytlacime na nejaky kvalitny, slavnostnejsi papier.Len si musis asi vypocitat Janula, ze ci vas to vyjde lacnejsie ked si to budete robit sami alebo si ich kupite, pretoze ked si kupujete....tak to mate bez starosti, ked si robite sami.....venuje tomu clavek dost casu /a cas su peniaze:)/ked to chce mat poriadne a kvalitny papier tiez nieco stoji.My to budeme robit sami preto, lebo to chceme mat originalne a nic podla nasho vkusu sme zatial nenasli. omatka
Odpovedať
Ahojte, v Banskobystrickej reklamke Rebus ponukaju tie oznamka zo 4m, su za nizsie ceny ako na tej stranke v prepocte na slovenske.
Odpovedať
Nevesticky, mam otazocku: Co je lacnejsie? Objednat si oznamenia z katalogu, ktorych v salonoch maju plno alebo si sama najst firmu, ktora take robi? Kto ste z BA, kde ste si to davali tlacit? Kolko to asi stoji?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my sme si to davali robit vo firme Askus . Mame to aj s fotkou a vychadza nas to 31,-Sk na kus. Ale maju tam aj lacnejsie oznamenia. Jednal s nami p.Hlavacka a bol strasne ustretovy!!! Zhanali sme oznamenia s fotkou a väcsinou s tym mali problem. Prva veta, ktoru povedal: 'Povedzte si ako to chcete, nieje ziadny problem. Vsetko sa da!' To je proste pristup!!! Takze vrelo odporucam, fakt bol ustretovy! Drzim palce nech sa Vam podari najst firmu, ktora Vam urobi oznamenia podla Vasich predstav! :-)
Odpovedať
helen prosim ta, to oznamko co mas v albume si kde nasla? je fantasticke! Budem mat saty s takym kvietkovanym vzorom... Som dnes kupila latku a strasne sa z toho "vytesujem" ;-) diky
Odpovedať
no to sa tesim, ze sa ti paci :-) http://www.4m.cz/katalog_detail.asp?t... a my si ho davame robit v banskobystrickej reklamke Rebus. Mozem si vypytat kontakt ak chces, mozno by sa to dalo vybavit mailom, my sme prave vo faze schvalovania fontov a textov. :)
Odpovedať
Diky helen, sranda ze som si to oznamko nevsimla. 4M som prechadzala, asi aj niekolkokrat, ale pravdepodobne som po tych holubickach odklikavala rychlejsie. Dik aj za radu, ze je to v BB... neponahla mi to (september) a dovtedy predpokladam ze budem mat nejaku cestu okolo BB. Super by bolo ak by ho tam aj priamo mali na ukazku, na "chytenie". Ved uvidim. Inak moje najoblubenejsie oznamko je http://www.pamas.sk/svadobne/excellen... .V pamas kolekcia excelent, tusim deviate. Ale kedze ho mala sesternica, tak nebudeme kopcit.
Odpovedať
cau prvosienka, som rada ze sa aj tu stretavame ;-) uz si videla moj album? kukni tam ak budes mat cas, neni tam vela fotiek ale dufam ze aj na to si najdem cas, pekny den prajem setkym 8-)
Odpovedať
ahoj aktak, stale vravim ze world wide web je maly :-D album som si prave pozrela sranda tortu budes mat. Taka funny. Ty to mas v alzbetke vsak? tiez sme nad tym uvazovali, ale chceme nieco menej honosne a s terasou... Uvidime co najdeme. Este stale som ako tak "kludna" aj ked zatial salu nemame. Saty si si uz vybrala? nechavas sit? alebo si nieco nasla? Rozhodovanie ci si saty necham usit alebo poziciam je konecne za mnou - ked mi strihali latku, az ma zaludok bolel. Ale je super. skusim ju prihodit do albumu. :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahoj prvosienka, ked sa budes chystat na tu cestu okolo BB daj vediet alebo priamo kontaktuj firmu Rebus, tam ich maju v katalogu. Ani nam sa tie holubicky nepacili ale je to naozaj ine ked si oznamka prezeras nazivo, na webe to lahsie prehliadnes. Tie v Pamase su tiez pekne.
Odpovedať
dam siich usit, uz by som aj pomaly mala zacat s tym neco robit aby to potom nebolo narychlo. kde si kupovala latku, na slovensku? a bola si vyberat aj s krjcirkou ci sama?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte... mi si budeme robit oznamka sami. mame uz aj navrhnute, estee ich treba tlacit. dnes som si kupila stuzky na ne ... juj taka som rada. nak neviete mi poradit kde kupim nejaky pekny reliefny papier? bola som vo velkoskladoch, ale to by som musela vziat 250 kusov. ja potrebujem 100. a este musim kupit pauzak. inak oznamka budem tlacit doma. papa.
