Svadobné oznámenie ako klasická fotka

Planujete to niekto mat? rozmyslame ze to je aj pekne, decentne ale ci to nie je blbe posielat oznamko vo forme fotky :-|
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme tiez posielat,ze oznamujeme ze sme sa zosobasili dna blabla tam a tam na druhej strane pohladnico-fotky zo svadby
Odpovedať
a co hovorite na tieto 3 moznosti? ktora sa vam viac paci? need help :)
Odpovedať
@granulka Za mňa určite prvé :-)
Odpovedať
z tychto troch moznosti jednoznacne prve. Akurat by som asi zvolil umeleckejsie pismo a tie "ozdobky" po rohoch by som dal svetlejsej farby (siva, modra)
Odpovedať
Profilova fotka
prvé je najkrajšie :) a je len na vás aké oznámenie budete posielať. musí sa hlavne páčiť vám . My budeme mať tiež oznamko s fotkou :)
Odpovedať
ano ale ak mi poviete tu vsetky ze to je trapne tak sa mi to moze akokolvek pacit ale uz to nedam :D
Odpovedať
V jednoduchosti je krása - na všetkých máte krásnu prirodzenú fotku, využite ju a nepreplácajte. na prvom SO -nekazte to kvázi ornamentmi, prípadne skúste trochu zdobenejšie písmo, aspoň mená; na hnedom SO tiež sa mi k fotke nehodí ornament a mená by som dala trošku väčšie a mierne zdobenejšie písmo čierne je veľmi zaujímavé , ale čierna je dosť tvrdá farba a keď ste pridali k tej krásnej fotke aj ornamenty a ešte mašličky - eee, mená sa strácajú, skúste ich dať pod fotku - trochu ju zmenšiť a mená trochu väčšie písmo. Prípadne dajte okolo fotky úzke čierne pole dole širšie s textom a ornament okolo okrajov(niečo ako rámik) Prepáčte mi mudrovanie, samozrejme si urobte také aké sa Vám páčia, pýtali ste sa - píšem svoj osobný názor, rukami mi prešli už tisícky SO a ak sa neurazíte a máte trochu zmysel pre zberateľstvo, dovolím si Vás poprosiť o príspevok do mojej zbierky svadobných oznámení, cca 15 000 kusovej. |-| PS. nebojte sa , na svadbu neprídem vyjedať :-D
Odpovedať
@granulka. Pekne je to prve, len pismo treba ine :-) Aj my chceme take s fotkou. Sama si si to robila??
Odpovedať
Profilova fotka
ahojky... pozri si @granulka ... toto sa mne u jednej nevesty velmi pacilo... http://www.mojasvadba.sk/blog/hanulie... .. je krasne jednoduche... roztomile a.... veru mi v pamati utkvelo... takze... smelo do toho a ani tam toho vela byt nemusi (ziadne texty navyse), len zakladne info... a segra moja vravi, ze jej sa viac pacia s fotkami, lebo aj po rokoch vie, kto to je a vie si ich pripomenut... no a ma to dalsie plus... ako aj hanulienka uviedla... kde ta vyjde oznamko 6- 10centov za ks? ;-)
Odpovedať
@delphinka origos fakt :) @misulikes hej hej sama, mam milion fotoshopov a tak kombinujem, predlzujem vlasy atd :D baby a co hovorite na tuto? prave som dorobila :)
Odpovedať
mne osobne sa páči tá tretia verzia čierno-biela ,ale tak záleží na vás oboch čo sa páči a čo sa hodí k výzdobe .
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa paci ta prva alebo aj posledna. ta cierna je moc smutna. aj my mame na nasom oznamku fotku @granulka
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
dúfam, že ma tu neukameňujete.... mne sa páči to posledné, ale zmenila by som čiernu farbu za nejakú veselšiu...
Odpovedať
U nas najdete klasicke svadobne motivy ako aj moderne oznamenia s fotografiami aj bez. Viac info na nasich weboch alebo mi poslite spravu. 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Jednoznacne prve biele s krajsim pismom :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa najviac paci to tretie (ciernobiele) :-) ....aj my sme si davali oznamko s fotkami a dali sme si ciernobiele fotky, je to podla mna take decentnejsie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kyleah Som presne tvojho nazoru!
Odpovedať
Profilova fotka
@coralina86 mne sa páči verzia 2, to hnedé, takto ako je, možno porozmýšľať nad písmom.. ale páči sa mi, je také prírodné :-)
Odpovedať
a to modro hnede sa vam nepaci?
Odpovedať
Profilova fotka
@granulka Druhe :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ked tak na to pozeram, asi by sa mi najviac pacilo take rozvrhnutie ako mas to cierno-biele, ale v tyrkysovo-hnedej kombinacii a fotka asi uprava sepia (hnedo-biela). Skus :-)
Odpovedať
@granulka tak toto je najsamfan, nie tvrdé kontrasty a príliš tmavé, ale tak akurát, len aby sa Vám hodilo k iným doplnkom, to si doladíte v pohode, naozaj je No.1
Odpovedať
@granulka mne sa paci aj to modrohnede, ide len o to, co vas dvoch najviac vystihuje, aka sa vam obom paci alebo skratka aka farba k vam pasuje. niektore nevesty dokonca ladia farby oznamka s farbami vyzdoby... my sme mali tiez oznamko s fotkou, najdes ho v mojom albume, ale teda charakter aj farby fotky ladili jedine s nasou povahou, s vyzdobou vobec nie:)) dajte si taky dizajn, v ktorom sa najdete spolu a ktory na prvy pohlad povie, ze to ste vy dvaja:)
Odpovedať
@cacianka ktore si myslela ze je N1? :)
Odpovedať
@granulka tyrkysovo-hnedé, ladí fotka +ornament a rozvrhnutie plôch je vyvážené, neutekajú ako splašené, skrátka kompozícia je OK. Je vaše origoš s fotkou, a k tomu nápadité doplnky. takže návrh č. 4 je No.1, podľa mňa sa vám veľmi hodí, nápad a elegancia a naozaj nie je cukrikovo-blééé. Samozrejme si vyberte a urobte aké len chcete, čo sa páči vám a nie divákom 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ide len o spravne spracovanie, moze to tiez vyzerat velmi pekne, moderne a nie prvoplánovo http://www.mojasvadba.sk/catalog/vend...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?