Verš ku oznámeniam

ahojte,chceli by sme ku pozvanke ku stolu napisat nejaky verš v ktorom by sme ludom naznacili ze nechceme ziadne dary ale skor financie..mali ste to niektora? viete mi niečo poradiť?
Odpovedať
kukni si moj fotoblog :) ja tam mam nieco take :)
Odpovedať
@zuzi163 odpoved vyssie :D
Odpovedať
Profilova fotka
My zvykneme pre našich zákazníkov tlačiť kartičky 9x5 cm napríklad aj s takýmto milým textom: Svadobčania naši milí, dovoľte nám prosbičku, radšej ako vecné dary, naplňte nám kasičku. Veľkú radosť budeme mať aj z korunky drobnej, drevo nosiť do lesa by nebolo vhodné. Mnohokrát vám ďakujeme za každučký halier, stokrát lepšie než domov niesť stodesiaty tanier. Vezmite si tieto riadky ako malú radu, svadba nie je o trápení, čo venovať k daru. Pokiaľ niečím prispejete, budeme my radi, hlavne nech to oslávite v zdraví, šťastí s nami. V prípade záujmu tlačíme takéto kartičky už od 0,25 € za kus :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzi163 My zvykneme pre našich zákazníkov tlačiť kartičky 9x5 cm napríklad aj s takýmto milým textom: Svadobčania naši milí, dovoľte nám prosbičku, radšej ako vecné dary, naplňte nám kasičku. Veľkú radosť budeme mať aj z korunky drobnej, drevo nosiť do lesa by nebolo vhodné. Mnohokrát vám ďakujeme za každučký halier, stokrát lepšie než domov niesť stodesiaty tanier. Vezmite si tieto riadky ako malú radu, svadba nie je o trápení, čo venovať k daru. Pokiaľ niečím prispejete, budeme my radi, hlavne nech to oslávite v zdraví, šťastí s nami. V prípade záujmu tlačíme takéto kartičky už od 0,25 € za kus :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?