Vlastná výroba svadobných oznámení

Profilova fotka
ahojte, svadobné ozámenie sme už vybrali, no cena sa mi zdá vysoká 3€/ks, takže som sa rozhodla že si ich urobím sama. no neviem nájst program, kde si mozem napisat text,s tym pismom co som si vybrala. Takze ak mate napady, alebo ste tiez vyrabali doma, prosim poradte nejaky program, alebo nieco nete :) :)
Odpovedať
tiež by ma zaujímalo, aký je postup pri výrobe svadobného oznámenia doma. Kde to tlačíte, cez aký program pripravujete a aký papier k tomu treba, a kde ho zohnať. ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj :) Ak by si potrebovala nejake konkretne odpovede ohladom grafiky, kludne mi napis postu. Inak ak si chces sama vytvarat obrazky, odporucam nejaky graficky program (Photoshop, Corel draw...). Ak uz obrazky mas, najlepsie to vsetko poskladas v nejakom sadzacom programe (napr. Adobe InDesign). Ak nie si moc typ na taketo programy, urcite vygooglis nejaky free online nastroj, pomocou ktoreho si dokazes vytvorit nieco pekne (toto som tak narychlo nasla http://invys.com/). Co sa tyka tlace, tiez vygooglis kopec tlaciarni, co ti to vytlacia na pekny papier a za dobru cenu (napr Fax Copy). A ak uz chces ist do uplneho lowcostu, kup si pekny papier v nejakom papiernictve a vytlac sama (aj ked kvalita tlace bude zodpovedat tlaciarni). Poznala som aj nevesty, co si robili kazde oznamenie rucne - kupili papier, trblietky, gelove pera... a tvorili, pisali... celkom origos to bolo :P
Odpovedať
Profilova fotka
@tetabaska ahoj, no ja potrebujem iba program kde su kaligraficke pismena,kde to napisem, a stiahnem. obrazky a pod. nepotrebujem, to nebudem mat vobec na oznameniach :)
Odpovedať
Profilova fotka
@quixina závisi to od toho aku mas predstavu, ja na oznameni budem mat maslu zo stuhy, a pod tym cipku , a zvnutra budem mat text, papier si vies kupit v akomkolvek papiernictve, alebo vo vekosklade
Odpovedať
Profilova fotka
@ladyflybird ak potrebujes len font, ten lahko stiahnes z netu (http://www.fontspace.com/category/cal...). Nainstaluj a uz ho budes mat vo vsetkych programoch, ktore pouzivas. Staci ti na to aj word - uloz si to v pdf a mozes hocikde vytlacit bez zmeny fontu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@tetabaska parada, lebo ja som sice nasla jednu stranku, no nevedela som to nainstalovat do pc :/ skusim teda toto :)
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.tlac-sevt.sk/pozvanky-ozna... Toto vyzera dobre - mozes si online spravit navrh a oni ti to vytlacia. Pri 100 ks cena priblizne 25c/kus :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@tetabaska dakujem pekne ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, nase svadobne oznamenia su na cenovo dostupnej urovni a navyse su velmi rozmanite, skuste sa pozriet na nasu stranku, mozno sa vam nejake zapaci :) Cena je len 35 centov kus. Navyse mame teraz januarovu akciu Oznamenia+Pozvanky+Etikety vsetko v jednom style so zlavou 10% :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Doma si to vyrobite len tazko a hlavne bezne tlaciarne nevedia tlacit na tie pekne papiere. U nas stoja oznamenia len par centov. Skuste si pozriet nasu ponuku v profile.
Odpovedať
Profilova fotka
@exprestlac no ja by som potrebovala iba vytlacit text, zvisok chcem vyhotovit sama :) taketo mam predstavy, vedeli vby ste urobit ?
Odpovedať
Profilova fotka
@ladyflybird Niečo takéto určite zvládneš aj sama... Podobné máme aj my a celé sme si to robili sami. Font sme si stiahli, text napísali, papier kúpili v papierníctve podľa naších predstáv, vo FaxCopy nám to vytlačili (na náš papier), nastrihali sme si to sami a teraz pomaly lepím na všetky čipku a stuhu... Nie je to nič zložité. ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@gabrielaslivkova tiez chcem vsetko robit sama, nie je to narocne, a uz som aj skusala ako by to vypadalo, potrebujem iba ten text vytlacit tak ako je na obrazku, :)
Odpovedať
@gabrielaslivkova A tie mašličky sa ti podarili pekné??
