Aké máte skúsenosti s obsluhou v svadobných salónoch?

Milé nevesty. Chcela by som vedieť aké máte skúsenosti s personálom resp. s obsluhou v svadobých salónoch. Žiaľ stretla som sa aj s nepríjemnou, neochotnou obsluhou. Konkrétne v NZ a v KN. Tak píšte aké máte skúsenosti.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojky ericca, ja som zatial zazila len jednu neprijemnu pani, uz som to spominala aj v diskusii o tom konkretnom salone na zahradnickej v BA :-| vrcholne neprijemna... bola to moja prva navsteva salonu a bola som tak sklamana, ze som sa bala ist do ineho... avsak kazda dalsia navsteva inych salonov bola uz v pohode, napriklad na salony v PO nemozem povedat jedno zle slovo, naposledy som bola v sobotu v ziline v salone Danica a pani bola super, pokecali sme si, poskusali co sa dalo, zlata... takze vo vseobecnosti som spokojna :-) hlavne sa nedat odradit tymi neprijemnymi a najblizsie ked stretnem neprijemnu obsluhu, tak mam v plane v tom salone vyskusat vsetky saty ktore budu mat v mojej velkosti ;-) nech sa pekne nabeha ;-) to lutujem ze som nespravila v tom prvom, aj ked kamoska co bola so mnou ma nahovarala :-p
Odpovedať
Ericca: Ja som taktiez presla nove zamky aj nitru. 1. Nove Zamky svadobny salon blizko slovenskej sporitelne: Hroza. Neochota, vobec sme sa nemohli priblizit k satam, mohli sme si ich pozriet z dialky a tiez z katalogu, takze rychlo sme odtial aj odisli. Predavacka sa tvarila nanajvys povysenecky. Mali sme vsak odtial pozicane saty pre male druzicky a tiez ked tam s nimi prisli tak tak pripli taku retiazku, aby nahodou im nestupili na koberec. ]-( 2. Nove Zamky vo Fubore /nad Country/ - Obsluha v pohode, predavacka bola mila, jedny som si aj vyskusala ale vyber sa mi nepacil. 3. Nitra salon Diamond - prve saty som si tam zaistila uz v marci, v aprili ich menila a dva tyzdne pred svadbou som oblednavku rusila. Velmi mila pani tam bola, ochotna no u mna to skoncilo dost neprijemne a to tak ze na poslednej skuske pred svadbou sme zistili ze zo siat je odstrihnuta vlecka, ktora bola predtym krasna dlha. Zdovodnila to majitelka tak, ze nevesty sa stazovali ze bola tazka, no ked nieco take robia myslim si ze by mali dat vediet dalsim zakaznickam ci s tym suhlasia. Takze velke sklamanie. Ale chvalabohu nam vratili aspon zalohu, asi si uvedomili ze urobili chybu. 8-( 4. Nakoniec Nicole Nitra - pani bola velmi ochotna, prisli sme tam skoro pred siestou a to mali o siestej zatvarat, boli sme tam do pol siedmej, rychlo obvolavali este nejaky salon ci tie saty ktore tam prave nemali maju na nas termin volne. Nakoniec som si tam vybrala rahman, bola som s nimi maximalne spokojna. Saty som si bola zobrat uz vo stvrtok poobede co mi velmi vyhovovala, kedze viem ze vo vacsine salonou davaju saty az v piatok. U mna ma Nicol len chvali. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, tak ja som bola v troch salonoch v KE: 1. najnovsi salon M. v KE - americke saty - kosicanky asi vedia, ze ktory.. krasne saty, obsluha uzasna ;-) 2. salon C. na masiarskej - pracuje tam mlada tmavovlasa baba, podla mna velmi mila a vedela aj poradit a tesit sa s tebou.. celkovo velmi uvolnena nalada.. co sa tyka majitelky, zaskocila ma poznamkou, no sak do tych 34riek este do svadby schudnete :-S nie zeby som sa urazala, necitim sa ani chuda, ani tucna, ale co ona ma co hovorit take komentare, ked ma nepozna, nevie, ci mam tendenciu priberat alebo chudnut atd.. proste mi to prislo, ze len si moja tie saty zarezervuj a daj mi peniazky, zvysok ma nezaujima.. ]-( ]-( 3. salon B. oproti tescu - pracuju tam dve zeny, ta mladsia cca 35 bola oblecena vo vytahanych teplakoch a trcali jej z toho hnede silonky, celkovo neupravena proste hroza.. o sposobe komunikacie ani nehovorim.. mna obliekala ta starsia, funela mi pritom do ucha a vyzerala, ze kazdu chvilu ju svacne o zem :-S :-S aj keby tam mali neviem ake pekne saty, tak sa mi to tam zhnusilo a nemala som ziadnu chut dalej skusat.. ked si vyberam svadobne saty, malo by to tam byt pekne, upravene, ciste a mile a to nie len priestory, ale aj zeny, ktore tam robia.. o tychto dvoch sa to nedalo povedat.. ]-( ]-( v inych salonoch som nebola, ale z tychto troch mozem povedat, ze pristupom u mna vyhral salon M., ale saty som si vybrala v salone C. 8-) 8-)
Odpovedať
kafa, dufam, ze mi este nieco ostalo...........)))))))) v tych salonoch. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jasne, ja som si len jedny saty vybrala :-D :-D
Odpovedať
baby ďakujem, že sa zapájate. :-) mischela tie dva salóny poznám. v tom prvom som mala rovnakú skúsenosť. unudená predavačka, šaty som si mohla pozrieť len v katalógu. keď som jej povedal, že svadba je v júni, pozrela na mňa štýlom tak čo tu hľadáš? (bola som tam v októbri). Druhý salón nad Country klubom, to je Biely salón. veľmi milá pani, dobre som si s ňou pokecala, aj mi poradila ;-) prosto bola úžasná. ja mám taký zmiešaný pocit zo salónu Andrea čo je v Kn. bola som tam minulý týždeň či budú mať vo štvrtok otvorené. vravela, že nie, ale nech zavolám a ona kvôli mne dojde. celý týždeň sa jej snažím dovolať a nič. už som jej poslala 2 sms nereaguje. moja mama príde z Ba len kvôli mne aby mi poradila a tá ženská sa neunúva si raz skontrolovať telefón ]-( idem pozrieť aj do ďalších dvoch salónov čo tu máme, podotýkam tam mám dobré skúsenosti, odporúčam ak by mal niekto záujem.
Odpovedať
ericca..ked sa pozries do mojho albumu,kolko siat som vyskusala..tak v tych salonoch(nazvy mam pisane pri fotkach) som bola spokojna s obsluhou..chyba tam salon hella..lebo predavacka bola dost odmerana..a na salon dagmar som pozabudla..aj ked vcera som bola v nom,no akosi som nebola nicim unesena..ale su tam ochotne predavacky..obzerala som pohare a tolko toho som sa dozvedela :-)
Odpovedať
a v ktorom meste si bola? :-N ináč ja idem skúšať dnes tak zajtra budú aj neaké fotečky. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som poxodila salony v PO a zatial najprijemnejsia obsluha bola v Angele. Super kocky. Vedeli poradit. Takisto som bola aj v KE v nejakyx salonox. Najviac sa mi pacil Bonet a Janette. :))
Odpovedať
tak, mám za sebou návštevy v 2 salónoch v Kn. milá obsluha v oboch. v prvom som skúšala šaty San Patrick. všetky mi boli veľké :-( a sú tak robené, že sa nedajú upraviť na moju postavu. :-S tak a v druhom si určite vyberiem. pani mi ukázala 10 šiat a ďalšie budem ešte skúšať v januári :-D . všetky boli neskutočne krásne, aj keď nepatria medzi známe značky. no úžas :-) :-) :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?