Odpovedať
ahoj lusa, pekne papiere najdes v potrebach pre vytvarnikov a umelcov
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem. ja som pozerala v auparku, lebo inde take obchody neviem najst a tam su krasne , ale tak strasne drahe. dokonca poznam baby, ktore chcu farebny pauzak na oznamka, tak tam maju strasne vela oddtienov, ale jeden stoji 19,- Sk co sa mi zda trosku vela. no este mam v rezerve jeden velkosklad a ked nie, tak kupim ten papier hned tam, kde nan natrafim. :-D
Odpovedať
Lusa, skus pozriet aj v SEVTe, neviem nazov ulice, ale je to blizko tesca na kamennom namesti. Maju tam papiere A4, ktore by sa dali na take jednoduchsie pozdavy pouzit, ceny cca 5-9 sk /kus. Maju ich na takom stojane na konci regalov so zositami a kadecim moznym. Ena
Odpovedať
Profilova fotka
Diky, bola som.... chcem vyskusat este jedn velkosklad, ak nie tak sevt to ist
Odpovedať
V salone Michelle maju katalog svadobnych oznameny AVE PRESS a su tam aj lacnejsie a sidlia v Ba na parickovek 29 :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
ahoj aktak, latku som kupila v mnichove a bola som ju hladat aj s babou co mi to bude sit... uz iba drzat palce aby vsetko klaplo ;)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
baby mam dilemu - nasla som si cez net oznamka, dala som si spravit aj kalkulaciu a nahlad a vsetko by bolo fajn, len: cena oznamka pri 140 kusoch vychadza na 13,50 za ks cena pozvanky k stolu pri 45 ks vychadza a teraz sa podrzte 27,75 za ks - a pozvanky su rozmerovo rovnako velke ako oznamko, pisala som, ze by mi stacilo aj miesto jednej velkej pozvanky styri male /cize na jeden papier by sa zmestili 4 pozvanky, cim by som usetrila 45-12=33 kusov papiera, takisto farby (ved mensie obrazky zozeru menej farby no nie?)/ odpoved bola, ze im sa to sice nepaci, ale ak na tom trvam spravia mi aj pozvanky stvrtinovej velkosti ale cenu za ne mi neznizia, "pretože práca na pozvánkach bola odvedená ešte väčšia ako pri originálnej verzii" ????????????? som znechutena takymto pristupom a aj ked sa mi velmi pacia radsej si asi najdem ine :-( :-( :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Emjee, tak to je fakt zvláštny prístup :-(
Odpovedať
inak ten nahlad mam stiahnuty v pc a je to len blby obrazok a dva riadky textu :-( keby viem kreslit tak si ten obrazok aj sama namalujem, ale ciste teoreticky ten obrazok /je to v pdf cize kvalita nic moc/ ak ho zmensim pouzit mozem :-) len aby na mna nevyslali ochrancov autorskeho zakona marcelka ako by si to riesila ty? radsej si vybrat inu firmu, hm?
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som si tie oznamká od nich nezobrala, mne sa cena 27,75 zdá veľa za pozvanie k stolu, nech by bolo aj zo zlata. Fakt je to prehnané. Ale je to len môj názor.
Odpovedať
:-( ja neznasam takyto pristup a vacsinou aj v obchode ak so mnou takto jednaju sa zvrtnem na podpatku a odchadzam - uvidim, co povie drahy, ale asi ich nezoberieme ]-(
Odpovedať
no a kebyze si tie oznamka zoberiete od nich a pozvanky si dorobite tak, aby sa co najviac podobali k oznamkam? ... to by bol asi blby napad, ak maju nejaky specialny papier :-|
Odpovedať
emjee, tak si to oznamko vytlač a daj si ho spraviť do inej firmy, oni si to naskenujú a spravia ti to, s tým by nemal byť problém, keď nie sú ústretoví, tak majú smolu, ja by som to riešila takto.
Odpovedať
Profilova fotka
janula ja som nam oznamenia vyrabala sama, a vysli ma menej ako 15 sk za kus. Kuk: http://www.mojasvadba.sk/album/album.... myslim, ze sa mi celkom vydarili. Kupila som iba farebne papiere, tlaciaren mame doma a uz som vyrabala. Moj vlastny navrh aj realizacia. Mozno niekoho inspiruju.... :-D
Odpovedať
ved ja by som aj, ale mam moralny problem :-) ukradnut obrazok a urobit si ho sama?
Odpovedať
1
2
6
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?