Odpovedať
Profilova fotka
@ladyflybird to som urobila tak, že som si na jednu stranu A4 vo worde napísala text, ako má vyzerať, zarovnanie som urobila, ako by to malo vyzerať, uložila ako PDF. A potom chlapec z FaxCopy mi veľkosť upravil tak, aby na jednu A4 vyšli 4 oznámenia. Žiadny extra program som nepoužila, iba obyčajný word... ;-) @natalussa mašličky sme nerobili... Potom to v obálke odstáva, tak sme nechceli. Hotové oznámenie mám vo svojom albume. Nie je síce dokonalé ako od profesionálov, ale každý chváli, aj hlavne preto, že sú robené vlastnoručne. :-)
Odpovedať
a zase dalsi, ktorí píse, ako sa to neda vyrobit vlastnorucne, len aby si zarobil. Uz sa normalne prestavam divit. Doteraz som riesila diskusiu o DJ-och..
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzulka14 Úplne s tebou súhlasím... A že tlačiareň doma nevie tlačiť na pekné papiere.... Ja mám obyčajnú tlačiareň za 30 euri z tesca - nič profesionálne a pekne tlačí aj fotky aj obrázky... aj na fotopapier aj na perleťový papier aj na výkres.,..
Odpovedať
Profilova fotka
@ladyflybird to bohuzial nieje mozne, tlacime to na velke harky, taketo oznamenie uz nieje mozne vlozit do tlaciarenskeho stroja, jedine, ze by sme vytlacili na kremovy papier najprv texty a potom by ste si to uz vyzdobili
Odpovedať
Profilova fotka
baby, nie je tlaciaren ako tlaciaren a je tiez pravda, ze domaca nevytlaci pekne na kazdy typ papiera. Kazdopadne, ked to vam vytlaci pekne a ste spokojni tak potom nie je o com. Da sa urobit pekne oznamko aj vlastnorucne, avsak profi su profi :D
Odpovedať
ja som si robila v CorelDRAW. na jednu A4 mi vyšlo 6 ks. Tlačili mi to vo FaxCopy na vizitkový papier a aj mi to tam nakrajali :)
Odpovedať
Profilova fotka
@gabrielaslivkova vsetko si riesila s nimi cez net ? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@exprestlac prave tak to mam aj v plane, potrebujem iba text vytlacit,
Odpovedať
Profilova fotka
jednoznacne CorelDraw. da sa tlacit aj na drevo alebo textil. http://www.youtube.com/watch?v=fM5a-M... http://www.youtube.com/watch?v=bgqzd5... domaca vyroba ale vytlacok je krasny a originálny https://www.facebook.com/karol.mularc...
Odpovedať
Profilova fotka
@gabrielaslivkova ahoj, prosim ta, len taka praktica otazka, cim lepis na papier stuzku a cipku? dakujem za radu.
Odpovedať
Profilova fotka
@ladyflybird nie, doma som si to prichystala, vo FaxCopy sme povedali ako to chceme, nech nám pomôžu. Chlapec sa s tým minútku pohral, raz vytlačil na obyčajný papier, aby sme videli, aké to bude a potom dal tlač na náš papier, ktorý sme si doniesli. :-) @domi189 disperzným lepidlom wurstol na papier, drevo, korok a foto. Na prvé som dávala veľa lepidla, papier mi to určili, ale keď som potom dávala len na určité body, už to bolo ok. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ladyflybird Zadajte si prosim objednavku len na papier a texty na nase stranke (vid moj profil) pohodlne cez internet a dalsi rpacovny den je to u Vas a mozete si to vyzdobit podla svojich potrieb :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@gabrielaslivkova dakujem, tak to robim aj ja, len ci nahodou nie je aj nejaka ina moznost :-) lebo pod cipkou ostane lepidlo niekde leskle, tak skusam....
Odpovedať
Profilova fotka
@domi189 zo začiatku som dávala lepidlo pod celú čipku. Teraz už len na miesta, kadiaľ ide stužka. Takže to nie je vidno. ;-)
Odpovedať
@ladyflybird ahoj aj ja som sa rozhodla si spravit sama oznamenia aj pozvany a som nad mieru spokojna :-) a je to hlavne lacnejsie
Odpovedať
Profilova fotka
@domi189 ja som kupila aj obojstrannu lepiacu pasku,
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?