Tlač oznámení - vlastný návrh

Hľadám spoločnosť, ktorá mi vytlačí svadobné tlačoviny (oznámenie, pozvánku k stolu, etiketu) z vlastného návrh (užje to hotové od super grafika) . Viete mi niečo poradiť, lebo väčšina má len svoje návrhy na stránkach a takéto služby neponúka...ďakujem veľmi pekne
Odpovedať
Na facebooku firma JAMA
Odpovedať
Profilova fotka
Popozeraj aj tu medzi profesionalmi, najde sa niekto kto taketo veci robi. Alebo ak by sa ti nikto nepozdaval tak to urobia asi v kazdom Faxcopy :) Kamaratka si tak davala robit a vysli jej maximalne v ustrety. Zalezi od toho ake navrhy alebo skor poziadavky mas ty.
Odpovedať
Profilova fotka
tu Ti isto vedia spraviť čo potrebuješ: Kníhtlač Gerthofer https://www.facebook.com/originalne.s...
Odpovedať
Podľa mňa by to a faxcopy zvladlo. V každej tlačiarni alebo reklamke by ti to podľa mňa vedeli v pohode spraviť. Ono vidíš, napadlo ma. Kamoška si dávla robiť tlač v takých humorných suveníroch. Oni ponúkali aj vlastnú tlač na tričká a podobne. Tiež by som z počiatku nepovedala, že by jej to vedeli práve ono spraviť ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ty už máš urobený návrh na počítači alebo ho máš len tak na papieri nakreslený alebo ja zatiaľ iba v hlave? lebo ak ho už máš urobený na počítači tak stačí keď si ho dáte niekde vytlačiť, v ostatných dvoch prípadoch bude treba niekoho kto ho spracuje a dá pekne do počítača ale tu nájdeš veľa takých firiem medzi profesionálmi alebo to môžete skúsiť aj v hociktorom faxcopy :)
Odpovedať
Profilova fotka
ono je asi najlepsie to poriesit tak, ze si ako tak svoju predstavu nakreslite na papier a date niekomu, kto to samozrejme vie preniest do pc. uz s takto spracovanym navrhom to nemoze byt nic takze, si ho dat niekde vytlacit
Odpovedať
Profilova fotka
Pokiaľ máte teda už ten návrh hotový tak vám to už vytlačia fakt hocikde :) V prvom fax copy kam behneš s tým podľa mňa nebudú mať problém, veď tam sa to dáva vlastne tlačiť nie? Lebo neviem či sú zvlášť firmy, ktoré pozvánky iba tlačia keď nerobia návrh. Ale môžeš skúsiť tu pohľadať medzi firmami :)
Odpovedať
@superluna Ak ešte hľadáte, s etiketami by sme vám určite radi pomohli :-)
Odpovedať
Nakoniec sme to dali vytlacit v SEVTe,super pristup,v ten isty deň hotové a este aj super cena...velka spokojnosť :-) mozem iba odporucat ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?