Svadobné oznámenie a výzdoba

Ahojte baby, prosím Vás musí svadobné oznámenie ladiť s výzdobou? resp. menovkami, etiketami, zasadacím poriadkom? ĎAKUJEM
Odpovedať
@domcicipatcici my sme si davali robiť oznámenia, pozvánky k svadobnému stolu a menovky na stoly robiť u jednej firmy a vybrali sme rovnaký štýl, s tým, že už som mala predstavu aj o výzdobe a tak nejako nám to celé ladí keďže máme všetko v jemných farbách :)
Odpovedať
@matulka91 ďakujem za reakciu...a ladí ti len farba, alebo presne aj štýl a nejaký vzor?
Odpovedať
vieš čo vzory nemáme asi žiadne ani na tých oznámeniach nemáme žiadne ornamenty výrazné len jemný vzor na papieri, a ladí nám asi iba tá farba ale kedže neplánujeme nič extravagantné tak sme spokojní s výberom
Odpovedať
dakujem :) my zatial len vyberáme...akú-takú predstavu vieme...chceme nejaký vintage štýl...a v tom by sme to chceli niesť...ale keď si to tak zoberiem, oznamká sa dajú 2-3 mesiace pred svadbou a každý do svadby aj zabudne akého štýlu bolo oznamko, tak preto si myslím, že to nemusí primárne ladiť s tou výzdobou a menovkami a etiketami a zasadacím :)
Odpovedať
to uz podla mna ako chces niekto to chce mat cele vo vintage a niektori aj pochopia vdaka oznamkam ako sa maju obliect ked im pride taka pozvanka a sa ta spytaju ci to naozaj tak planujes aj nahodia taky dresscode a budete to mat supis :)
Odpovedať
Ja si myslim, ze to vobec nemusi byt zladene....Mas pravdu, oznamka mas ovela skor a po stoloch ich rozkladat nebudes :-) My uz oznamka mame objednane a ani ma nenapadlo pri tom mysliet na farbu vyzdoby.
Odpovedať
@matulka91 tak ja si osobne myslím, že niekomu nedopadne sa tak obliecť :D to by som musela vyslovene každého žiadať, aby sa tak obliekol a to zasa nemôžem 100 ľudí nútiť, aby si kúpili oblečenie také aké žiadam ja ...no ...myslím, že to už sú moc rozprávkové svadby, aby bolo všetko zladené do detailu :))))
Odpovedať
@tdlo ja mám pocit, že myslím na všetko :D a preto sa radím s vami, že či si myslíte ako budúce nevesty, že to ladiť má...ako v podstate to môže a nemusí no...je to asi o subjektívnom pocite nevesty...
Odpovedať
ale ved jasne :-) kazdy si urobi podla svojho a tak ako o tom sniva. Ale moj nazor, ze oznamko sa ti moze pacit hociake a nemusis sa zatazovat este aj tym ze vyzdoba sa ti paci uplne ina,hm?
Odpovedať
Profilova fotka
to je veru zbytocne sa zatazovat aj tym aj tym
Odpovedať
Ja napr.budem chcieť aby nám všetko tlačila jedna firma a aby to ladilo. Kanovitz,napr.,čo viem,má rovno serie-z konkrétneho vzoru majú celú sériu (oznámenie,pozvánka,menu karta,menovka,podakovanie). To keď si dá človek tam robiť tak tam dostane všetky tlačoviny v rovnakom štýle. Mne sa to páči :-)
Odpovedať
@relaxx11 tak ono aj vo vlastnej réžii sa dá všetko vyrobiť v rovnakom štýle si myslím, len ide o to, či sa napr. vzory z oznamka budú hodiť ako vzory na etiketu a podobne.
Odpovedať
Článok sa načítava...
myslim si ze urcite nemusi
Odpovedať
ja to mám všetko v jednom štýle, ale určite nemusí :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?